Instagram #1

Interieur

New in: stoel

4 november 2015
My livingroom - EKENÄSET IKEA chair - Table Zuiver - Bringinghappiness.nl

Al tijden wilde ik een nieuwe stoel in onze woonkamer. We hadden nog een oude, nogal lompe, maar erg lekker zittende stoel staan die ik eigenlijk weg wilde hebben. Die stoel was echt perfect om mijn dochter de fles te geven toen ze net geboren was en ik heb er ook heel wat uurtjes in doorgebracht toen ze eens ziek was, maar mooi was hij niet echt. Helemaal afscheid ervan heb ik niet genomen, hij is verplaatst naar onze slaapkamer. Ik denk dat ik hem nog veel ga gebruiken om de aankomende baby eten te geven in de nacht, want eerlijk is eerlijk hij zit wel erg lekker (Muren, IKEA).

My livingroom - EKENÄSET IKEA chair - Bringinghappiness.nlIk kan niet zo goed heel veel geld uitgeven aan stoelen en banken. Soms vind ik prijzen in de winkel gewoon ronduit idioot. Ja,ik snap echt wel dat sommige stoelen designstukken zijn, maar ik heb een gekke kronkel.. ik kan sommige dingen ook weer snel beu zijn. En dat is behoorlijk jammer als je ergens honderden euro’s voor neer hebt geteld. Toen ik bij de IKEA deze stoel (EKENÄSET) tegenkwam was ik om eerlijk te zijn gelijk verliefd. Beetje retrostijl en betaalbaar.. I like! We twijfelden nog even over het donker hout, maar aangezien ons huis redelijk licht is ingericht besloten we dat we het best wel vonden kunnen. Het voegt net wat warmte toe en als we het beu zijn kunnen we hem altijd nog schilderen.

My livingroom - EKENÄSET IKEA chair - Bringinghappiness.nlHet tafeltje is vast voor veel mensen bekend, hij is van Zuiver (Two Tone bijzettafel) en ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Het kommetje is van House of Rym en ik ben daar nog steeds een beetje verliefd op. Het roze kleed is van de Wehkamp.

My livingroom - EKENÄSET IKEA chair - Bringinghappiness.nlHet dressoir kochten wij ooit op marktplaats voor 100 euro en schilderen we wit. Tot voor kort zaten er nog vrij lelijke greepjes op dus die heb ik inmiddels vervangen door blank houten knopjes. Het kan zomaar zijn dat ik ze nog eens schilder, maar voor nu vind ik het wel leuk zo.

My livingroom - EKENÄSET IKEA chair - Table Zuiver - Bringinghappiness.nlDe eierkist naast het dressoir kreeg ik van mijn schoonmoeder. Hij was ooit donkerbruin en we schilderden hem, heel origineel en verrassend, wit. Perfecte plek om speelgoed in op te bergen, want hoewel ik het prima vind dat er overdag speelgoed op de vloer ligt wil ik dat het ’s avonds weg is.

My livingroom - Stringpocket - Bringinghappiness.nlMijn String Pocket.. oh ik ben nog steeds zo verliefd op dit rekje. Hoewel ik er aardig wat voor neer moest tellen ben ik nog steeds erg blij dat ik het gedaan heb. Ook al vond ik later bij de HEMA een soortgelijk rekje voor veel minder geld. Het voordeel van dit rekje is dat het niet zo diep is, het is dus niet zo zeer geschikt voor boeken, maar wel ideaal voor prullaria. En dat is precies waar ik het voor gekocht heb. Ik kocht mijn rekje(s) bij Gras onder je voeten. Het zijn twee rekjes aan elkaar geschakeld.

My livingroom - EKENÄSET IKEA chair - Table Zuiver - Bringinghappiness.nl

 • Dionne
  4 november 2015 at 07:21

  Ik vind die stoel echt heel tof!

 • Anne
  4 november 2015 at 07:40

  Aah, ik heb ook al zitten azen op die stoel maar m’n vrouw ging er van uit dat-ie niet lekker zou zitten. En ik wil gewoon een mooie stoel ;). Je huis ziet er echt heel erg mooi uit, zeg!

 • Tiffany
  4 november 2015 at 07:42

  Ontzettend mooie stoel! Het lichtroze vloerkleed is trouwens ook heel mooi, eigenlijk is alles jouw huis mooi haha.

 • Anna Laura
  4 november 2015 at 08:29

  Wauw wat een mooi huis! En een hele mooie stoel. Past perfect in jullie interieur zo te zien.

 • writingmonique
  4 november 2015 at 08:50

  Alle details in jouw huis zijn zo mooi. De stoel is ook prachtig!

 • Shifra
  4 november 2015 at 08:51

  Toen ik deze stoel een paar maanden geleden zag in de nieuwe collectie ben ik hem meteen gaan kopen. Zo verliefd 😍 Het design, de kleur, alles. ik vind hem ook heel leuk staan bij je!! Ik merk wel dat de stof relatief sneller lelijk wordt, maar ja, voor de prijs… Geniet ervan!! (En mooie foto’s zeg!)

