Instagram #1

In beeld

In beeld: september

30 september 2015
Daelmans Waffle Warmer - Bringinghappiness.nl

Om heel eerlijk te zijn is de maand september een maand die wat mij betreft niet snel genoeg voorbij kon gaan. Hoewel de maand leuk begon met onder andere een avondje bioscoop en een middagje in de Efteling eindigde ik uiteindelijk in het ziekenhuis. Ik kan me fijnere plekken bedenken om te verblijven.

Diary - Bringinghappiness.nlβ–² 1. Ik ontbeet deze maand vooral met yoghurt. Boterhammen en zwangerschapsdiabetes gaan in de ochtend niet goed samen en yoghurt valt een stuk beter. Lekker met aardbeien en cocoanibs. β–² 2. We kregen te horen dat alles goed ging met de kleine in mijn buik en dat ze een meisje is. β–² 3. Dit boek van Zilverblauw bestelde ik al een tijd geleden in haar webshop en ik kreeg het eindelijk binnen. Wat een leuk en mooi boek! β–² 4. We.. nou ja mijn hubbie hing deze plankjes op in een saai hoekje in huis.

Diary - Bringinghappiness.nlβ–² 1. Zoals ik al eerder schreef belande ik met hevige pijn in het ziekenhuis. Met de baby in mijn buik ging alles goed, maar onderzoeken moesten verder uitwijzen hoe en wat. Helaas werd ik daar niet veel wijzer van en inmiddels ben ik weer thuis. β–² 2. Mooi oranje uitzicht in het ziekenhuis. β–² 3. Ik deelde deze printable met jullie. β–² 4. Nadat ik thuis kwam uit het ziekenhuis was ik vooral heel heel heel erg moe en ik bracht vrijwel al mijn tijd door in bed. Op Snapchat deelde ik wat foto’s.. Volg je mij al op Snapchat? Wil jij onwennige selfies zien en meer van mijn saaie leventje? Zoek me dan even op, mijn gebruikersnaam is: Lnnk.

Diary - Bringinghappiness.nlβ–² 1. OkΓ© ik weet het.. dat is wel heel erg geel! We besloten eens een wat gewaagdere keuze te maken op de babykamer en het werd de kleur ‘Retro Vibe’ van Flexa. Hij is iets donkerder dan ik had verwacht, maar ik ben er toch wel heel blij mee. Het kamertje voelt nu heel warm aan. Ik moet nog het een en ander doen, maar dan zal ik de foto’s met jullie delen. β–² 2. Dit lijstje maakte ik voor een DIY die ik met jullie deelde. β–² 3. Ik schreef een vergelijking tussen de horloges van Daniel Wellington en Cluse. β–² 4. Ik kreeg heerlijke stroopwafels opgestuurd (die ik eigenlijk niet mag hebben) en schreef er wat over.

Hoe was jullie maand?

 • Frauke
  30 september 2015 at 07:28

  Wat jammer hè dat je in het ziekenhuis hebt gelegen! En zooo raar dat er niet echt wat uit is gekomen. Hopelijk was dat eenmalig hoor! Ik vind die gele kleur op de muur trouwens echt onwijs leuk zeg, wauw! En die plankjes met plantjes zijn ZOO leuk! X

 • Sanne
  30 september 2015 at 08:58

  Ik ben zooo benieuwd naar het boek van Zilverblauw! En hΓ©, zie ik nou dat je dochtertje een heeele leuke naam krijgt? πŸ˜€ Als naamgenoot kan ik al zeggen dat het geel suuupertof is.

  • Lonneke
   30 september 2015 at 09:01

   @Sanne: Mijn oudste dochter heet zo πŸ˜‰

   • Sanne
    30 september 2015 at 13:15

    Aha! Dacht al verklap je nou gewoon al de naam van je kindje. πŸ˜‰

    • Lonneke
     30 september 2015 at 14:45

     @Sanne: Haha had gekund πŸ˜‰ Nee hoor we zijn er nog niet uit hoe we de tweede gaan noemen.

 • Heleen Schrijvershof
  30 september 2015 at 09:22

  Ik heb gezworen geen Snapchat te nemen, maar eigenlijk ben ik wel heel erg nieuwsgierig naar onwennige selfies en foto’s van jouw saaie bestaan haha.

