Instagram #1

Printables

Printable: A bunch of Christmastrees

19 december 2015
Free printable - A bunch of ChristmastreesBringinghappiness.nl

Ik ben al bijna aan het einde gekomen van de printables die ik voor jullie maakt voor de feestdagen. Het jaar is eigenlijk net zo snel voorbij gevlogen. Straks tussen Kerstmis en Oud & Nieuw vliegen de jaaroverzichten weer om onze oren. Terugblikken op afgelopen jaar doen wij mensen blijkbaar graag. Dit jaar wil ik dat niet al teveel doen, ik kijk juist heel erg uit naar het nieuwe jaar! Afgelopen jaar was enerzijds een heel goed jaar, ik had het geluk snel zwanger te mogen raken, maar de zwangerschap viel me zwaar. Allemaal niet erg hoor, want nu ik bijna aan het einde van rit ben realiseer ik me ook dat het maar 9 maanden van mijn leven zijn. Maar ik zou liegen als ik niet zou zeggen dat ik hoop op een heel gezond en energiek 2016 met, hopelijk, een gezond gezin om mij heen.

Eerst nog Kerstmis! Dat zal dit jaar anders dan anders zijn, hoogzwanger en niet kunnen eten en drinken wat ik wil (de laatste loodjes van de zwangerschapsdiabetes) en waarschijnlijk zal ik doodop zijn. De kans is groot dat ik gewoon om tien uur op bed lig πŸ˜‰

Today I’m sharing a printable that I made for Christmas. This free printable just needs to be printed. You can download this printable at the bottom of this post. I hope you will enjoy it and ofcourse I’m wishing you a merry Christmas! Searching for more Christmas freebies?

Free printable - A bunch of ChristmastreesBringinghappiness.nl

Ik zie graag het resultaat!

Mocht je de print gaan gebruiken dan vind ik het heel erg leuk om te zien wat je ermee hebt gedaan. Het is toch leuk om te weten wanneer iemand hem gebruikt πŸ˜‰ dan heb ik in ieder geval nog het gevoel dat ik mijn tijd soort van nuttig heb besteed. Deel hem vooral met me op social media.

Download

Ik ben de moeilijkste niet (nee joh echt niet), maar ik zou het fijn vinden als je rekening wil houden met een paar voorwaarden. Gewoon omdat ik er veel tijd in steek en er helemaal noppes nada voor terug vraag :). Lees deze even voor het downloaden. Mijn printables zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet commercieel worden gebruikt

Please note that these printables are for personal use only and not available for any commercial purposes. Read the terms of use before downloading the printable. Remember that all of my designs are for personal use only!

β–² Download 'A Bunch of Christmastrees 2015'

Alle blogposts en printables over Kerstmis kun je via deze link vinden! Snuffel vooral lekker rond.

 • Dita
  19 december 2015 at 08:55

  Weer zo’n leuke printable! Succes met de laatste loodjes en fijne feestdagen!

 • Marlissa
  19 december 2015 at 09:09

  Een bijzondere kerst voor jou! πŸ™‚ Geniet ervan!

 • Dina
  19 december 2015 at 10:14

  Hele mooie printable weer! Even een andere kerst dan anders dus, maar volgend jaar kun je weer ultiem genieten neem ik aan. πŸ˜€

 • Inge
  19 december 2015 at 18:17

  Wat een leukerd weer! Lijkt me ook wel bijzonder hoor, de kerst zwanger doorbrengen πŸ™‚

 • Sheila
  20 december 2015 at 15:55

  Hij is weer mooi (zoals altijd :)). Echt mooi.

  Ondanks dat je niet alles kan doen deze kerst, zal hij toch zeker speciaal zijn. De laatste keer met jullie drietjes! Bijzonder hoor. Dit is dan wel de 2e kerst voor Oz, maar vorig jaar was hij natuurlijk een newborn. Toen ging alles een beetje aan me voorbij. Nu maak ik de kerst met Oz veel bewuster mee. Dus kijk erg uit naar deze dagen. Het voelt zo een beetje toch alsof het zijn 1e kerst is.

 • Bianca Schrijft
  20 december 2015 at 21:15

  Leuke printables! Zou ik zelf wel eens wat meer mee kunnen doen, dan 10 jaar lang altijd overal maar hetzelfde hebben staan.

 • Saskia
  21 december 2015 at 12:40

  Mooie printable! Het geeft een leuk effect dat de boompjes niet precies hetzelfde zijn. Ik heb je blog pas net ontdekt, maar ik vind hem erg leuk. Fijne feestdagen!

 • Vlijtig Liesje
  23 december 2015 at 13:13

  Mooi zeg! Leuke, strakke kerstboompjes.

 • Angelina
  24 december 2015 at 15:25

  Leuke printable weer!!

 • Miriam
  27 december 2015 at 14:09

  Gaaf! Had ik even eerder moeten zien XD

Stay weird