Instagram #1

Over mij

Welkom op mijn lifestyleblog, Bringing Happiness. Ik deel hier op mijn blog een hoop positieve dingen zoals DIY-ideeën, lekkere recepten, interieur en heel veel toffe gratis te downloaden printables. Ik vind niets belangrijker dan met een positief gevoel naar het leven te kijken en stil te staan bij de kleine (en grote) dingen die het leven mooi maken. Mijn doel is om jou als lezer hetzelfde te laten doen… You can’t live a positive life with a negative mind.

Mijn naam is Lonneke, ik ben ruim boven de 30 en ik blog inmiddels al heel wat jaartjes, eerst op LNNK.nl en nu inmiddels al weer een tijd op bringinghappiness.nl. Mijn blog is mijn grote passie en ik besteed hier, naast mijn werk én gezin, veel te veel tijd aan.

Hubbie/Man? WTF?

15 jaar geleden ontmoette ik mijn man (also known as hubbie/Man) voor het eerst. In 2009 trouwden we lekker basic, want we gingen liever een half jaar reizen dan een veel te dure bruidstaart te eten. Ik heb overigens nog steeds moeite om ‘mijn man’ te zeggen. Het klinkt zo oud en stiekem doe ik gewoon alsof ik nog 23 ben ofzo. Ondanks de eerste lijntjes op mijn gezicht blijf ik gewoon keihard in ontkenning.

Lonneke dus.. en ja ik ben ook moeder van

Ik heb inmiddels twee dochters, de oudste is geboren in 2014 en de jongste begin 2016 en ik word in de winkel al mevrouw genoemd (AU). Jep ik ben nu mama van, maar ik heb toch liever dat ze me op het consultatiebureau aanspreken met Lonneke. Maar nee, om een of andere reden doen ze dat niet en word ik steevast aangesproken met ‘en hoe gaat het met mama?’.
‘Ik heb geen flauw idee hoe het met jouw moeder gaat?’, maar ja dat zeg ik natuurlijk niet, dat denk ik alleen.

In het kort

Gek op audioboeken, ja echt! . Reizen is zo gaaf . Ijskoude blikjes Chocomel zijn de beste . Gado gado eten op Bali . Watermeloensap drinken in Thailand . Pannekoeken . Boswandelingen . Bullit Sugarfree . Gek op geschiedenis . Een enorme zwak voor frisse witte lakens op mijn bed . Chance van Chanel is mijn favoriete geurtje . Nuchter . Heel nuchter . Grote mysterieuze ogen (aldus een Italiaan op vakantie ooit) . Brabander . Gek op bloemen .

20150300Spreadhappiness

Mijn foto’s

Ik ben dol op fotograferen. Hoewel ik verre van een pro ben maak ik de foto’s op mijn website wel allemaal zelf. Daar steek ik veel tijd in en zonder mijn toestemming mag je ze niet overnemen voor eigen gebruik. Lees hier mijn stukje over het gebruik van andermans foto’s en alternatieven.

Alles op deze website is eigendom van bringinghappiness.nl/LNNK.nl tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gedupliceerd.

 • Reply
  Stef
  11 mei 2016 at 11:36

  Hallo Lonneke,

  Ik heb gezien dat je erg leuke artikelen schrijft op je blog over diverse onderwerpen. Ik vroeg me af of je er voor open staat om een keer een aantal producten van Maxilia te reviewen. Maxilia verkoopt ongeveer alles wat je kunt bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan powerbanks, mokken, zitzakken. Polo’s of biervlitjes. Ik zou je een aantal producten kunnen opsturen in ruil voor een blog artikel.

  Ik hoor graag wat er mogelijk is.

 • Reply
  anja
  15 juli 2016 at 08:50

  Ha Lonneke, wat een geweldige babykamer.
  Je hebt keurig alles accessoires vernoemd, maar ik ben benieuwd naar de kleur op de muur. De mintkleur met name. Weet je die nog ??

  • Reply
   Lonneke
   20 juli 2016 at 16:22

   @Anja: Dank je wel, wat lief! Dat moet ik even uitzoeken, want volgens mij hebben we deze laten mengen a.d.h.v. een kleurenwaaier. Ik ga kijken of ik het voor je kan vinden!

 • Reply
  Linda
  20 augustus 2016 at 11:52

  Hoi Lonneke,

  Het ziet er allemaal mooi uit bij jullie. Even een vraagje over de Ikea-stoel (Ekenaset). Wanneer heb je deze bij Ikea gekocht? Ik wil graag deze kopen maar ik zie deze niet meer op de Ikea website staan.

  Alvast bedankt, groeten van Linda

  • Reply
   Lonneke
   31 augustus 2016 at 09:30

   @LindaL Dank je wel. Ik heb deze stoel (volgens mij) vorig jaar verkocht. Ik heb hem afgelopen weekend nog in de IKEA (in Breda) zie staan. Hij zit echt heel fijn!

 • Reply
  Tineke
  1 oktober 2016 at 13:37

  Wat een mooi mens. Genieten van de kleine dingen is ook iets wat ik zelf heel belangrijk vind. En die ijskoude blikjes chocomel zijn ook mijn favoriet!

  • Reply
   Lonneke
   2 oktober 2016 at 12:50

   @Tineke: Wat een lieve reactie. You made my day! Chocolademelk is the best, maar ik drink het maar af en toe. Des te lekkerder op dat moment 😉

 • Reply
  Leo Bijlsma
  18 augustus 2017 at 15:38

  Beste Lonneke,

  Ik speurde het internet af naar leuke en relevante websites voor ons product en zo kwam ik op die van jou terecht. Mijn complimenten over je blog!

  Ik ben Leo Bijlsma en ik werk voor CanvasCompany.nl. Bij CanvasCompany.nl leggen wij je mooiste herinneringen vast door je favoriete foto af te drukken op een canvasdoek. Wij bieden verschillende mogelijkheden om je canvasprint nog unieker te maken, bijvoorbeeld met een zwart-wit foto op canvas, meerluik of collage. CanvasCompany.nl is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl en heeft kwaliteit en een goede service hoog in het vaandel staan.

  Ik mail je omdat ik graag wil weten wat bloggers zoals jij van ons product vinden en daarom heb ik een leuk aanbod voor jou! Mijn aanbod is dat wij van CanvasCompany.nl jou een kortingscode sturen waarmee je een gratis Foto op Canvas van 40×60 kunt bestellen. Het enige wat wij van jou vragen is dat je een review schrijft over het product en in het artikel 2 do-follow links verwerkt. Deze links kunnen leiden naar bijvoorbeeld een zwart-wit foto op canvas of een fotocollage op canvas.

  Lijkt het je leuk om mee te doen met deze actie of wil je graag nog wat meer informatie? Mail dan gerust!

  Met vriendelijke groet,

  Leo Bijlsma

Leave a Reply

Stay weird