Instagram #1

Linkloving

Weekend happiness #23

3 februari 2017
House of Rym - Bringinghappiness.nl

Deze week was ik een aantal dagen alleen met mijn meiden. Echt, ik heb zo’n enorm respect voor alleenstaande ouders. Ik vind het namelijk behoorlijk aanpoten in mijn eentje. Twee kinderen op bed leggen, ’s morgens aankleden, boterhammetje ‘ikku zelluf doen’, een veeg appelstroop op je witte vest, nee niet die schoenen, ze wegbrengen en dan ergens nog op tijd op je werk verschijnen. Het was ook wel weer gezellig, omdat we dingen net even anders deden dan normaal. En nu is het alweer bijna weekend, heerlijk! Tijd voor wat leesvoer…

▲ Nesrin deelt 10 dingen die ze haar dochter graag wil meegeven. Het zijn 10 punten die ik ook heel graag aan mijn dochters mee wil geven en ik vind dat Nesrin ze mooi omschreven heeft.
▲ Gemiddeld belanden er elk jaar zo’n 140.000 kinderen op de Eerste Hulp na een privé-ongeval. Om die reden volgde Sheila een cursus ‘Eerste hulp aan kinderen‘. Zelf heb ik in een grijs verleden deze cursus ook gevolgd en eigenlijk zou ik dat opnieuw moeten gaan doen. Ik zou het vreselijk vinden als er iets gebeurt met mijn kinderen en ik niet weet wat ik moet doen.
Mensen die naar een ander land verhuizen voor de liefde. Ik hou van dit soort verhalen. Anouschka deelt haar verhaal op het blog van Sheila en Puck. Leuk om te lezen hoe zij in Amerika is beland.
▲ Shifra deelt een leuke printable om bijvoorbeeld voor Valentijnsdag te gebruiken. Het is een wikkel voor een chocoladereep, erg leuk!
▲ Ingrid deelt op Team Confetti ook een leuke printable om al je fijne momentjes bij te houden. Leuk!
▲ Rosie deelt een recept voor ontbijttaart. Gezond, lekker en feestelijk!

Ik wens jullie een heel fijn weekend! Hebben jullie nog leuke plannen?

 • Sheila
  3 februari 2017 at 08:27

  Oh wat tof dat je twee van mijn blogs hebt gedeeld! Dankjewel!!

  Het lijkt mij ook aanpoten als je even alleen bent met 2 kleintjes. Ik ga het straks ervaren. Ik kan me er nu nog geen voorstelling van maken. Behalve dat het voorlopig gedaan zal zijn met de ‘rust’ als ik straks ga bevallen. Ben ook benieuwd wat voor dynamiek het gaat geven in huis.

 • Anna Maria
  3 februari 2017 at 10:18

  Wat een leuk lijstje!!! Nee ik heb niet echt plannen van het weekend.

 • Marcella
  3 februari 2017 at 17:26

  Knap dat je je zo gered hebt in je eentje! Nu weer lekker genieten met z’n vieren. Ik las laatst in Timehop dat het ook alweer 7 jaar geleden was dat je op reis was. Time flies!!

 • Nesrin
  5 februari 2017 at 22:15

  Knap hoor dat je het allemaal zelf hebt gedaan met twee mupjes thuis. Het is veel en niet altijd makkelijk, goed dat je het toch gered hebt hoor.

  Lief en leuk dat mijn artikel noemt 😉

  Hmm ontbijttaart klinkt zo goed. Ik ga even verder klikken.

Stay weird