Instagram #1

Printables

Printable: Twinkle twinkle little star

19 november 2015
Free Printable -Twinkle Twinkle Little Star - Bringinghappiness.nl

Vandaag deel ik een leuke printable voor bijvoorbeeld op een baby- of kinderkamer, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon lekker ergens anders gebruiken. Ik heb hem gemaakt in simpel zwart/wit, maar er zijn ook een aantal variaties te downloaden met kleur erin, namelijk okergeel, roze en blauw. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden. Als je de printable gebruikt dan vind ik het echt heel erg tof als je een foto daarvan met me deelt op Instagram, Twitter of bijvoorbeeld Facebook.

Today I’m sharing a inspiring quote to brighten up your nursery or a maybe a children’s room.. It’s comes in a couple of colors: black, yellow, blue and pink. This free printable just needs to be printed. You can download this printable at the bottom of this post. I hope you will enjoy it!

Download

Ik ben de moeilijkste niet, maar ik zou het fijn vinden als je rekening wil houden met een paar voorwaarden. Gewoon omdat ik er veel tijd in steek en er helemaal noppes nada voor terug vraag :). Lees deze even voor het downloaden. Mijn printables zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet commercieel worden gebruikt

Please note that these printables are for personal use only and not available for any commercial purposes. Read the terms of use before downloading the printable. Remember that all of my designs are for personal use only!

▲ Download in zwart (black), blauw (blue), roze (pink), geel (yellow).

 • Frauke
  19 november 2015 at 09:25

  Schattig! Ik zou niet gelijk weten waar ‘m te hangen, maar vind het wel echt een hele lieve en cute printable 🙂 X

 • Dina
  19 november 2015 at 11:56

  Wat een snoezige printable! <3

 • Anouk
  19 november 2015 at 12:46

  Ahw, die is echt leuk. Misschien ter vervanging van de vorige in mijn werkkamer binnenkort!

 • Suuz
  19 november 2015 at 14:33

  aaah mijn vriendinnetje staat op t punt te bevallen dus deze komt goed uit! Dankje wel! wat een leuke:-)

 • Puck
  19 november 2015 at 16:19

  Hij is weer leuk! Dit is het liedjes dat we altijd voor Alice spelen als ze in slaap moet vallen.

 • Vlijtig Liesje
  20 november 2015 at 11:51

  Ik heb meteen dat liedje in mijn hoofd : )

 • Miriam
  20 november 2015 at 21:43

  Whaaa, wat super schattig en leuk! Love de combi van de verschillende letter types <3

 • Chantal
  21 november 2015 at 06:54

  weer heel snoezig

 • Victorine
  21 november 2015 at 21:15

  Oh, dit komt als geroepen! Een lieve collega van me is halfweg haar zwangerschap en kreeg onlangs te horen dat haar kindje zal geboren worden met een open verhemelte… Ik ben er zeker van dat jouw prachtige quote een glimlach op haar gezicht zal toveren! Lieve groet, V.

Stay weird