Instagram #1

Interieur spotlight

Kinderkamer

10 februari 2017
Slaapkamer kinderen

De laatste tijd maak ik wat minder tijd vrij om foto’s te maken. Het weer helpt natuurlijk niet heel erg mee en mijn volle agenda ook niet. Geeft allemaal ook niet, maar laatst liep ik weer eens met mijn camera door het huis om wat foto’s te maken. Ik vind het lastig om mijn huis te fotograferen, qua licht en scherpte, maar ik blijf gewoon lekker oefenen. Vandaag deel ik wat foto’s van de kamer van mijn oudste dochter.

Slaapkamer kinderenHet boekenrekje is hier nog steeds favoriet. Ik kocht het ooit bij HEMA en ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Het nachtlampje (sterretje) is van Eef Lillemor, de knuffelster van H&M Home, het kopje is van House of Rym, het vosje van IKEA, de aap van Loods 5 en de pinguΓ―n is van A Lovely Little Company.

Slaapkamer kinderenDe commode kochten wij bij IKEA (Hemnes, 8 laden). Dit is een vrij brede, wat met een peuter echt ideaal is! Ik zette er houten knopjes op i.p.v. de zwarte metalen die er standaard opzitten. We hebben een Living Colors lamp van Philips staan, omdat ik die echt ideaal vind voor een kinderkamer. Ze geven zacht licht in verschillende tinten en dat is met name in de nacht heel prettig.

Slaapkamer kinderenDit is de andere kant van de kamer. Voorheen stond hier de commode, maar inmiddels staat hier het bed en een lekkere stoel. De poster van de wolk heb ik ooit gekregen. De muurstickers zijn van Eulenschnitt. Elke keer als ik naar deze foto kijk erger ik me aan de gelige slaapkamer deur. Daar moet ik nog eens mee aan de slag gaan, maar ik heb eigenlijk echt totaal geen zin om alle deuren te gaan verven. First world problems.

Slaapkamer kinderenDe twee knuffeltjes links zijn van Noodoll en die had ik al in huis, voordat de kinderen geboren waren. Ik vind ze zo leuk! Het lange slungelig muisje is van HEMA, de giraf kent iedereen wel, de twee poppetjes zijn van Sonny Angel en staan in een houten lijstje/kastje van IKEA.

Slaapkamer kinderenHet kaartje van de panda is ook van Eef Lillemor. De kaart eronder kocht ik ooit van een blogster die ze zelf schilderde (naam kwijt, sorry sorry!). De knuffel is van Metoo (Angela).

Al met al een behoorlijk roze blije meisjeskamer, maar mijn dochter is er blij mee en dat is het belangrijkste!

Fijn weekend!

 • Inge
  10 februari 2017 at 17:00

  Aaah super mooi en wat heerlijk met die vrolijke kleurtjes! Als ik dit zo zie dan vind ik het gewoon jammer dat ik (nog?) geen kinderen heb! πŸ™‚

 • Anna Maria
  10 februari 2017 at 17:19

  Ahh ik word hier wel heel erg vrolijk van πŸ™‚

 • Lidia
  10 februari 2017 at 18:09

  Wat een leuk kamertje! Roze, maar niet tè.

 • Eva
  12 februari 2017 at 01:09

  Aaah zo zoet! Ik ben ook echt fan van die knuffels van Noodoll <3

 • Karlijn
  13 februari 2017 at 19:41

  Wat een heerlijke kamer Lonneke! Prachtig en ik kan me helemaal voorstellen dat het een fijne plek is met knuffels en zachte kleuren. X

 • Sheila
  19 februari 2017 at 17:30

  Echt mooi en zo jou! Ik kan me dus helemaal niet voorstellen hoe het zou zijn als je een zoontje had gehad. Je kan met 2 meisjes helemaal je hart ophalen zo. Ik vraag me wel even af, wat als je dochtertje straks overal een puinhoop van maakt? En ineens toch liever over gaat naar één of andere verschrikkelijke cartoon en daar posters van wil? Ik zit daar wel eens aan te denken met Oz. We gaan zo zijn nieuwe kamer maken en inrichten en ik moet er niet aan denken dat er een poster van Cars ofzo komt te hangen. Als hij dat straks wil.. tja…. .doe je er niets aan. Maar ik probeer het dan maar zo lang mogelijk uit te stellen πŸ˜‰

  Mooie foto’s!!!

Stay weird