Instagram #1

Shoppen

Shoplog – Flying Tiger

8 juni 2016
Flying Tiger - Bringinghappiness.nl

Ik geloof dat het eeuwen geleden is dat ik een shoplog deed, maar aangezien ik onlangs weer eens in de Flying Tiger was Γ©n wat leuke dingen tegenkwam vond ik dat een mooie gelegenheid om weer eens wat aankopen te delen. Ooit ‘ontdekte’ ik Flying Tiger in Denemarken. Ik geloof dat ik daar de halve winkel leeg kocht. Toen hij naar Nederland kwam was ik dan ook best blij. Mijn bankrekening is het overigens niet met me eens hoor.

Flying Tiger - Bringinghappiness.nlDeze beslagkommen zijn echt ideaal! Het kleintje gebruik ik als ik een omeletje maak voor mezelf of voor ons tweeΓ«n. Hij is niet te groot en niet te klein. De grote is handig voor het kloppen van slagroom, pannenkoekenbeslag e.d. Ze hebben een antisliprand aan de onderzijde dus ze gaan nergens heen tijdens het mixen. Ik ben echt heel erg blij met deze kommen (je kunt maar ergens blij mee zijn).

Flying Tiger - Bringinghappiness.nlEr staan flamingo’s op dit blikje. Need I say more? Ze hebben drie formaten van dit blikje. Volgens mij is dit de kleinste of het middelste formaat. De andere blikjes zijn lichtgeel of mintgroen. Ik ging gewoon lekker voor roze.

Flying Tiger - Bringinghappiness.nlFlying Tiger - Bringinghappiness.nlDit is zo’n kaart weet je wel.. zo eentje waar je gek van wordt als je er te lang naar kijkt. Ik wilde er nog een gif-je van maken, gewoon om jullie een beetje gek te maken, maar… nou ja ik had daar uiteindelijk gewoon niet zo’n zin in πŸ˜‰ Leuk is hij wel en dus kocht ik hem. Om te sturen naar iemand ofzo.. Gegadigden?

Flying Tiger - Bringinghappiness.nlFlying Tiger - Bringinghappiness.nlDeze ijsbakjes kon ik echt niet laten liggen. Ik heb ze gekocht onder het mom van, ze zijn voor de kinderen, but hey ik kan daar ook prima een ijsje uit eten. Chipjes lukt ook wel. Hell, ik gooi er ook gerust olijven in hoor. Gewoon, omdat het kan.

Flying Tiger - Bringinghappiness.nlIk ben fan van dikke rietjes en ik haat het echt als ik van die smalle rietjes krijg bij mijn cola. Deze rietjes zijn echter extreem dik. Handig voor een veel te dik uitgevallen smoothie ofzo.

Flying Tiger - Bringinghappiness.nlTwee kleine glazen flesjes met een gekleurd dopje. Wat kan ik hier nog meer over zeggen? Niets zinnigs in ieder geval. Behalve dat ik ze gewoon leuk vind. Oh en ik mik er appelsap in voor de kleine met wat water. Ik schenk dan telkens maar een beetje in haar beker. Als hij dan omgaat.. nou ja dan gaat er niet zoveel over de tafel πŸ˜‰

Flying Tiger - Bringinghappiness.nlNog een flamingo, met bewegende vleugels.. althans als de wind meewerkt! Gezellig voor in de tuin. Na een zomertje in de zon is hij vast niet meer zo fel van kleur, maar voor nu staat het lekker vrolijk.

 • Anne
  8 juni 2016 at 06:32

  Leuke spulletjes en liefde voor de ‘ijsbakjes’! Dat mag zΓ©ker ook wel met olijven, ja πŸ˜‰ Ik ben al heel lang niet meer bij Flying Tiger geweest, moet ik duidelijk binnenkort weer eens naartoe πŸ˜‰

  • Lonneke
   10 juni 2016 at 13:16

   @AnneL Ja absoluut. De ene keer hebben ze niet zoveel bijzonders, maar soms wil ik alles wel meenemen. Wat dan weer niet zo verstandig is haha.

