Instagram #1

Persoonlijk

Kort, maar krachtig of zo..

2 juni 2016
Johnny Doodle Chocolade - Bringinghappiness.nl

Enerzijds ben ik niet zo dol op tags, anderzijds zijn ze soms wel erg leuk én je leert iemand nog eens een beetje kennen. Ennieweej, bij Maris kwam ik de Kort, maar krachtig-tag tegen van Ysanne tegen. Kort, maar krachtig kan voor mij nogal een uitdaging zijn, maar die ga ik graag aan 😉 Oh oh en ik ga dus ook kleurtjes gebruiken hé, gewoon, omdat het kan.

▲ Stom: dat ik zo onzeker ben en me altijd afvraag of ik wel leuk genoeg ben.
▲ Allerstomst: de achterlijke reacties soms op internet over allerlei onderwerpen.
▲ Dag met een gouden randje: de nacht dat hubbie en ik naar het vuurwerk stonden te kijken in Auckland, Nieuw Zeeland, wetende dat dit nog maar het begin was van onze zes maanden durende reis.
▲ Leukste liedje: dat veranderd telkens hoor, want ik vind heel veel liedjes leuk. Een mooi nummer vind ik ‘Hurt’ van Johnny Cash.
▲ Houd van: positieve mensen, daar krijg ik enorm veel energie van.
▲ Nooit gedacht: dat ik zo enorm veel liefde voor mijn kinderen zou voelen dat ik soms het gevoel heb dat ik ontplof van liefde, maar ook van angst. Angst dat hen wat overkomt.
▲ Genieten: fijne gesprekken voeren al dan niet onder begeleiding van een wijntje.
▲ Bang voor: ballonnen.. vraag me niet waarom, maar hou ze ver van me vandaan. Dank je. Oh en ik heb sinds een paar jaar hoogtevrees, waar ik vroeger zonder moeite bomen in klom sta ik nu te trillen wanneer ik op hoogte sta.
▲ Hekel aan: achterbakse mensen.
▲ Lekkerste weer: Een heerlijk zonnetje, maar niet te warm.
▲ Leukste leeftijd: Geen idee, ik heb nog niet alle leeftijden meegemaakt 😉
▲ Spijt van: al die uren en uren die ik heb verspild aan piekeren.
▲ Geen tijd voor: het lezen van boeken, damn dat mis ik!
▲ Lekkerste eten: bijna alles van Jamie Oliver
▲ Fijnste vakantieland: jeetje moet ik kiezen? Nou vooruit uhm… ik heb altijd geroepen dat Noorwegen favoriet is, maar als ik nu moet kiezen dan is het toch Italië. Prachtige steden, heerlijk eten en over het algemeen vriendelijke mensen.
▲ Vreselijk goor: brood dat nat is geworden.
▲ Mezelf een duwtje geven: om te gaan sporten.
▲ Wil nog: flink afvallen.
▲ Mis een beetje: tijd om te bloggen.
▲ Dansen: heel graag! En vooral tijdens het poetsen. Zeer charmant.

Niet slecht hé? Ik ben redelijk kort van stof gebleven, halleluja! Ik ga de tag niet doorgeven, want waarschijnlijk heeft half blogland hem al gehad (ik ben nogal een spuit elf op dat gebied). Mocht je hem wel in willen vullen doe dat dan vooral en let me know, want dan kom ik hem even bij je lezen.

 • gerhilde maakt
  2 juni 2016 at 13:11

  Leuke tag! Ik denk niet dat ik die al gezien heb, dus het zal wel meevallen. 🙂 Die chocolade is zo lekker!
  Ik denk dat Italië ook mijn favoriete vakantieland is, maar ik heb er eerst nog een paar uit te proberen …

 • Eline
  2 juni 2016 at 13:42

  Wat een leuke en korte tag! Noorwegen lijkt me nog heel mooi om te bezoeken, maar Italië is ook een van mijn favorieten. Lekker pizza en mooi weer!

 • Marcella
  2 juni 2016 at 13:47

  Heel leuk om te lezen Lonneke! Gaaf dat het vuurwerk kijken in Auckland nog steeds als een dag met een gouden randje oppopt. Zo tof begin van jullie wereldreis! <3 Ik ga deze tag zeker overnemen trouwens, dus binnenkort kan je mijn lijstje lezen!

 • sammie
  2 juni 2016 at 13:58

  Ja leuk deze tag, leuk ingevuld ook 🙂 Achterbakse mensen heb ik ook zo’n hekel aan en ik herken je hoogtevrees verhaal. Sinds een paar jaar zit ik trillend in bijvoorbeeld het reuzenrad. Vroeger nooit geen last van gehad maar nu kan ik al een paniekerig gevoel krijgen als ik wat verder over het balkon hekje heen kijk.

 • Sabine
  2 juni 2016 at 15:26

  Leuk om te lezen! Vind deze tag erg leuk, heb m zelf ook ingevuld een tijdje geleden. Grappig trouwens dat je bang bent voor balonnen, echt nog nooit gehoord. waarschijnlijk voor jezelf trouwens niet zo grappig 😉 Noorwegen vind ik ook een prachtig land! Italië heb ik nog niet genoeg van ontdekt, zou ik graag eens willen!

 • Fleur
  2 juni 2016 at 17:26

  Wat een leuke tag! Ik heb hem nog niet voorbij zien komen hoor! Deze ga ik in mijn achterhoofd houden!

 • Rowan
  2 juni 2016 at 17:53

  Wat een leuke vragenlijst en antwoorden! Ik ben ook gek op Jamie Oliver. En toen je schreef “brood dat nat is geworden” kreeg ik echt de rillingen, smerig!!

 • Stella
  2 juni 2016 at 18:31

  Wat een leuke tag! Echt ontzettend leuk bedacht (: Ik heb ook echt spijt van al dat gepieker. Vaak achteraf ook zo onterecht. Konden we die tijd dan maar weer stoppen in het bloggen, hihi. Ik merk dat ik ook erg veel positieve energie krijg en blij wordt van happy en motiverende mensen om me heen. Liefs!

 • Dita
  2 juni 2016 at 18:50

  Wat een leuke tag! En ik ga deze zeker overnemen! 🙂

 • Suuz
  2 juni 2016 at 20:50

  Oooh wat een leuke tag zeg! heerlijk om te lezen en erg mooi met die kleurtjes! heerlijk vrolijk!!!

 • Lenneke
  5 juni 2016 at 16:10

  Ik kende heel deze tag nog niet, over spuit elf gesproken… haha. Ik vind het serieus knap dat je zo kort bent gebleven!

 • Tessa Heitmeijer
  8 juni 2016 at 15:50

  Oh wat een leuke tag! Ik ben dus duidelijk spuit twaalf want ik ken ‘m alleen via jou 😉

 • Blogger Lovin #14 | Zwartraafje
  21 juli 2016 at 07:32

  […] ze boeken aan ons voorstelt. Lonneke van BringingHappiness vult normaal geen tags in maar voor deze Kort, maar krachtig of zo maakte ze een […]

Stay weird