Instagram #1

Printables

Printable: Merry Christmas

13 december 2015
Free printable Merry Christmas - Bringinghappiness.nl

Kerstmis is altijd één van mijn favoriete momenten in het jaar geweest en eigenlijk is dat nog steeds wel zo, maar inmiddels merk ik ook wel dat het van mij soms wel wat minder mag. Gewoon ontspannen samen zijn en niet per se de hele dag in de keuken staan. Sinds een paar jaar maken we thuis ieder een gang en dat werkt een stuk ontspannender dan dat een iemand alles moet verzorgen. Mijn moeder heeft jarenlang op haar verjaardag een geweldige maaltijd op tafel gezet, maar nu doen we het met het hele gezin en dat heeft ook wel wat. Dan kan mijn moeder tenminste ook een beetje van haar verjaardag genieten πŸ˜‰ .

Bij mijn schoonfamilie werd er vaak een spel gespeeld. Lekker samen Kolonisten van Catan spelen en dat kon er verhit aan toe gaan. Inmiddels lopen er een tiental kleinkinderen rond en komt het spelen van een spelletje er niet zo meer van. Maar eigenlijk maakt dat niet zoveel uit, met kindjes is alles al snel wat minder georganiseerd, want tja uhm.. kinderen houden je wel op een andere manier bezig haha.

Wat zijn jouw plannen tijdens Kerstmis?

Hoe dan ook.. ik dwaal natuurlijk hopeloos af van het doel van deze blogpost, namelijk het delen van een gratis printable. Deze is echt speciaal voor kerstmis en ik hoop dat jullie hem leuk vinden!

Today I’m sharing a printable that I made for Christmas. This free printable just needs to be printed. You can download this printable at the bottom of this post. I hope you will enjoy it and ofcourse I’m wishing you a merry Christmas! Searching for more Christmas freebies?

Free printable Merry Christmas - Bringinghappiness.nl

Ik zie graag het resultaat!

Mocht je hem ophangen in huis dan zou ik het leuk vinden om het resultaat te zien. Deel hem vooral via social media met me, tof!! Dan heb ik ook weer een hele goed dag πŸ˜‰ .

Download

Ik ben de moeilijkste niet (nee joh echt niet), maar ik zou het fijn vinden als je rekening wil houden met een paar voorwaarden. Gewoon omdat ik er veel tijd in steek en er helemaal noppes nada voor terug vraag :). Lees deze even voor het downloaden. Mijn printables zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet commercieel worden gebruikt

Please note that these printables are for personal use only and not available for any commercial purposes. Read the terms of use before downloading the printable. Remember that all of my designs are for personal use only!

β–² Download 'Merry Christmas 2015'

Alle blogposts en printables over Kerstmis kun je via deze link vinden! Snuffel vooral lekker rond.

 • Estrella
  13 december 2015 at 09:55

  Heel leuk gedaan weer!

 • Mariska
  13 december 2015 at 14:16

  Eenvoudig en toch heel erg leuk! Ik vind het leuk!

 • Gina
  13 december 2015 at 14:22

  Ziet er leuk uit!

 • Danielle
  13 december 2015 at 19:53

  Leuke printable! En wΓ‘t een leuke site heb jij :)! Kwam hier terecht via je reactie bij Dejlig en ik ga je nu zeker volgen!

 • Esther
  13 december 2015 at 21:36

  Wat een leuk printje, mooi gemaakt!

  http://estherderaad.wordpress.com

Stay weird