Instagram #1

Printables

Printable: Dream big little one

29 oktober 2015
Free Printable - Dream Big Little One- Bringinghappiness.nl

Aangezien ik momenteel druk bezig ben met de babykamer ben ik ook weer aan de slag gegaan met een aantal printables. Vandaag deel ik dus een leuke printable voor op een baby- of kinderkamer. Ik heb hem gemaakt in simpel zwart/wit, maar er zijn ook variaties te downloaden met wat meer kleur erin, namelijk okergeel en blauwgroen. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden. Mocht je ze nu gebruiken dan vind ik het heel erg leuk als je een foto met me deelt op Instagram, Twitter of Facebook. Tof!

Today I’m sharing a inspiring quote to brighten up the nursery or a children’s room.. It’s comes in a couple of colors: black, yellow and blue/green. This free printable just needs to be printed. You can download this printable at the bottom of this post. I hope you will enjoy it!

Download

Ik ben de moeilijkste niet, maar ik zou het fijn vinden als je rekening wil houden met een paar voorwaarden. Gewoon omdat ik er veel tijd in steek en er helemaal noppes nada voor terug vraag :). Lees deze even voor het downloaden. Mijn printables zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet commercieel worden gebruikt

Please note that these printables are for personal use only and not available for any commercial purposes. Read the terms of use before downloading the printable. Remember that all of my designs are for personal use only!

▲ Download ‘Dream big little one’ in zwart (black), groen/blauw (green/blue), okergeel (yellow).

Heel erg veel plezier met deze gratis printable!

 • Reply
  Madelon
  29 oktober 2015 at 08:57

  O die is leuk! Die sla ik op om te printen!

 • Reply
  Neelke
  29 oktober 2015 at 08:58

  Wat een prachtige printable! Ik denk dat ik deze zo maar eens voor de babykamer kan gaan gebruiken. Al ben ik nog steeds niet echt in de accessoires fase. Sterker nog, ik zit nog steeds in de ‘studeerkamer uitruimen’ fase…

 • Reply
  Veerlez
  29 oktober 2015 at 11:11

  Ik geniet altijd zo van je printables! <3

 • Reply
  Frauke
  29 oktober 2015 at 11:50

  Wat mooi gemaakt zeg! Superleuk! X

 • Reply
  Kelly
  29 oktober 2015 at 12:10

  Deze ziet er leuk uit!

 • Reply
  Anouk
  29 oktober 2015 at 14:22

  Ahw, cute! En lekker vrolijk 🙂

 • Reply
  Suuz
  29 oktober 2015 at 16:14

  Aaaah hij is lief!! leuk voor mijn zwangere vriendinnetje die over 6 weken is uitgerekend!!

 • Reply
  Inge
  29 oktober 2015 at 20:00

  Wat een schatje is dit zeg!

 • Reply
  Linda
  29 oktober 2015 at 22:47

  Wat lief! Leuk kleurtje ook dat geel!

 • Reply
  Annouska
  30 oktober 2015 at 12:40

  Ja deze is erg tof. 😀

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30 oktober 2015 at 14:38

  Mooie printable met een fijne tekst!

 • Reply
  Mendy
  30 oktober 2015 at 14:57

  Weer zo’n mooie printable. Deze ga ik vanavond uitprinten, en morgen een mooi lijstje zoeken.

 • Reply
  Chantal
  31 oktober 2015 at 09:24

  Een mooie wens voor de kleine

 • Reply
  Angelina
  1 november 2015 at 20:10

  Ah wat een leuke met een mooie quote!

 • Reply
  Carla
  1 juni 2016 at 21:12

  Tof gemaakt! Ik heb hier alleen tieners in huis…

 • Reply
  wendy
  2 juni 2016 at 17:01

  Leuk! Mooie quote voor onze kleintjes. Hou sowieso wel van zulke printables 😀

Leave a Reply

Stay weird