Instagram #1

Printables

Printable: Reach for the stars

26 november 2015
Free Printable - Reach for the stars - Bringinghappiness.nl

Vandaag deel ik een leuke printable voor bijvoorbeeld op een baby- of kinderkamer, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon ergens anders gebruiken. Feitelijk is de spreuk voor iedereen van toepassing ;). Ik heb hem gemaakt in simpel zwart/wit, maar ook in kleur. Mocht je de printable ophangen dan waardeer ik het echt heel erg als je een foto daarvan met me deelt op Instagram, Twitter of bijvoorbeeld Facebook. Ik vind het leuk om te zien waar mijn printables terecht komen!

Today I’m sharing a inspiring quote to brighten up your nursery or a maybe a children’s room.. It’s comes in a couple of colors: black, yellow, blue and pink. This free printable just needs to be printed. You can download this printable at the bottom of this post. I hope you will enjoy it!

Printable Reach for the stars - Bringinghappiness.nl

Download

Ik ben de moeilijkste niet, maar ik zou het fijn vinden als je rekening wil houden met een paar voorwaarden. Gewoon omdat ik er veel tijd in steek en er helemaal noppes nada voor terug vraag :). Lees deze even voor het downloaden. Mijn printables zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet commercieel worden gebruikt

Please note that these printables are for personal use only and not available for any commercial purposes. Read the terms of use before downloading the printable. Remember that all of my designs are for personal use only!

β–² Download zwart (black), gekleurd (color).

 • Sytse
  26 november 2015 at 07:07

  Mooie! Ik vind het zo leuk dat je dit doet!

 • EsmΓ©e
  26 november 2015 at 08:04

  Wat maak je toch altijd leuke printables! Deze vind ik ook erg leuk, zowel in kleur als in zwart-wit

 • Frauke
  26 november 2015 at 10:31

  Ah wat een mooie en lieve printable! Supercute! X

 • Inge
  26 november 2015 at 14:55

  Weer een hele mooie printable!

 • Anouk
  26 november 2015 at 16:20

  Ahw, wat lief! Een fijn motto voor op een kinderkamer, vind ik, zeker die gekleurde!

 • Mariella
  26 november 2015 at 19:00

  Ik kwam eigenlijk per toeval op dit blog terecht, maar wat een superleuke dingetjes deel je allemaal zeg.
  Lekker vrolijk en schattig πŸ˜€

 • Desiree
  26 november 2015 at 20:21

  Ah wat mooi zeg!

 • Estrella
  3 december 2015 at 00:06

  Mooi gemaakt weer!

Stay weird