Instagram #1

Persoonlijk

Liefde voor de herfst

2 november 2015
Herfst - Fall - Autumn - Bringinghappiness.nl

Echt.. afgelopen weekend was toch het perfecte herfstweekend? Hoewel mijn energielevel nul was besloot ik toch lekker met mijn hubbie en dochter naar het bos te gaan. Ik weet dat ik daar energie van krijg en zo was het ook. Halverwege liep ik al wel te miepen, want hรฉ ik ben zwanger en ik moest dus plassen en wel NU ;-). Oh oh en mijn sok zakte af, waarom zakken sokken altijd af?

Lonneke - Bringinghappiness.nlEen zeldzame foto van mijn dochter op mijn blog ๐Ÿ™‚ Ze heeft al tijden, en met tijden bedoel ik echt maanden, last van oorontstekingen en we hopen dat ze komende week geopereerd wordt. Helaas ziet het er naar uit dat de operatie die het op zou moeten lossen niet door kan gaan, omdat ja uhm.. de ontsteking nog niet over is (duh!). Frustratie alom hier.

Herfst - Fall - Autumn - Bringinghappiness.nlMeestal gaan we naar het Pannenhoef, maar dit keer besloten we even snel naar het Liesbos te gaan. Iets dichterbij en handig met de kinderwagen. Eerlijk is eerlijk, het Liesbos is niet mijn favoriete bos, maar toch was ik ook wel weer verrast door een aantal mooie plekjes in het bos. Aangezien dit bos zowat om de hoek ligt denk ik dat ik hier vaker even kort ga wandelen.

Herfst - Fall - Autumn - Bringinghappiness.nlEen paaltje ja. Ain’t it beautiful? ๐Ÿ˜‰ Ik fotografeer, om een of andere reden, altijd verkeersborden, fietsen, paaltjes en dat soort gekke dingen.

Lonneke - Bringinghappiness.nlIk ben trouwens zo ontzettend blij met deze sjaal.. ik hou van de kleur! Ik kocht hem bij Zara toen we in Antwerpen waren.

Herfst - Fall - Autumn - Bringinghappiness.nl

Herfst - Fall - Autumn - Bringinghappiness.nlMijn hubbie, heul heul geรซmancipeerd achter de kinderwagen. Wij hebben er nog steeds lol om, maar we werden op straat ooit eens aangesproken hierop door een oude man. Hij vroeg aan hubbie of ik niet achter de kinderwagen moest lopen? We waren zo perplex dat we niet eens een gevat antwoord konden geven.. in ieder geval niets meer dan ‘uhm.. het is 2014’.

Herfst - Fall - Autumn - Bringinghappiness.nlFotograferen met tegenlicht vind ik nog zo lastig.. puntje om mee te oefenen! Grappig altijd om te zien hoeveel mensen er met een camera door het bos lopen. Je bent nooit de enige die fotografeert haha.

Hoe was jouw weekend? Heb je nog iets leuks gedaan?

 • Stefanie
  2 november 2015 at 07:11

  Wat een prachtige foto’s! Ik hou zo van de herfst, zo mooi. Leuk om je dochter eens te zien. Hopelijk wordt ze snel geopereerd voor die oorontstekingen. Vervelend dat ze daar zo’n last van heeft.

 • Kirsten
  2 november 2015 at 07:25

  Het bos is zo fijn! Zeker in de herfst met al die mooie kleurtjes ๐Ÿ™‚ En wat een mooie dochter heb je! Rot dat ze zoveel last heeft van oorontstekingen… Hopelijk komt dat snel goed.

 • Denise
  2 november 2015 at 07:35

  Mooie foto’s zus!

 • Sarah
  2 november 2015 at 07:42

  Hele mooie foto’s! Het was echt een prachtig weekend!

 • Dita
  2 november 2015 at 08:04

  Mooie foto’s! En leuk om jou eens te zien op een foto ๐Ÿ™‚ Vroeg iemand dat serieus van de kinderwagen? Ik zou ook niet weten wat ik zou moeten zeggen, haha..

 • Linda
  2 november 2015 at 08:40

  Ah wat een lieve foto van jou en je dochter! En ik vind die laatste foto met tegenlicht juist heel gaaf!