 • Charile
  8 juni 2016 at 06:42

  Toffe spulletjes!

 • Eline
  8 juni 2016 at 07:56

  Wat een ontzettend leuke spulletjes. De beslagkommen vind ik echt zo leuk en die kleine is super handig. Ik ga binnenkort ook maar een kijkje nemen, want ik word hier hebberig van!

  • Lonneke
   10 juni 2016 at 13:18

   @Eline: Die kleine vind ik dus echt briljant en ik heb hem dan ook al vaak gebruikt!

 • Frauke
  8 juni 2016 at 08:00

  Ahhh wat een onwijs leuke spulletjes! Ik deel je mening over Flying Tiger, moet altijd heel erg mijn best doen om niet met véél te veel buiten te komen. Dat er gewoon leuk uitzag overigens, zonder dat ik het nodig had. Ik vind de flamingocollectie echt zo leuk momenteel, supervrolijk! X

  • Lonneke
   10 juni 2016 at 13:19

   @Frauke: ja dat is het nadeel hΓ©? Soms kom je thuis met zaken die je echt niet nodig had…

 • Nienke
  8 juni 2016 at 08:01

  Wat een leuke spulletjes! Die flamingo voor in de tuin is echt hilarisch, doet me denken aan die tuinflamingo (wat een woord) in the Sims.

  • Lonneke
   10 juni 2016 at 13:21

   @Nienke: in de categorie tuinkabouters hebben we nu ook de tuinflamingo πŸ˜‰

 • Dita
  8 juni 2016 at 08:21

  Wat een leuke spulletjes!

 • Maris Maria Renne
  8 juni 2016 at 08:37

  Haha: voor die ijsschaaltjes wilde ik vandaag of morgen op pas gaan πŸ™‚
  Maar ik zal ongetwijfeld nog veel meer meenemen…

  • Lonneke
   10 juni 2016 at 13:22

   @Maris Maria Renne: Ik had al zo’n vermoeden dat die ijsschaaltjes jou wel zouden liggen πŸ˜‰

 • Anouk
  8 juni 2016 at 09:14

  Ik vind het echt jammer dat ik niet in de buurt van zo’n winkel woon…

 • Stella
  8 juni 2016 at 09:48

  Ooooh die flamingo! Wat leuk! En die kleine bakjes in de vorm van een ijsje vind ik ook Γ©cht heel leuk. Sterker nog: ik vind alles uit deze shoplog leuk. Wat is de Flying Tiger toch een fijne winkel – ik woon er vlakbij eentje en moet me echt altijd inhouden om niet gewoon alles mee te nemen, hihi. Liefs!

 • Maaike
  8 juni 2016 at 10:04

  Die ijsbakjes zijn zΓ³ leuk! En die beslagkommen trouwens ook, die heb ik eigenlijk nog wel nodig. De flesjes zijn zo’n voorbeeld van dingen die ik puur zou kopen met het ideale idee dat ze leuk zouden zijn voor blogfoto’s, maar die ik vervolgens nooit zou gebruiken… Net als die mason jar die ik ooit kocht, haha.

 • Anita
  8 juni 2016 at 10:13

  Wat een onwijs leuke dingen weer en mooie kleuren! Love deze Scandinavische winkels πŸ™‚

 • Melle
  8 juni 2016 at 10:37

  Wat een leuke spulletjes allemaal. De ijsbakjes zijn Γ©cht favoriet. Zo leuk!

 • Babette | StudioBabsie
  8 juni 2016 at 11:12

  Wat een leuke dingen allemaal!! Die beslagkom en de flesjes zijn leuk!! :0

 • Carola
  8 juni 2016 at 11:21

  Dat flamingo blikje en die glazen zag ik laatst ook staan. Nu heb ik toch een beetje spijt dat ik ze niet mee genomen heb, want ze is superleuk! En die ijsbakjes zijn ook echt super cute!

  • Carola
   8 juni 2016 at 11:23

   *ik bedoel natuurlijk zijn van plaats is. Ik had iets te snel op plaats reactie gedrukt

 • Elisabeth
  8 juni 2016 at 16:14

  Oh, die beslagkommen, daar kan ik net zo blij van worden als jij! Mooie foto’s ook weer!