 • Liset - Beautydagboek
  4 november 2015 at 09:11

  Deze stoel heb ik ook op het oog! Hij is inderdaad lekker betaalbaar, heel fijn! Hij staat prachtig bij de rest van je interieur en maakt het inderdaad net even wat warmer zo :).

 • Femke
  4 november 2015 at 09:16

  Ik vind de stoel super mooi en leuk dat ie een retro uitstraling heeft! De rest van het huis ziet er ook prachtig uit! Wat een mooie foto’s.

 • lonneke
  4 november 2015 at 10:04

  Oh wauw, wat is ‘ie leuk zeg!
  Ik ben sowieso helemaal dol op jouw interieur.
  Liefs Lonneke

 • Veerlez
  4 november 2015 at 10:13

  Ik ben ook helemaal verliefd op die stoel, wellicht dat ik hem wel van mijzelf mag kopen als ik ooit ga verhuizen, al denk ik dat ik dan meer prioriteit stel bij nieuwe eetkamer stoelen!

 • Laura
  4 november 2015 at 10:16

  Wat een prachtig huis heb je!

 • Taïs
  4 november 2015 at 11:40

  Ik ben echt gek op je inrichting! Helemaal mijn ding! Wat een mooi stoel trouwens, past perfect in je interieur en hij ziet er trouwens ook heel comfy uit.

 • Mama van Vesper
  4 november 2015 at 12:19

  echt prachtig !!

 • laura
  4 november 2015 at 12:27

  Ik vind ‘m echt heel leuk! Wauw. Fijne kleurtjes ook x

 • fatima
  4 november 2015 at 12:47

  Ik ben dus ook heel verliefd op die stoel, maar geen plek om hem neer te zetten.
  Dan maar op de wishlist voor ooit <3

 • Judith
  4 november 2015 at 13:05

  Wat een mooie stoel! Nooit verwacht dat ie van de Ikea was, haha! XO

 • Renske
  4 november 2015 at 14:15

  Wauw! Niet alleen die stoel is gaaf, dat vloerkleed net zo! Mooi interieur heb je zeg.

 • Marieke
  4 november 2015 at 17:43

  Ik vind de stoel geweldig!! En de rest van je kamer ook trouwens, super leuk ingericht!

 • Inge
  4 november 2015 at 18:27

  Wat een pareltje, die nieuwe stoel. Net als je interieur!

 • Suuz
  4 november 2015 at 18:56

  Mooie stoel! Goede aankoop 🙂 en de rest ziet er ook prachtig uit as usual!!

 • Wendy
  4 november 2015 at 19:18

  Ik heb die stoel al een paar keer voorbij zien komen en ik vind hem ook erg leuk. Al zou ik dat donkere hout liever in het wit zien. Helaas hebben wij helemaal geen plek voor nog een extra stoel.

 • Linda
  4 november 2015 at 20:46

  Wat een fijne inrichting, mooie kleuren en materialen. Ik word er helemaal vrolijk van!

 • Merly
  5 november 2015 at 18:58

  Wat heb jij een leuk interieur! De kleuren, de spulletjes. Alles past mooi bij elkaar en de stoel past er perfect bij.

 • zwartraafje
  6 november 2015 at 09:22

  Die zetel vind ik zelf ook erg mooi. Jammer genoeg is hij te laag voor me. Ik zou iedere keer problemen hebben om recht te geraken dus het blijft bij verliefd kijken maar niet aankopen. 🙂

 • Rensina Steursma
  7 november 2015 at 10:23

  Wat heb je toch een heerlijk huis!!
  Ben er echt een beetje verliefd op 🙂
  En vind de stoel ook zo gaaf…
  Fijn weekend!

 • Miriam
  8 november 2015 at 14:40

  *check* I like!! Erg mooi 😀

 • Marlous
  8 november 2015 at 16:24

  Wat een toffe stoel! Ik hou van dat jaren ’50 stijltje. Je zou niet zeggen dat ie van Ikea komt!

 • Mileen Lai
  14 februari 2016 at 15:42

  Ik heb 2 pakken ongeopend laminaat over. Deze ga ik terug brengen en het geld wat ik er voor terug krijg ga ik bij leggen om deze stoel te kopen. Ik ben er ook een beetje verliefd op… Retro vintage Deens design, maar dan gewoon bij de IKEA! 🙂

 • Kerst in mijn huis - Bringing Happiness
  24 december 2016 at 06:00

  […] hebben een redelijk lange witte muur in de huiskamer en voorheen hing daar een verzameling van allerlei lijstjes met afbeeldingen. Dat hing al een aantal jaren zo en ik was het helemaal beu. […]

 • Inge
  17 augustus 2017 at 21:36

  Supermooi huis! Mag ik vragen waar je het lichtroze kussentje hebt gekocht? Alvast bedankt groetjes Inge

  • Lonneke
   23 augustus 2017 at 09:44

   Hoi Inge, dank je wel voor het compliment. Het kussentje heb ik bij HEMA gekocht, maar dat is alweer een hele poos geleden geweest dus ik weet niet of ze hem nu nog verkopen.

Stay weird