Instagram #1

Linkloving

Weekend Happiness #17

3 juni 2016

Deze week deed ik niet veel bijzonders, maar dat vond ik eigenlijk ook niet zo erg. Gewoon lekker in huis rommelen en met mini en ienieminie bezig zijn, heerlijk. Oh.. en ik heb ook veel nagedacht over mijn blog. Daarnaast heb ik veel te veel tijd doorgebracht op Snapchat (Lnnk), omdat ik dat gewoon TE leuk vind. Ik ben nog steeds moed aan het verzamelen om eens pratend in beeld te komen, maar ik schrik nog steeds als ik mijn eigen stem hoor.

▲ Maris deelt een recept van een salade met mango en garnalen. Die twee zijn echt zo’n beetje mijn favoriete combinatie, zeker met wat pittigs erbij. Hoe dan ook, dit recept ga ik proberen.
▲ Suuz heeft een post geschreven over het delen van foto’s van je kind op social media. Dit blijft een boeiend onderwerp en zelf denk ik de ene keer ‘ik deel geen foto’s’ en de andere keer denk ik ‘toch wel’.
▲ Marike deelt op Mamalifestyle een leuke DIY om een totempaal te maken. Leuk voor een kinderfeestje.
▲ Frauke deelt een handige tip om het verkleuren van nepsieraden tegen te gaan.
▲ Anne schreef een hele mooie post over langzamer leven. Echt een pareltje.
▲ Dina schreef een hele lieve post over haar leven met haar zoontje. Zo lief. Oh en over appelen.
▲ Olga van Team Confetti is bezig met een nieuwe agenda en je kunt tips en patroontjes aanleveren.
▲ Vriendin Marlou startte samen met collega Helga gewoon een heus jongenslabel, Skurk, en dat vind ik dus zo ongelooflijk stoer en ondernemend! Dus heb jij jongens thuis neem dan zeker eens een kijkje op hun site en in de webshop!

Geniet allemaal van je weekend! Gaan jullie nog iets leuks doen?

 • Charile
  3 juni 2016 at 06:37

  Tof artikel weer 🙂

 • Charile
  3 juni 2016 at 06:38

  Tof artikel weer! 🙂

 • Frauke
  3 juni 2016 at 08:10

  Wat een leuk overzicht, en ik heb zo te zien nog behoorlijk wat gemist. Even bijlezen dus 🙂 ook heel erg bedankt voor de vermelding! Hopelijk heb je iets aan de tip! X

 • Anouk
  3 juni 2016 at 09:31

  Fijn weekend! Ik ga lekker wat dingen van mijn to do-lijstje afstrepen 🙂

 • Laura
  3 juni 2016 at 09:43

  Yay weer even bijlezen!

 • Vlijtig Liesje
  3 juni 2016 at 11:14

  Vorig weekend was erg hectisch, dus ik verheug me op een rustig weekend met lekker veel lezen.

 • Loes | Gewoon iets met Loes
  3 juni 2016 at 11:17

  Leuk, alle linkjes! Heb lekker even zitten klikken en lezen :). Ik wil dit weekend echt even achter de naaimachine. Gewoon omdat het kan, en omdat ik vind dat ik er even tijd voor moet maken. In de praktijk erg lastig, maar wie weet lukt het nog ergens een uurtje!

 • Anne
  3 juni 2016 at 15:48

  Ah, wat tof dat je mijn blog noemt. Dankjewel! Ik ben van plan om dit weekend weer een beetje rustig aan te doen, morgen gaan we klussen bij vrienden en zondag hebben we nog geen plannen. Behalve dan met de baby spelen, hoera!

 • Nienke
  4 juni 2016 at 07:41

  Fijn overzicht weer! Ik denk zelf ook wel veel na over delen van foto’s van je kind op social media, en dan denk ik soms: ik stop er toch maar mee, en dan toch weer niet ofzo. Lastig onderwerp blijft het. Ik ga dit weekend manlief meenemen op verrassingsdate!

 • Babette | StudioBabsie
  5 juni 2016 at 08:25

  Leuk artikel en fijn weekend!

 • Miriam
  6 juni 2016 at 21:12

  Ik heb dus echt (nog?!) helemaal nietsssss met snapchat he, totaal niet leuk gewoon haha. Ik ben waarschijnlijk de enige… ;p

Stay weird