 • Sylvia
  2 november 2015 at 08:46

  Wauw, mooie foto’s! Het was inderdaad echt perfect herfstweer. Gisteren met pap door de duinen gewandeld; de drukte van de mensen, de zon en de rust van de natuur was echt genieten ๐Ÿ™‚

 • Femke
  2 november 2015 at 09:06

  Wauw wat een mooie foto’s! Ik ben dit weekend ook heerlijk naar buiten op pad geweest, het was zo’n lekker weer:) Beterschap voor je dochter, hopelijk is ze snel van de oorontstekingen af.

 • Sanne
  2 november 2015 at 09:12

  Mooie foto’s!! En wat is je dochtertje (Sanne toch? Mooie naam, hihi) lief!

 • Frauke
  2 november 2015 at 09:16

  Wat een prachtige foto’s! Al helemaal die van jou en je dochter, wat een prachtig kind is het! Balen van die oorontstekingen wel zeg. En haha dat van die oude man met die kinderwagen … whut! Ik vind de herfst echt hรฉรฉrlijk en prachtig! X

 • Britt โ€ข Annebrittures
  2 november 2015 at 09:26

  Haha, het is toch doodnormaal dat een vader ook gewoon de kinderwagen voortduwt? (: En wat is je dochter schattig zeg! Ik hoop dat haar oorontsteking snel betert, als kind had ik er ook altijd last van! Prachtige foto’s heb je genomen, ik zou gelijk het bos in willen lopen om die tafereeltjes ook vast te leggen!

 • Karlijn
  2 november 2015 at 10:32

  Wat een prachtige foto’s! Zaterdag was hier ook zo fijn. Ik moest in de ochtend mijn zusje helpen en daarna zijn we even lekker naar buiten gegaan op de fiets. Zondag was hier ontzettend mistig, maar toen ik aan het einde van de dag nog even naar buiten ging begon het eindelijk een beetje weg te trekken. Mooie plaatjes krijg je dan ๐Ÿ™‚ X

 • Anne
  2 november 2015 at 11:11

  Wat een mooie foto’s! ๐Ÿ™‚ En leuk om je dochter een keer te zien. Ik verbaas me echt dat mensen zo raar zijn dat ze opmerkingen moeten maken over wie achter de kinderwagen loopt.. Denk dat dat bij mij en mijn vrouw ook nog heel interessant gaat worden ๐Ÿ˜‰

 • Anita
  2 november 2015 at 11:19

  Prachtige foto’s en wat balen van de oorontstekingen! Hoop dat je dochter snel geopereerd kan worden!

 • gerhilde maakt
  2 november 2015 at 12:56

  Je sjaal past wel perfect bij de herfsttaferelen! Veel beterschap voor de dochter, leuk haar eens op foto te zien.

 • Marloes
  2 november 2015 at 13:10

  Ik word altijd zo blij van herfst kleuren! Groot gelijk dat je even het bos in bent gegaan ๐Ÿ˜‰
  – X Marloes

 • Puck
  2 november 2015 at 13:33

  Wat leuk om jullie eens op de blog te zien! Wat een pracht meisje is het. Mooie ogen heeft ze.
  Hopelijk gaat het snel beter met die oorontstekingen, heb het zelf 1x gehad en liever nooit meer. Dat je kleintje er al zo lang last van heeft is echt sneu.

 • Paul
  2 november 2015 at 14:00

  Prachtige foto’s. Afgelopen weekend heb ik ook een herfstwandeling gemaakt. Mooi alle kleuren in het bos nu, met het geritsel van de bladeren waar je doorheen loopt. Ik houd van de herfst.

 • Nicetobeout
  2 november 2015 at 15:09

  Mooie foto’s geweldig die lichtval met die Jacobsladders. Heerlijk he het bos in de herfst. Wij hebben er dit weekend ook van genoten!

