Instagram #1

Reviews

(*) Lekkers van Nakd

30 juni 2016
Nakd - Bringinghappiness.nl

Of ik een pakketje met repen van Nakd wilde ontvangen? Uiteraard! Ik had de repen van Nakd al vaker zien liggen bij bijvoorbeeld De Tuinen en ik ben altijd geïntrigeerd door dit soort producten. Ik vind het prettig dat de ingrediëntenlijst duidelijk en begrijpelijk is en dat er geen onherkenbare ingrediënten in zitten. Dat zit bij Nakd wel goed.

Ik ben geen overdreven gezondheidsfreak (getuige mijn kledingmaat), maar ik probeer wel bewuster te eten. En dan vooral in de zin van dat ik geen prullenbak ben waar je alles maar in mikt. Ik zoek dus vaker naar tussendoortjes met daarin gezonde ingrediënten. Op die manier kan ik wel die zoete trek stillen zonder dat ik daardoor enorm zondig. De snacks van Nakd zijn vegan, raw en gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals fruit en noten. Glutenvrij, zonder melk, zonder toegevoegde suikers, zonder palmolie, zonder GMOs en zonder “verborgen extra’s”. I like!

Nakd - Bringinghappiness.nlIk kreeg een pakketje met een flink aantal repen en ander lekkers opgestuurd. Zoals een goed blogger betaamd ben ik ze uitgebreid gaan testen (lees: proberen de repen niet binnen 3 dagen op te eten).

Nakd - Bringinghappiness.nl

Fruit & Nut Nibbles

Deze Nibbles, coconut Bliss, had ik toevallig al eens eerder gekocht en ik vind ze zelf heel erg lekker. Het zijn een soort kleine balletjes op basis van dadels. Deze Nibbles zijn in 7 verschillende smaken verkrijgbaar en absoluut een aanrader. Ik vind het altijd fijn om verpakking te hebben met kleine porties daarin, dat voelt om een of andere reden als een tractatie.

Nakd - Bringinghappiness.nl

Flavour infusen raisins

Het oranje zakje hierboven bevat rozijntjes met een smaakje. Als je het zakje opent zie je niets meer dan gewone rozijntjes, maar als je ze eet komt er een heerlijke smaak vrij. Deze variant met sinaasappel is mijn favoriet. De versie met limoen was niet helemaal mijn smaak, maar er zijn gelukkig meer smaken verkrijgbaar.

Nakd - Bringinghappiness.nl

Repen

Van de repen had ik er ooit ook al eens eentje geprobeerd. Repen zijn altijd handig om in je tas te gooien, zodat je iets bij hebt voor wanneer je trek krijgt. Ik kan eigenlijk niet zeggen welke reep nou echt favoriet is, ik vind de smaken die ik op heb eigenlijk allemaal lekker. De pecan pie is sowieso heel erg lekker, maar ook de cocoa crunch is erg goed bevallen.

Nakd - Bringinghappiness.nl

Conclusie

De repen hebben een bepaalde structuur die anders is dan bijvoorbeeld mueslirepen die gebakken zijn. Het is natuurlijk een product dat niet verhit is geweest. Ik vind het lekker, maar ik weet ook dat de een het heel lekker zal vinden terwijl een ander denkt ‘mwah’. Smaken verschillen nu eenmaal. Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast over dit merk! De verpakkingen zijn kleurrijk, de snacks heerlijk en de ingrediënten duidelijk. Ik ben fan.

Proberen?

Vind je het lekker om de spullen van Nakd eens te proberen dan kun je dat nu doen met 10% korting met de volgende kortingscode: BRINGINGHAPPINESS10. Deze kortingscode is geldig tot en met 2 september 2016.

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 • Frauke
  30 juni 2016 at 08:24

  Ik heb al wel eens iets van Nakd geprobeerd, omdat het aan de kassa’s bij de AH ligt haha. En dat is verleidelijk. Ik geloof dat ik die bars wel lekker vond! Ben wel benieuwd naar de rozijntjes (maar dan niet de limoen)! X

 • Eline
  30 juni 2016 at 08:57

  `Ze zien er wel heel erg lekker uit! Ik ben benieuwd geworden naar de andere smaken en die balletjes lijken me erg grappig.

 • Valerie
  30 juni 2016 at 10:31

  Oh, ja! Hier heb ik er weleens eentje van op en die smaakte goed 🙂

 • lindy
  30 juni 2016 at 15:12

  de kortingscode werkt niet:(

 • Roxanne
  1 juli 2016 at 12:19

  Toevallig heb ik van de week voor het eerst een reep geprobeerd. Berry Delight. Ik moet zeggen… ik vond het niet vies, maar het was ook niet zo lekker als ik had gehoopt. ik blijf maar op zoek naar lekkere en verantwoorde tussendoortjes. Dus voor nu maar weer gewoon mijn havermoutrepen van Quaker.

 • Inge
  1 juli 2016 at 22:40

  Nakd was mij totaal onbekend en geloof ook niet dat ik het al eens ergens ben tegengekomen. Het klinkt wel heel erg goed: lekker maar gezondere keuze met duidelijke informatie over de ingrediënten. Daar kan menig supermarkt product een puntje aan zuigen 🙂

 • Lenneke
  4 juli 2016 at 14:03

  Gaaawd, ik wil ze allemaal.

 • Monique | WritingMonique
  7 juli 2016 at 08:57

  Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt!

 • Nina
  7 juli 2016 at 11:42

  Oeh die cocoa crunch lijkt mij wel wat! Ik zag de repen al eens liggen, maar tot nu toe gingen ze nog niet mee het winkelwagentje in. Fijn dat het glutenvrij is, ik kan normaal gesproken niet zo goed tegen dergelijke repen.

 • Kleine Prinses
  10 juli 2016 at 11:48

  zeker eens het proberen waard zo te lezen!

 • Marcella
  14 juli 2016 at 22:53

  Ik vond de structuur altijd minder lekker, al moet ik zeggen dat ik van de week in Italië een stuk enthousiaster was dan voorheen. Raak eraan gewend denk ik 😉 Gaaf dat je zo’n pakket opgestuurd kreeg!!

Stay weird