Instagram #1

Interieur

Kerst in mijn huis

24 december 2016
Kerst in mijn huis - Bringinghappiness.nl

Het liefst zet ik de kerstboom zodra december begonnen is, meestal zo rond Sinterklaas. Eigenlijk had ik het al jaren in mijn hoofd, een boom met bonte kleuren, het liefste met gekleurde lampjes en veel verschillende ballen.

Gekleurde lampjes had ik helaas niet genoeg en echt goed verkrijgbaar zijn ze niet en dus koos ik toch maar voor gewone witte lampjes. De ballen had ik echter wel. Vorig jaar ging ik al met een vriendin naar een tweedehands kerstballenbeurs en ik kocht daar een paar leuke exemplaren. Ik vulde de rest van de boom aan met gekleurde ballen die ik al had en ik kocht wat nieuwe bij de HEMA.

Kerst in mijn huis - Bringinghappiness.nlBoven de eettafel hebben wij twee lampen en daar hangt een snoer tussen. Ik hang daar elk jaar wat aan, zo nu ook weer. De lange ‘pegels’ zijn van HEMA, evenals de kleine paddestoelen.

Kerst in mijn huis - Bringinghappiness.nlWij hebben een redelijk lange witte muur in de huiskamer en voorheen hing daar een verzameling van allerlei lijstjes met afbeeldingen. Dat hing al een aantal jaren zo en ik was het helemaal beu. Ik wilde de kerstposter van Zilverblauw graag ophangen en die is vrij groot. Daarom grepen we gelijk de gelegenheid maar aan om alle lijstjes te verwijderen, de gaatjes te dichten en een beetje te witten. De posterhanger maakten we zelf, n.a.v. deze leuke DIY van Zilverblauw.

Kerst in mijn huis - Bringinghappiness.nlDe boom staat overigens op een groot blok, omdat we a. een peuter in huis hebben en b. een baby. We hebben eigenlijk een grotere boom, maar deze kochten we om een aantal jaren te overbruggen. Ik denk dat er anders geen bal heel zou blijven.

Kerst in mijn huis - Bringinghappiness.nlKerst in mijn huis - Bringinghappiness.nlOp de kandelaars van KΓ€hler ben ik een beetje verliefd. Ik kocht ze vorig jaar en ik vind ze nog steeds heel erg tof. Dit jaar wist ik er nog eentje te vinden waar een gewone dinerkaars in kan. Dat is wel iets makkelijker dan de kleine kerstboomkaarsjes die er in de andere kandelaars gaan.

Kerst in mijn huis - Bringinghappiness.nl
Ik heb niets met kerststalletjes, maar deze van Ingela P Arrhenius vond ik vrolijk en kleurrijk en ik kocht hem daarom onlangs. Het is gewoon een klein 3D-puzzeltje, nothing fancy.

Kerst in mijn huis - Bringinghappiness.nlDe rotary tray van Vitra staat ook al weer een hele poos in mijn huis. Ik ben daar nog steeds heel blij mee. Meestal heb ik er plantjes op staan, maar nu heb ik er ook wat kerstboompjes bij gezet.

Kerst in mijn huis - Bringinghappiness.nl
Die tas he.. (heeft even niets met deze blogpost te maken, but hey het is mijn blog nietwaar?) daar ben ik een tijd geleden al verliefd op geworden. Hij is van O my bag en ik vond hem te duur, klaar. En toen was er sample sale en werd ik de gelukkige eigenaresse van deze tas. Het is de Lou’s big bag yellow en de print is ontstaan door een samenwerking tussen O my bag en Afriek. Hij is heerlijk groot van binnen en ik kan er een boel in mee slepen. Echt I love it!

Kerst in mijn huis - Bringinghappiness.nlDeze kerstbal doet me echt aan vroeger denken. Mijn ouders hadden ook een paar van dit type ballen en eentje daarvan was mijn favoriet. Die wilde ik altijd zelf in de kerstboom hangen en ik kon er ook echt een tijdje naar staan kijken (gek kind πŸ˜‰ ).

Kerst in mijnhuis - Bringinghappiness.nlDat deze post pas op 24 december online komt is natuurlijk een beetje suf, maar anderzijds is het precies op tijd toch? Ik wil jullie natuurlijk vooral een hele fijne kerst wensen. Geniet ervan samen met de mensen waar je graag bij bent. Hopelijk heb je een heerlijke ontspannen kerst!!

Fijne dagen!

 • Anita
  24 december 2016 at 12:12

  Wat een mooi kleurrijk tafereel! Hele fijne kerstdagen gewenst

 • annouska
  24 december 2016 at 12:17

  Wat een lekker zoetsappig (maar heel mooi) ingericht kerst huis hebben jullie! πŸ˜€

 • Rowan
  24 december 2016 at 12:55

  Wat heb je het huis mooi versierd! Stijlvol, vrolijk en kleurrijk tegelijk! En slim opgelost met het blok onder de kerstboom! Fijn feestdage!

 • irma
  24 december 2016 at 13:01

  Wat een gezelligheid!

 • Mariet
  24 december 2016 at 19:52

  Wauw Lonneke wat heb je jullie huis prachtig versierd! Het ziet er niet alleen heeeel erg mooi uit, maar ook stijlvol!
  Geniet van de feestdagen met elkaar!

 • Angela
  25 december 2016 at 13:24

  Zo heerlijk kleurrijk! Daar geniet ik echt van. Super leuk! Fijne kerstdagen!

 • Teddy
  26 december 2016 at 21:45

  Wat super leuk en vrolijk allemaal!

 • Sammie
  1 januari 2017 at 16:23

  Prachtige kerstversiering in huis, heerlijk kleurrijk πŸ˜€
  Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen!

Stay weird