Instagram #1

Linkloving

Weekend happiness #2

20 maart 2015

Zo’n weekje vakantie tussendoor is natuurlijk gewoon heerlijk! Even wat meer tijd voor elkaar en om leuke dingen te doen. Heel bewust heb ik mijn laptop ook zoveel mogelijk in mijn tas gelaten. Soms is het even goed om niet bezig te zijn met je blog en social media. Ondanks dat ik niet zo heel veel achter mijn computer heb gezeten heb ik toch nog wat leuke linkjes voor jullie.

β™₯ Ik heb een zwak voor de combinatie chocolade en zout. Dit simpele receptje van A cup of life lijkt me echt heerlijk.
β™₯ Wellicht hebben jullie het stuk ‘Mijn naam is niet hey sexy‘ gelezen? De blogpost ‘Meer dan een “complimentje” #wijoverdrijvenniet‘ van The Styling Dutchman bespreekt hetzelfde onderwerp. Interessant onderwerp en goed omschreven.
β™₯ Deze waterkoker van SMEG in roze of groen vind ik zo ongelooflijk gaaf! Ik probeer nu een excuus te vinden om hem aan te schaffen als hij te koop is, maar om eerlijk te zijn werkt mijn tien jaar oude waterkoker nog prima.

β™₯ Herkenbaar stukje van Des ‘Haat aan de sport‘. Ik zou echt heel heel heel graag willen dat ik sporten gewoon heel erg leuk zou vinden, maar dat is dus niet zo.
β™₯ Bordjes aan de muur, ik vind het altijd erg leuk om te zien en ook in mijn hangen er een paar aan de muur. Wil je niet niet teveel geld kwijt zijn Γ©n niet boren? Dan is deze leuke DIY van Lekker Fris misschien wel wat voor jou.
β™₯ Ik vind het altijd leuk om tips van anderen op het gebied van blogs te lezen. Laura van Blogaholic kwam met de tag #followtheblogger (een beetje net als #FF een poos geleden) op Twitter. Leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken.
β™₯ Het nummer ‘Are you with me‘ van Lost frequencies vind ik zo’n lekker nummer. Ik krijg er zo’n heerlijk zomers gevoel van. Luister het nummer via YouTube of Spotify.

20150300Clipperthee2

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend. Hopelijk hebben jullie leuke plannen of gaan jullie lekker relaxen?

 • Elsbet | La Vie Pure
  20 maart 2015 at 17:35

  Die thee lijtk me lekker!

 • Margot
  20 maart 2015 at 17:50

  Groot gelijk dat je je laptop zo vel mogelijk met rust hebt gelaten! En wat een leuke waterkokers!

 • Dita
  20 maart 2015 at 18:15

  Leuk om te lezen. Ik hou ook echt niet van sporten. Wel doe ik nu 1x per week yoga. Dat is super leuk! En ik fiets vaak naar mn werk

 • lonneke
  20 maart 2015 at 18:48

  Leuk dingen allemaal weer meid!
  Die waterkokers zijn tof zeg. Wil wel zo’n roze voor mijn kamer!
  Liefs Lonneke

 • Rensina Steursma
  20 maart 2015 at 19:52

  Wat weer een leuke linkjes! Ik heb ze allemaal even bekeken.
  Gaaf zeg de waterkokers, vooral de pasteltintjes.
  Het eerste stuk over ‘hey sexy’ is ook prachtig beschreven!
  Groetjes, Rensina

 • Rianne
  21 maart 2015 at 13:01

  Die waterkoker is inderdaad gaaf! Haha

 • annouska
  22 maart 2015 at 10:58

  Oh wat heerlijk een weekje vrij. Daar moet je inderdaad absoluut van genieten. Die waterkoker echt te tof!

Stay weird