Instagram #1

Printables

Printable: Let it snow

11 december 2015
Free printable for Christmas - Let is snow - Bringinghappiness.nl

Omdat het december is, een feestelijke maand, deel ik een heleboel printables die je voor kerstmis kunt gebruiken. Op zich kun je deze daarna natuurlijk ook nog gebruiken. Zeker als je net als ik wel van sneeuw houd! Stiekem hoop ik ieder jaar weer op een witte kerst, maar volgens mij is dat al weer even geleden. Ik moet eerlijk bekennen dat het dit jaar ook niet zo nodig hoeft van mij.. iets met weeΓ«n, naar het ziekenhuis rijden en dat in combinatie met sneeuw? Neuh. Ik herinner me de laatste rit nog en dat was nota bene midden in de zomer. Van mij mag het na half januari heel hard gaan sneeuwen.. dan ga ik lekker cocoonen en een beetje genieten van een witte omgeving. Tot die tijd mag het blijven zoals het nu is!

Today I’m sharing a printable that I made for Christmas. This free printable just needs to be printed. You can download this printable at the bottom of this post. I hope you will enjoy it and ofcourse I’m wishing you a merry Christmas! Searching for more Christmas freebies?

Free printable for Christmas - Let is snow - Bringinghappiness.nl

Ik zie graag het resultaat!

Mocht je de printable op gaan hangen deel hem dan vooral met me via social media. Ik vind het ontzettend leuk om te zien waar mijn printjes terecht komen en wat jij er mee doet! Bovendien ben ik gewoon heel erg nieuwsgierig πŸ˜‰ .

Download

Ik ben de moeilijkste niet (nee joh echt niet), maar ik zou het fijn vinden als je rekening wil houden met een paar voorwaarden. Gewoon omdat ik er veel tijd in steek en er helemaal noppes nada voor terug vraag :). Lees deze even voor het downloaden. Mijn printables zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet commercieel worden gebruikt

Please note that these printables are for personal use only and not available for any commercial purposes. Read the terms of use before downloading the printable. Remember that all of my designs are for personal use only!

β–² Download ‘'Let it snow'

Alle blogposts en printables over Kerstmis kun je via deze link vinden! Snuffel vooral lekker rond.

 • Kirsten
  11 december 2015 at 07:09

  Tof gemaakt weer! Ergens hoop ik ook wel op sneeuw deze winter, al moet ik er niet aan denken om die 11 km op m’n fietsje naar school in de sneeuw te moeten rijden.

 • Marlotte
  11 december 2015 at 07:38

  Ha, ik weet nog niet zo goed of ik een witte kerst wil. Ik heb geloof ik wel genoeg sneeuw gezien voor een tijdje, aangezien ik een jaartje in Finland heb gestudeerd. Al hoewel, het is wel leuk als ik nergens naartoe hoef. Ontzettend mooie printable, heel bijzonder!

 • Frauke
  11 december 2015 at 08:36

  Wat maak jij toch mooie foto’s, wauw! Ben er iedere keer van onder de indruk. Ik vind het weer een hele mooie printable. En ik snap je instelling ten opzichte van een witte kerst, maar toch wil ik er heel graag een :D. Geen kerstsfeer zonder handschoenen, een dikke sjaal en vooral een flink pak sneeuw! Heerlijk. X

 • Suuz
  11 december 2015 at 10:08

  Wauw, prachtig! Jaaa ik begrijp het, maar een witte kerst lijkt me toch wel heeeeel erg leuk en mooi! Als ik maar niet de deur uit hoef!

 • Jennifer
  11 december 2015 at 12:26

  Ooh, deze vind ik leuk! πŸ™‚ Thanks Lonneke! πŸ™‚

 • Inge
  11 december 2015 at 12:44

  Wat een leukerd weer! πŸ˜€ Ik vind sneeuw met kerst ook altijd zo gezellig, maar ik kan mij eigenlijk al niet meer herinneren wanneer de laatste keer was πŸ™‚

 • Lidia
  11 december 2015 at 14:02

  Wat een leuke printable voor nu. Mijn printer is weer gemaakt, als hij een plekje heeft, hoop ik dat ik er aan denk even een fotootje te maken;-). Nog sterkte met de laatste lootjes! Vorig jaar rond deze tijd liep ik ook hoogzwanger en nu wordt ze alweer één. Geniet ervan, de tijd gaat zo hard!! (en wat klink ik nu als een oud dametje:-P)

 • Anouk
  15 december 2015 at 14:42

  Ik vind sneeuw heel mooi, maar vanwege het werk mag het van mij wegblijven… Leuke print!

 • Angelina
  16 december 2015 at 10:33

  Ook al zo leuk!! En ik wil zo graag sneeuw, ook al is het alleen maar met de Kerstdagen haha. Voor jou hoop ik dat het niet op dat moment is haha! πŸ˜‰

Stay weird