Instagram #1

Printables

Printable: Triangle Christmastree

18 december 2015
Free printable Christmas - Bringinghappiness.nl

Ik geloof dat ik deze printable echt al maanden geleden heb gemaakt. Niet eens zo zeer bewust voor Kerstmis, maar eerlijk is eerlijk, daar is hij wel heel geschikt voor! Mijn eigen kerstboom is dit jaar kleiner dan andere jaren. We wilden hem wat hoger wegzetten in verband met de kleine meid en mijn zwangerschap. Ze zit in de fase dat ze bijna loopt en veel op haar knieΓ«n rondschuifelt, bij de boom die we normaal hebben staan kan ze dus prima bij. En laat ik met mijn hoogzwangere olifantenbuik nu net geen zin hebben om continue achter die kleine meid aan te sjouwen. We kochten dus een kleiner versie van de plastic boom die we al hadden. Jep wij zijn van die fake-boom-mensen! Er worden voor mij in ieder geval geen echte bomen omgehakt πŸ™‚ .

Today I’m sharing a printable that I made for Christmas. This free printable just needs to be printed. You can download this printable at the bottom of this post. I hope you will enjoy it and ofcourse I’m wishing you a merry Christmas! Searching for more Christmas freebies?

Free printable Christmas - Bringinghappiness.nl

Ik zie graag het resultaat!

Mocht je de print gaan gebruiken dan vind ik het heel erg leuk om te zien wat je ermee hebt gedaan. Niet dat ik nu zo ijdel ben, maar hΓ© het is toch leuk om te weten wanneer iemand hem gebruikt πŸ˜‰ dan heb ik in ieder geval nog het gevoel dat ik mijn tijd nuttig heb besteed haha. Deel hem vooral met me op social media.

Download

Ik ben de moeilijkste niet (nee joh echt niet), maar ik zou het fijn vinden als je rekening wil houden met een paar voorwaarden. Gewoon omdat ik er veel tijd in steek en er helemaal noppes nada voor terug vraag :). Lees deze even voor het downloaden. Mijn printables zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet commercieel worden gebruikt

Please note that these printables are for personal use only and not available for any commercial purposes. Read the terms of use before downloading the printable. Remember that all of my designs are for personal use only!

β–² Download Triangle Christmastree

Alle blogposts en printables over Kerstmis kun je via deze link vinden! Snuffel vooral lekker rond.

 • Frauke
  18 december 2015 at 08:12

  Aww wat een lieve en leuke printable! Lekker grafisch zo met dat patroon, supermooi! X

 • Maartje
  18 december 2015 at 08:14

  Wat een leuke printable! Ga hem snel uitprinten πŸ™‚

 • writingmonique
  18 december 2015 at 09:01

  Zo ontzettend leuk! πŸ™‚

 • Suuz
  18 december 2015 at 10:16

  Hij is weer leuk!!!

 • Sandra
  18 december 2015 at 14:23

  Wat een tof ontwerp! Lekker strak en origineel. En even heel iets anders… Die kerstballen vind ik ook erg leuk, haha. Ik sla hem in ieder geval even op. Mocht ik er iets mee gaan doen, dan laat ik het je weten hoor!

 • Mariska
  18 december 2015 at 21:16

  Weer zo’n leuke, ik vind het wel mooi dat het zo strak is πŸ™‚

 • Carla
  20 december 2015 at 21:21

  Wat een toffe print heb je gemaakt en zo tof dat je hem met ons deelt πŸ˜‰ Leuke blog ook trouwens,ik ga je volgen vanaf nu.

Stay weird