Instagram #1

Persoonlijk

Laatste maand van het jaar

1 december 2016
Blog voor HEMA - Bringinghappiness.nl

Hoppa.. en zo zijn we ineens in de laatste maand van het jaar aanbeland. Een hectisch jaar kan ik wel zeggen. Een jaar met hoogtepunten en helaas ook dieptepunten. Een bewogen jaar waardoor ik soms het gevoel had behoorlijk over te lopen. Twee kinderen met nog geen 18 maanden ertussen is best uhm.. een uitdaging. Ik moest zelfs mijn blog een beetje los laten en hoewel dat voor mij niet makkelijk is geweest heeft me uiteindelijk wel rust gebracht!

Stoppen met bloggen? Nee dat zeker niet, ik vind bloggen nog steeds geweldig! Ik merk alleen dat ik weer wil bloggen zoals ik ooit blogde, voor mijzelf, als hobby, omdat ik het leuk vind. Niet om er geld mee te verdienen o.i.d. Dat ik dat nu voor mijzelf duidelijk heb heeft me zo ontzettend veel rust gegeven. Ik post al tijden niet meer iedere dag, zelfs niet eens meer elke week en dat vind ik zelf prima. Bloggers die elke dag iets publiceren kan ik zelf tijdtechnisch ook helemaal niet bijhouden en ik zal vast niet de enige zijn πŸ˜‰

Happy pet - Bringinghappiness.nlMaar goed, juist omdat afgelopen jaar zo hectisch en vermoeiend was, lijkt het me goed om stil te staan bij de mooie dingen!

β–² Mini die vol overgave ‘daaaank je wel Pietje!!’ roept als ze pepernoten in haar schoentje vindt.
β–² Dat ik dit weekend de kerstboom ga zetten. Zeer waarschijnlijk mΓ©t gekleurde lampjes.. gewoon omdat het kan.
β–² Deze mooie poster die ik kocht bij Zilverblauw. Ik geloof dat ik alles van hun hand mooi vind..
β–² De nieuwe afleveringen van Gilmore Girls kijken. Ik hou zo van deze serie, maar dit kan toch niet echt het einde zijn?
β–² Stiekem al kerstliedjes luisteren in de auto. Oh.. en ik zing ook mee. Vals.
β–² Sinds deze maand hebben we zonnepanelen op ons dak liggen en dat vind ik zo tof. Ik draai mijn wasjes dus nu lekker overdag.
β–² Ieniemini die sinds kort kan klappen en dit nu ook vaak vol enthousiasme en met een trotse blik doet.
β–² Ik kocht weer eens wat bij Lush. Niets fijner dan een pakketje van Lush thuis te krijgen, die geur! I love it!

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie leuke plannen deze maand?

 • Dita
  1 december 2016 at 07:40

  Pakketjes van Lush zijn zo fijn! πŸ™‚ Ik ga dit weekend ook de kerstboom opzetten.

 • Tiffany
  1 december 2016 at 09:21

  Ik heb het ‘moeten’ bloggen ook los gelaten. Het is een hobby en als ik iets leuks te delen heb deel ik het en anders blijft het stil. Het is nu momenteel wel erg stil maar ik heb wel echt zin om weer te beginnen haha. Eerlijk gezegd vind ik hobby blogs die af en toe posten ook veel leuker dan die blogs waar alles groot en veel moet.

 • Karlijn
  1 december 2016 at 10:16

  Ik kan me helemaal vinden in je ‘blogdenken’, ik heb hetzelfde en blog alleen nog wanneer ik tijd/zin/etc heb en doe het vooral voor mezelf :). Jij bent al echt in de kerststemming of niet? Heerlijk! Ik zing de laatste dagen opeens ook allemaal kerstnummers en heb zin om mijn kamer te versieren! Fijne dag lieve Lonneke. X

 • Tineke
  1 december 2016 at 11:14

  Ik merk dat veel bloggers weer terug gaan naar het bloggen van vroeger. Ik vind dit een hele positieve verandering. Zo blijven alleen de bloggers over die het echt leuk vinden om te doen.
  Liefs

 • Anita
  1 december 2016 at 13:42

  De laatste maand van het jaar alweer, waar blijft de tijd! Ik heb de kerstkaarten ook alweer in huis gehaald dus na komend weekend gaat de boom ook snel komen. En daarna gaat de box er staan, spannend!

