Instagram #1

Freebies

Printable: Jullie mogen het zeggen! #2

18 januari 2016
Printable Bringinghappiness.nl

Inmiddels deelde ik op mijn blog al een flink aantal printables om zelf te kunnen gebruiken in huis. Ik vind het leuk om ze te maken en waarom zou ik ze dan niet met jullie delen? Meestal maak ik posters met een quote en zo nu en dan krijg ik verzoeken om een printable te maken met een bepaalde quote. Helaas heb ik niet altijd tijd om daar mee aan de slag te gaan, maarโ€ฆ vandaag mogen jullie op mijn blog verzoekjes indienen en zal ik daar mee aan de slag gaan.

Heb jij een bepaalde quote die heel belangrijk voor je is of een quote die je gewoon heel mooi vindt? Laat het me dan hieronder weten en dan ga ik er misschien wel mee aan de slag! Ik kan natuurlijk niet van iedere quote een printable maken, maar ik ga er een aantal uitzoeken waar ik mee aan de slag ga.

 • Joyce
  18 januari 2016 at 09:45

  Voor mij is de quote “When it rains look for rainbows, when it’s dark look for stars” erg belangrijk geworden. Na meedere miskramen kijk ik graag naar de sterren, en Sofie is onze regenboog baby (betekenis: geboren na รฉรฉn of meerdere miskramen). Ik ga haar kamer re-stylen en wil graag iets met een mooie regenboog quote doen.

  • Lonneke
   19 januari 2016 at 15:59

   @Joyce: Wat een mooie quote. Ik wist niet dat daar een term voor was, maar ik vind het mooi klinken. Ik ga met je quote aan de slag. Heb je nog voorkeur voor een kleur? Of zwart/wit?

   • Joyce
    19 januari 2016 at 18:45

    Lief!! Sofie haar kamer is geel met grijs, dus als ik klerutjes mag kiezen dan geel met grijs. Ben heel erg benieuwd.

 • Marushi
  18 januari 2016 at 12:44

  Super leuk idee! Ehm..een quote.Ik vind dit wel een hele mooie. No matter how many times we burst into flames, we can always rise from the ashes! <3

 • Claudia
  18 januari 2016 at 15:28

  La vie en rose
  Dat franse liedje werd gedraaid op de crematie van mijn vader. Sindsdien heel belangrijk voor mij die tekst.

 • Jorike
  18 januari 2016 at 21:56

  Ik vind ‘Het is zoals het is’ altijd heerlijk relativerend ๐Ÿ˜ƒ

  • Lonneke
   19 januari 2016 at 16:00

   @Jorike: Heerlijk relativerend, ik hou ervan en het is eigenlijk ook wel een beetje mijn motto. Ik ga met jouw quote sowieso aan de slag ๐Ÿ™‚

   • Jorike
    19 januari 2016 at 20:24

    Super leuk!! Ik ben benieuwd ๐Ÿ˜€

 • Lotte
  18 januari 2016 at 22:16

  Ik lees heel graag en daarom vind ik de quote van Schopenhauer enorm mooi: ‘lezen is denken met andermans hoofd’
  Ook ‘het leven moet niet vliegen, maar fladderen’ heel erg mooi ๐Ÿ™‚

 • Kim
  19 januari 2016 at 03:26

  Deze quote van Martin Luther King is voor mij heel mooi en inspirerend :

  When you can’t fly
  Run
  When you can’t run
  Walk
  When you can’t walk
  Crawl
  But by all means,
  Keep moving

  Ik ben 3,5 jaar geleden erg ziek geworden en kon op een gegeven moment alleen nog maar een minuut of 2 schuivelend lopen en lag bijna de hele dag alleen maar op bed met enorme gewrichtspijnen. Maar ik heb me er niet bij neergelegd, heb heel hard geoefend en getraind o.a. Tijdenst twee revalidatietrajecten en op dit moment kan ik alweer een heel stuk langer lopen (meestal zo’n 30 minuten) en ik kan een stuk meer weer zelf doen en lig gelukkig niet meer hele dagen op bed. Ik heb nooit de hoop verloren dat het weer bergopwaarts zou gaan en het resultaat mag er zijn. Ik ben er nog lang niet en rennen zal voorlopig zeker nog geen optie zijn en niet elke dag is lopen een makkelijke opgave… Maar: by all means… I’ll keep moving !

 • Sas
  19 januari 2016 at 09:40

  Maak van elke dag een feestje vind ik een geweldige quote ๐Ÿ™‚

  • Sas
   19 januari 2016 at 11:29

   Oh en: because when you stop and look around, this life is pretty amazing…
   <3

 • Annemarij
  19 januari 2016 at 12:57

  Oeh nice!

  Ik ben fan van deze: Droom grote dromen!

  Ik ben benieuwd wat jouw favo uitspraak is ๐Ÿ™‚

  • Lonneke
   19 januari 2016 at 16:02

   @Annemarij: Ik heb van deze quote, weliswaar in het Engels, ooit een printable gemaakt: http://www.bringinghappiness.nl/printable-dream-big-dreams/
   Mijn favoriete uitspraak.. oeh daar moet ik eens goed over nadenken. Hierboven noemde iemand ‘het is wat het is’ en dat is wel een uitspraak die ik vaak gebruik ๐Ÿ™‚

   • Annemarij
    19 januari 2016 at 16:22

    Leeeeuuukkk! ๐Ÿ™‚ Die had ik nog niet gezien! Dankjewel!

 • Carla
  19 januari 2016 at 13:10

  Ik zie dat ook graag van die quote’s in huis.Deze vind ik wel leuk: collect moments not things! En op dit moment hangt deze bij mijn naaihoekje: Life is better with friends!

 • Lenneke
  19 januari 2016 at 15:56

  Kunnen we niet iets samen doen: mijn tekstjes (versjes) en jouw grafische kunsten? ๐Ÿ˜‰

  • Lonneke
   19 januari 2016 at 16:03

   @Lenneke: Ja dat zou leuk zijn! Jij bent zo goed met woorden ๐Ÿ™‚

 • Anouk
  19 januari 2016 at 23:04

  Home is where the cat is <3

 • Marcella
  31 januari 2016 at 20:41

  Live your life and don’t your life be lived by others

Stay weird