  • Lonneke
   30 september 2015 at 14:46

   @Heleen: Ik moet zeggen, het is best grappig Snapchat. Op een of andere manier mis ik de communicatie, maar ook weer niet. Het is lekker laagdrempelig.

 • Margot
  30 september 2015 at 09:52

  Gaaf die gele kleur!

 • Dita
  30 september 2015 at 10:29

  Ja het boek van Zilverblauw is zo mooi! Ik heb het ook besteld, toevallig staat er vandaag een review online.

  • Lonneke
   30 september 2015 at 14:48

   @Dita: Ja tof boek hΓ©. Ik ben er heel blij mee. Leuk je review ook!

 • Karlijn
  30 september 2015 at 12:26

  Het ziekenhuis had je van mij mogen overslaan hoor! πŸ˜‰ Maar wel fijn om te horen dat alles goed is met de baby in je buik πŸ™‚ Hopen dat oktober een fijne maand voor je wordt, met zon, weinig klachten en samen aftellen met Sanne naar Sinterklaas πŸ˜‰ X

  • Lonneke
   30 september 2015 at 14:46

   @Karlijn: Precies dat hoop ik ook!

 • Odette
  30 september 2015 at 14:38

  Ik vind dat horloge van DW echt zo ontzettend mooi!! Ik wil er zo graag één maar zou niet weten wanneer haha. Blijven ze lang goed?

  • Lonneke
   30 september 2015 at 14:47

   @Odette: het horloge? Ik heb hem nu driekwart-jaar denk ik en hij ziet er nog prachtig uit. Het bandje heb ik nog maar een maandje ofzo dus dat is wat lastig te zeggen nu.

 • Mieke
  30 september 2015 at 17:37

  Ziekenhuis is niet leuk. Hopelijk gaat het nu wat beter! Fijn dat het goed gaat met de baby.
  Enne… Ik heb nu trek in stroopwafels. πŸ˜‰

 • DaniΓ«lle
  30 september 2015 at 18:45

  Wat jammer dat je in het ziekenhuis hebt gelezen en dat je niet veel meer weet! Maar gelukkig is alles goed met de baby. Ik vind de gele babykamer echt onwijs leuk, is weer eens wat anders! Van die kleur word je nou echt blij!

 • Elise
  30 september 2015 at 19:20

  Vervelend dat je het ziekenhuis in moest, ondertussen de pijn helemaal weg ?
  Mooi, geel ! Mijn 1ste babykamer was ook geel .. lang lang geleden haha

  Prachtige, dunne, klokjes

  gr Elise

 • Vivian
  30 september 2015 at 19:43

  Fijn overzichtje! Mijn maand was super, vooral veel dingen over mezelf geleerd πŸ™‚

 • Suuz
  30 september 2015 at 20:07

  Jeetje wat een bewogen maand voor jou zeg! Dat oktober maar beter mag worden πŸ™‚ wel weer mooie foto’s! genieten! Ooh ik ben wel ontzettend nieuwsgierig naar het boek van Zilverblauw hoor!

 • Elsbet | La Vie Pure
  30 september 2015 at 20:54

  Dat boek wil ik ook echt!

 • Deisy
  30 september 2015 at 21:19

  Wat ontzettend vervelend zeg dat je deze week in het ziekenhuis hebt gelegen πŸ™ Ik hoop dat dit de eerste en de laatste keer is en dat je nu lekker kunt gaan genieten van het prachtige wonder in je buikje. Dat boek van Zilverblauw had ik ook al voorbij zien komen en ben nu echt er benieuwd naar. Misschien toch maar op mijn verlanglijstje hihi. X

 • Rensina Steursma
  1 oktober 2015 at 20:25

  Heel gaaf die gele kleur op de muur, ben nu wel heel nieuwsgierig naar het hele kamertje!
  Enne het boek is echt geweldig, ben er ook heel blij mee.

 • Estrella
  1 oktober 2015 at 23:33

  Leuk overzicht en wat een heerlijke foto’s weer!

 • Mariet
  2 oktober 2015 at 22:17

  Wat een mooie kleur geel! Verrassend hoe goed dat mintgroene van Nijntje er bij past.

 • Marcella
  14 oktober 2015 at 22:04

  Rare maand lady. Hopelijk voel je je niet meer zo naar en ben je nu klaar met je kwaaltjes. Take care! X

Stay weird