Instagram #1

Printables

Printable: Baby it’s cold outside

16 december 2015
Free printable baby It's cold outside - Bringinghappiness.nl

Deze printable is ook niet per se voor kerstmis, maar op zich wel heel erg toepasselijk al is het momenteel helemaal nog niet zo overdreven koud. De vraag is natuurlijk dan ook.. gaan we dit jaar een koude ijzige winter krijgen of zal het zo’n net niet winter worden? Stiekem zou het wel leuk zijn als er in 2016 weer eens een Elfstedentocht word gereden toch?

Hoe dan ook.. deze printable kun je onderaan deze blogpost weer gratis downloaden. Ik hoop dat je hem leuk vindt. Mocht je hem gebruiken dan vind ik het heel erg leuk als je dat met me deelt op social media.

Today I’m sharing a printable that I made for Christmas. This free printable just needs to be printed. You can download this printable at the bottom of this post. I hope you will enjoy it and ofcourse I’m wishing you a merry Christmas! Searching for more Christmas freebies?

Free printable baby It's cold outside - Bringinghappiness.nl

Download

Ik ben de moeilijkste niet, maar ik zou het fijn vinden als je rekening wil houden met een paar voorwaarden. Gewoon omdat ik er veel tijd in steek en er helemaal noppes nada voor terug vraag :). Lees deze even voor het downloaden. Mijn printables zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet commercieel worden gebruikt

Please note that these printables are for personal use only and not available for any commercial purposes. Read the terms of use before downloading the printable. Remember that all of my designs are for personal use only!

β–² Download ‘Baby it's cold outside

Alle blogposts en printables over Kerstmis kun je via deze link vinden! Snuffel vooral lekker rond.

 • Marloes
  16 december 2015 at 07:31

  Heel erg leuk! Ik ga hem straks printen!

 • Frauke
  16 december 2015 at 07:33

  Hele leuke printable! En ik hoop op een ijskoude winter boordevol sneeuw … zo gezellig altijd! Lekker buiten in de sneeuw, daarna binnen opwarmen voor de haard met een gigantische mok chocolademelk, loooove it! X

 • Marlotte
  16 december 2015 at 07:38

  Van mij mag het met de kerstdagen wel wat kouder worden Γ©n vooral wat sneeuw vallen, maakt het altijd net wat knusser, maar daarna mag het van mij zo snel mogelijk lente worden. Haha! Onwijs leuke printable, ga ik vanmiddag meteen printen!

 • Astrid
  16 december 2015 at 09:36

  Mis het kerst gevoel nog steeds, veel te warm buiten…. Misschien zorgt deze poster wel voor het gewenste kerst gevoel :).

 • Suuz
  16 december 2015 at 10:25

  Ooh wat een leuke! Ik hoop zo op een witte kerst! πŸ™‚

 • Angelina
  16 december 2015 at 10:32

  Cute!!

 • Vlijtig Liesje
  16 december 2015 at 11:52

  Mooie tekst! Doet me aan dat kerstliedje denken : )

 • Lidia
  16 december 2015 at 13:46

  Leuk hoor, ik vind het eerlijk gezegd al koud genoeg😜. Echt binnenblijfweer. Groetjes! Lidia

 • Inge
  16 december 2015 at 16:13

  Deze is ook weer leuk en hij kan eigenlijk altijd (kerstmis of geen kerstmis) πŸ˜€

 • Anouk
  16 december 2015 at 17:41

  It sure is! Brr…maar wel mooi πŸ™‚

 • Noelle
  17 december 2015 at 12:43

  Super leuk! Ik heb ook deze stijl hangen in mijn woonkamer, dus wellicht maak er ik een kerst theme van!

Stay weird