Instagram #1

Printables

Printable vlaggetjes

8 april 2016
Printable vlaggetjes - Bringinghappiness.nl

Deze vlaggetjes maakte ik al een hele tijd geleden voor mijn blog en ze hangen dan ook al tijden in mijn kantoor. Om een of andere reden kwam het er echter niet van om ze eerder met jullie te delen. Toen ik bezig was met een blogpost voor HEMA met daarin inspiratie voor kinderfeestjes (welke morgen online komt!) besloot ik hem alsnog met jullie te delen. Er is namelijk ALTIJD een reden om je huis te versieren!

Om de vlaggetjes te gebruiken moet je twee jpg-bestanden downloaden met daarin beiden een aantal vlaggetjes. Print deze het gewenste aantal keer uit. Knip ze uit en vouw ze dubbel. Leg nu een touw klaar waar je ze omheen vouwt. Lijm ze dan aan elkaar en laat ze even goed drogen. Leg er eventueel wat boeken op om te zorgen dat ze niet krom trekken.

Printable vlaggetjes - Bringinghappiness.nl

Ik zie graag het resultaat!

Mocht je de vlaggetjes gaan gebruiken dan vind ik het heel erg leuk om te zien waar je ze hebt opgehangen. Het is toch leuk om te weten wanneer iemand hem gebruikt πŸ˜‰ dan heb ik in ieder geval nog het gevoel dat ik mijn tijd soort van nuttig heb besteed. Deel hem vooral met me op social media.

Printable vlaggetjes - Bringinghappiness.nl

Download

Ik ben de moeilijkste niet (nee joh echt niet), maar ik zou het fijn vinden als je rekening wil houden met een paar voorwaarden. Gewoon omdat ik er veel tijd in steek en er helemaal noppes nada voor terug vraag :). Lees deze even voor het downloaden. Mijn printables zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet commercieel worden gebruikt

Please note that these printables are for personal use only and not available for any commercial purposes. Read the terms of use before downloading the printable. Remember that all of my designs are for personal use only!

β–² Download deel 1 & deel 2

 • Tineke
  8 april 2016 at 06:51

  Ze zien er erg vrolijk uit, leuk! Ga het zeker onthouden!
  Liefs

 • Diana
  8 april 2016 at 07:20

  Wat een super leuke vlaggetjes!

 • Loes | Gewoon iets met Loes
  8 april 2016 at 07:45

  Wat een vrolijke vlaggetjes! Het is jammer dat onze kleine meid net jarig is geweest, want deze hadden leuk gestaan in ons huis πŸ™‚

 • Rowan - sillysis.nl
  8 april 2016 at 08:42

  Ziet er echt heel vrolijk en gezellig uit! Ik krijg er meteen lente kriebels van!

 • Vlijtig Liesje
  8 april 2016 at 09:50

  Wat een vrolijke vlaggetjes. Ze passen goed bij de lente vind ik!

 • Sheila
  8 april 2016 at 09:53

  Ze zijn super vrolijk (tΓ© vrolijk voor mijn smaak, haha) en erg leuk gemaakt. Ik weet zeker dat hier veel mensen gebruik van gaan maken.

 • Carla
  8 april 2016 at 16:30

  Super voor mensen die van vrolijke kleurtjes houden of op een kinderfeestje!

 • Gina
  8 april 2016 at 22:15

  Super leuk!! Het totaal plaatje is ook erg vrolijk met alle spulletjes erbij!

 • gerhilde maakt
  9 april 2016 at 19:27

  Zo vrolijk!

 • kimmetjekims
  15 juni 2016 at 22:53

  Whaaa super leuk! Ik houd zo van deze vrolijke items. Erg leuk gedaan!

Stay weird