 • Lottes Anekdotes
  8 juni 2016 at 17:01

  OkΓ©, ik ga NU naar de Flying Tiger! πŸ˜€ Hopelijk verkopen ze in BelgiΓ« dezelfde spulletjes als in Nederland, want anders zal ik zwaar teleurgesteld zijn.

  • Lonneke
   10 juni 2016 at 13:23

   @Lotte: Ik denk het wel, want de kleine beslagkom kocht ik al eerder in Antwerpen.

 • Rowan
  8 juni 2016 at 19:41

  Super leuk spulletjes heb je gescoord! Ik vind de Flying Tiger ook een hele leuke winkel. Ik ben er al heel lang niet geweest, en dat is inderdaad maar goed voor mijn portemonnee.

 • Barbara
  9 juni 2016 at 03:42

  oooh, geweldig!! dat is zo een plezante winkel!! toen hij in Leuven kwam, was ik ook dolenthousiast! zoveel leuke dingetjes zag en kocht ik daar al! nu ben ik een beetje jaloers, want we wonen nu in de USA sinds kort en dit soort dingen heb ik toch nog niet ontdekt, snifsnif πŸ™ πŸ˜‰

 • Miriam
  9 juni 2016 at 19:31

  Wat een vrolijkheid! Echt heel leuk, ik zou het allemaal wel willen hebben haha =)

 • Puck
  10 juni 2016 at 12:20

  Ik ga die winkel dus gewoon niet meer in. Vind mijn pinpas veel fijner! En Erik ook…
  Maar die laatste flamingo is wel heel cool. Fleurt je tuin zo fijn op! Maybe… just maybe…

  • Lonneke
   10 juni 2016 at 13:24

   @Puck: Het is absoluut verstandiger om er niet binnen te gaan haha.

 • annouska
  10 juni 2016 at 20:16

  Oh ik krijg meteen ook weer zoveel zin om er heen te gaan πŸ˜‰

 • Susan | susanblogt.nl
  12 juni 2016 at 15:44

  Super leuke dingen heb je gekocht zeg! Zelf houd ik ook altijd enorm van de Fkying Tiger πŸ˜€
  Liefs, Susan

 • Eva
  13 juni 2016 at 21:02

  Aah wat zoet allemaal <3

  • Lonneke
   15 juni 2016 at 11:07

   @Eva: Mierzoet πŸ˜‰

 • Marleen
  14 juni 2016 at 10:11

  Ik vind het ook zo’n leuke winkel en ben er ook ingetrapt πŸ˜‰ Ik heb de flamingo servetten en cocktailprikkers gekocht voor mijn feestje. Passen perfect bij jouw collectie πŸ˜‰ En gave snackbekers in roze/groen, dus ook die zouden perfect passen. Oftewel: goede smaak.

  • Lonneke
   15 juni 2016 at 11:07

   @Marleen: Oeh jij bent ook los gegaan πŸ˜‰ Is dat zo’n snackbeker waar je uit kunt drinken en waar dan zo’n bakje bovenop zit?

 • Marieke
  15 juni 2016 at 13:00

  Ohh ik word heel hebberig van dat soort winkels! Kan niet wachten tot we in ons nieuwe huis wonen en ik ‘m ook helemaal vol kan proppen met prullaria, haha… Heerlijk! Supergoed gescoord jij!

 • Robin Valentine
  16 juni 2016 at 21:23

  ben er ook vandaag geweest maar niets kunnen vinden! ik vind jou aankoopjes wel enorm cute <3

 • Robin Valentine
  16 juni 2016 at 21:23

  ben er ook vandaag geweest maar niets kunnen vinden! ik vind jou aan koopjes wel enorm cute <3

 • Sandy
  18 augustus 2016 at 15:11

  Enorm leuk zeg! Ik mis alleen de prijzen? Groetjes

  • Lonneke
   18 augustus 2016 at 15:33

   @Sandy: Ik heb helaas het bonnetje niet meer, maar alles kost bij de Flying Tiger maximaal een paar euro.

Stay weird