 • Anouk
  2 november 2015 at 15:15

  Mooi foto’s! Wat een lief dochtertje zeg <3 En balen van haar oorontsteking ๐Ÿ™

 • Jannie
  2 november 2015 at 15:20

  Uuuhhh Lon…… Ik viel bijna van m’n stoel af! Je staat zelf op de foto!๐Ÿ˜œ๐Ÿ‘๐Ÿป
  Enne mijn weekend….. Iets met hele dure kerstballen in een ontmoetingsplek๐Ÿ˜‚

 • Saskia
  2 november 2015 at 17:13

  Je hebt prachtige foto’s gemaakt, ik krijg meteen zin om een boswandeling te gaan maken. En wat vervelend dat je dochter last heeft van oorontstekingen, dat is zo pijnlijk! Ik als volwassene heb het nog af en toe maar de pijn is soms bijna niet te trekken, bah. Ik hoop dat de operatie snel kan plaatsvinden zodat het hopelijk beter gaat.

 • Dina
  2 november 2015 at 18:56

  Aaah ik vind dat zo ontzettend sneu om over te lezen, de oorontstekingen van je kleine meid. Leuke foto’s trouwens, ze zorgen echt voor het herfstgevoel.

 • Yolo
  2 november 2015 at 19:43

  Prachtige foto’s! En leuk om jullie eens te zien!

 • Marlous
  2 november 2015 at 20:12

  Wat een prachtige foto’s! Ik ben afgelopen week ook gaan wandelen door het bos, dit jaar hebben we ook echt een mooie herfst! Wat een schattige foto van je dochtertje ook, ik geloof dat ik haar nog nooit ‘helemaal’ (enkel een voetje of een handje haha) had gezien. Lief!

 • Suuz
  2 november 2015 at 20:52

  Wat een heerlijke foto’s! Ooooh ik hou van de herfstkleuren,, zoo mooi! Doe op dit moment ook niets liever dan het bos induiken met mijn camera… die gele oranje rode kleuren… kan je geen genoeg van krijgen! Wat leuk om zulke mooie foto’s van jou en je dochter te zien!!! Heel veel sterkte en beterschap met de oorsteking en operatie… denk aan jullie!!!

 • Angelina
  2 november 2015 at 21:46

  Prachtige foto’s! Inderdaad een heel fijn seizoen, maar die mist ben ik nu wel zat haha. Het is hier nu al een paar dagen achter elkaar mistig en grauw, hopelijk morgen weer het zonnetje!

 • Vlijtig Liesje
  3 november 2015 at 11:12

  Wat een prachtige foto’s zeg! Wat is de natuur toch prachtig.

 • Mama van Vesper
  3 november 2015 at 11:13

  hele mooie foto’s!

 • sammie
  3 november 2015 at 11:45

  Wauw, schitterende foto’s heb je gemaakt! Gelukkig liep jij niet achter de kinderwagen anders had je deze foto’s niet kunnen maken ๐Ÿ˜‰

 • zwartraafje
  3 november 2015 at 12:04

  Die foto’s zijn echt prachtig! Ik vind ze super mooi en ze bezorgen me meteen zin om ook naar een bos te trekken. Eerst toch maar eventjes die To Do-list afwerken. ๐Ÿ™

 • Estrella
  3 november 2015 at 16:48

  Mooie foto’s! Ik lijk elk jaar meer van de herfst te gaan houden.

 • Josรฉ
  3 november 2015 at 22:06

  Wat een schitterende foto,s.
  Top

 • Mieke
  3 november 2015 at 22:24

  Wat een mooie foto’s! Het is de laatste dagen inderdaad echt heerlijk herfstweer.
  Wat vervelend van de oorontsteking van jullie dame! Zo lang al, wat moet ze een pijn hebben. ’t Is zonde!
  En dat daardoor die operatie niet door kan gaan is wel heel zuur… Veel beterschap voor haar!

 • Annouska
  4 november 2015 at 12:31

  Wat een toffe foto’s, vooral van de unieke foto’s van jou en je dochter. Ik hoop wel dat ze snel geopreeerd kan worden zodat het probleem definitief verholpen is.

  Enne die oude man, ik zou er wel om kunnen lachen. Die denkt echt nog volgens het patroon wat in zijn tijd normaal was haha.

 • Esmeralda
  9 november 2015 at 16:59

  Mooie foto’s! Ik probeer nog steeds om zo’n mooie zonsopgang in de bossen te fotograferen maar het is me nog niet gelukt…

Stay weird