Instagram #1

In beeld Persoonlijk

Lente

2 april 2017

Ik was er zo ontzettend aan toe, aan beter weer, de zon op mijn gezicht, groene blaadjes aan de bomen en bloemen die uit komen. Vroeger riep ik altijd dat ik de winter zo fijn vond, maar de laatste jaren merk ik dat ik de lente en zomer fijner vind. De langere dagen geven me meer energie, meer zin om dingen te ondernemen. De buitenlucht doet me goed.

En dus proberen we momenteel veel tijd buiten door te brengen met de kinderen. Lekker in de tuin of samen op pad. Lekker kneuterig naar een pannenkoekenrestaurant of voor de zoveelste keer naar de Beekse Bergen. Leven in het nu zeg maar. Lekker cliché, maar damn ik heb het nodig en ik vind het fijn.

My home - Bringinghappiness.nlMisschien weten jullie nog wel dat boven deze kast een heleboel lijstjes aan de muur hingen. Deze hebben we in de kerstperiode verwijderd, omdat we ze beu zijn. En nu.. nu weten we even niet wat we met die wand willen. Vooralsnog vind ik deze kast heel handig. Hij zit vol met speelgoed van de kinderen en dat vind ik ideaal. Hoewel de vloer hier overdag bezaait kan zijn met speelgoed vind ik het prettig als het ’s avonds uit het zicht is.

Flowers - Bringinghappiness.nl

Flowers - Bringinghappiness.nlDe mooie bos bloemen is van Bloomon. Mocht je Bloomon trouwens eens willen proberen en doe je dat via deze link dan krijg je een gratis vaas. Hoewel het best prijzig is blijf ik het een leuk concept vinden. Je kunt het abonnement op ieder moment pauzeren dus dat maakt dat ik het een fijne dienst vind. Je zit er niet maanden aan vast.

 • Madam Elisa
  3 april 2017 at 05:43

  Wat heerlijk heb lente, ik kijk er ook steeds meer en meer naar uit… Misschien toch omdat we ouder worden 😉

 • Dionne
  3 april 2017 at 07:32

  Prachtig die bos bloemen!

 • irma
  3 april 2017 at 08:13

  Wat een prachtig bos zeg!

 • Karlijn
  3 april 2017 at 11:50

  Ik herken het helemaal. Het staat zo veel fijner op in de ochtend als de vogeltjes fluiten en de zon schijnt. X

 • Roos
  3 april 2017 at 15:10

  Wat een onwijs toffe poster is dat! X

 • Esmee
  3 april 2017 at 20:13

  Mijn vriend en ik zijn iets te frugal om zo veel geld aan bloemen uit te geven, maar wat een plaatjes zijn die boeketten toch elke keer… die two-tone roos is ook echt prachtig. Bloomon heeft wel HELE speciale bloemen steeds… prachtig!

 • annouska
  10 april 2017 at 15:03

  Wat een toffe kast, vooral de subtiele kleurtjes er in. Verder ben ik ook heel erg blij dat het lente is, ik word na een periode binnen zitten altijd erg verdrietig en raak mezelf een beetje kwijt. Gelukkig kan ik nu al mijn energie weer buiten kwijt.

 • Sheila
  9 mei 2017 at 20:42

  Maar de Beekse Bergen is ook leuk! Dus die snap ik heel goed :). Ik moet trouwens zelf nog even wennen aan het woord ‘kinderen’. Ik kan nog niet helemaal bevatten dat ik er nu 2 heb. Voelt echt als een grote mensen gezin.

  • Lonneke
   31 mei 2017 at 13:56

   @Sheila: Haha goed om te horen dat ik niet de enige ben die dat heeft. Het klinkt inderdaad zo volwassen 😉

Stay weird