 • Yvonne
  1 december 2016 at 13:56

  Lush <3 En de kerstboom: jaaaaa! Ik kan hem pas zetten als we verhuisd zijn, maar gelukkig is dat nog wel 2 weken voor Kerst πŸ™‚ Leuke dingen heb je om op terug te blikken zeg!

 • Suuz
  1 december 2016 at 21:29

  Oooh wat een fijne dingen!! en ik ga ook de kerstboom op zetten dit weekend of begin volgende week! zoveel zin in!

 • Inge
  2 december 2016 at 13:37

  Mijn kerststemming komt waarschijnlijk pas na Sinterklaas (al doe ik daar niet eens aan). Iedereen gaat dan massaal in de kerstmodus en dat werkt zo aanstekelijk; om blij van te worden!

 • Marcella
  2 december 2016 at 18:59

  Lekker bloggen wanneer je eraan toe kom geeft zeker rust. Ik schrijf nog heel wat artikelen, maar neem wel sneller een adempauze als ik dat nodig heb.
  Leuk, gekleurde lichtjes! Zeker doen! Zullen we als goed voornemen vaststellen dat we volgend jaar echt afspreken & wat leuks gaan doen? πŸ˜‰

 • Roos | Soitsrose
  2 december 2016 at 19:59

  Bijna Sinterklaas en dan kerst, de laatste plannetjes voor dit jaar eigenlijk.

 • annouska
  3 december 2016 at 20:26

  Met twee kleine kinderen lijkt dagelijks bloggen echt geen optie. Goed dat je nu gekozen hebt voor jezelf en echt weer met plezier en rust kan gaan bloggen.

  Leuk om de ontwikkelingen van je twee mini’s te lezen. Het gaat allemaal zo hard. πŸ™‚

 • Sheila
  3 december 2016 at 23:57

  Wat fijn om weer van je te horen. Mooi ook om te zien dat je weer terug gaat naar de basis. Bloggen voor jezelf. Al vind ik dat dat altijd al de rode draad is geweest op je blog, hoor. Maar inderdaad, elke dag bloggen? Hoe dan?

  18 maanden verschil lijkt me inderdaad een hele uitdaging. Wat dat betreft ben ik blij dat Oz straks al 2,5 is als zijn zusje of broertje geboren is. Kan hij toch meer zelf en meer begrijpen.

  Ik kijk deze maand uit naar de feestdagen en dagje Efteling.

 • Renske
  4 december 2016 at 13:50

  Jeeej, de kerstboom in huis! πŸ™‚ Die poster is ook echt supertof!

  Leuk om weer wat van je te horen. Zelf ben ik er ook een aantal maanden tussenuit gepiept op mijn blog en dat voelde héérlijk! Het voelt nu niet meer als een ‘moetje’ en ik blog enkel wanneer ik zin heb. En inderdaad, tijdtechnisch krijg ik het ook niet meer voor elkaar om veel blogjes te lezen, dus ik lees in het weekend lekker bij. Voor zover dat lukt, haha.

 • Eva
  5 december 2016 at 23:55

  Heel goed om vooral bij de mooie dingen stil te staan, als een periode zo vermoeiend is, kan het alleen maar beter worden door de fijne dingen extra te benadrukken πŸ™‚
  Bij ons komt ergens deze week de kerstboom, vorig jaar hebben we er geen gehad en ik kan echt niet wachten dit jaar! En nu elk weekend een andere kerstmarkt bezoeken natuurlijk, woon niet voor niets in de kerstmarkt-hoofdstad van Duitsland πŸ˜‰

Stay weird