Instagram #1

Linkloving

Weekend Happiness #21

28 oktober 2016
Johnny Doodle Chocolade - Bringinghappiness.nl

Afgelopen weekend werd ik verrast met een onverwachts weekendje weg voor onze trouwdag. Het was super! Zodra we thuis kwamen werd ik echter ziek en verbleef ik een aantal dagen in mijn bed. Nu heb ik een bloedhekel aan ‘niets doen’, maar soms kun je gewoon even niet anders. Hoe dan ook… het is alweer bijna weekend en ik deel vandaag weer wat fijne linkjes met je.

β–² Onlangs ontdekte ik het blog van Anne, Remade with love. Een prachtig blog met mooie foto’s. Veel interieur en dat is toch, qua blogs, een van mijn favoriete onderwerpen. Love it!
β–² Ik ontdekte nog een fijne blog met prachtige sfeervolle foto’s. Het is het blog van Janie, Lemonstale. Heerlijk om dit weekend, al zittend op de bank met een kop thee, door haar foto’s te scrollen.
β–² Afgelopen weekend verbleven wij in een heel gaaf hotel. Ik schrijf er binnenkort nog wat meer over, maar mocht je al wat meer willen zien: Zoku Amsterdam. Geweldig concept en erg leuk om te verblijven.
β–² Gent is echt een heerlijke stad om te bezoeken. Als ik de kans krijg probeer ik er toch zeker wel een keer per jaar naartoe te gaan. Marlous deelt op haar blog een aantal leuke adressen in deze fijne Belgische stad. Bij Barista Coffee & Cake kun je behalve terecht voor lekkere koffie ook heerlijk ontbijten trouwens!
β–² Suuz deelde ook weer een heerlijk recept op mijn blog. Zoek je nog iets lekker om op je cracker te smeren dit weekend? Probeer dan zeker haar tuinerwtenspread eens.

Hot chocolat with marshmallows - Bringinghappiness.nlβ–² Mocht je nog zin hebben in warme chocolade. Mijn favoriete variant is toch gewoon een simpele warme choco met marshmallows.
β–² Annouska deelt een recept voor cupcakes met speculaas. Veel herfstiger kan haast niet en het past perfect bij een warme chocolademelk. Oh.. niet vergeten nog wat te bewegen daarna hΓ©?
β–² Sammie deelt een recept voor spook cupcakes die er erg tof uitzien! Ze lijkt me goed te doen om te maken en het resultaat is natuurlijk groots.

Heb jij nog leuke plannen dit weekend? Oh.. en niet vergeten hΓ©, de klok gaat weer een uurtje terug!

 • Lauriette
  28 oktober 2016 at 08:30

  Brrrr ja, dan wordt het straks nog eerder donker! Wat leuk dat jullie een weekendje weg zijn geweest! Wij hebben dit weekend geen hele grote plannen. Verder met dingetjes voor ons nieuwe huis, even langs bij paps en mams, boodschappen doen en lekker even niks doen! Heb jij leuke plannen voor het weekend? Voel je je al iets beter?

 • Eline
  28 oktober 2016 at 09:06

  Oehh heerlijk die chocolademelk met marshmallows. Wat fijn dat jullie er eventjes tussenuit zijn geweest, dat lijkt me echt super fijn

 • Femke
  28 oktober 2016 at 09:30

  Wat een fijne lijst en wat heerlijk dat je verrast werd met een weekendje weg! Balen dat je daarna ziek was.
  De blog van Anne volg ik al een tijdje. Wat maakt ze mooie foto’s he! Lemonstale ken ik nog niet. Ik ga meteen kijken! Een paar jaar geleden ben ik in Gent geweest en deze stad staat nog steeds op mijn lijstje om nΓ³g een keer naar toe te gaan. Ik sla de tips op!
  Fijn weekend!

 • sammie
  28 oktober 2016 at 10:05

  Gent heb ik toevallig gisteren weer voorbij zien komen in een aflevering van 3 op reis. Daar wil ik echt een keer naar toe, ziet er waanzinnig uit.
  Thanks voor het linkie naar mijn spookjes πŸ˜€
  Fijn weekend!

 • Karlijn
  29 oktober 2016 at 14:10

  Wat een lieve verrassing Lonneke! En alsnog gefeliciteerd! Gent staat nog op mijn lijstje, ik hoop er snel een keer naar toe te gaan. Fijn weekend! X

 • annouska
  29 oktober 2016 at 16:00

  Van harte gefeliciteerd! Wat een leuke blogs deel je, ik heb ze meteen opgeslagen.
  Super leuk dat je mijn ook deelde πŸ˜‰

 • Madam Elisa
  29 oktober 2016 at 16:49

  Wat een heerlijk blogje πŸ™‚

 • Nienke
  30 oktober 2016 at 12:32

  Wat een leuk artikel! Ik heb druk aan het leren voor mijn SE week.

 • Eva
  31 oktober 2016 at 18:36

  Oh die foto’s van jou, mmm <3
  En hele fijne tips, vooral die twee eerste blogs kende ik nog niet!

 • Vlijtig Liesje
  1 november 2016 at 12:26

  Die chocolademelk met de marsh mellows lijkt me echt geweldig!

 • Sheila
  6 november 2016 at 13:38

  Wat jammer dat je ziek was. Maar wat fijn dat je zo jullie trouwdag hebt kunnen vieren. Alsnog gefeliciteerd! En jaaah.. marshmallows zijn heerlijk in de warme chocolademelk.

 • Marcella
  6 november 2016 at 19:47

  Oh, jullie vierden je trouwdag, wat tof! Super dat je verrast werd met een weekendje Amsterdam. Vetlief!!

Stay weird