Instagram #1

In beeld

In beeld: juli

3 augustus 2013

De maand juli is ook weer een raptempo voorbij gevlogen. Ik heb genoten van lange avonden, etentjes buiten in de tuin en heb een heleboel lang uitgestelde klusjes afgehandeld. We hadden zomers weer, lekker zoete aardbeien en leuke vondsten bij de Kringloper. Een fijne maand!

20130700inbeeldjuli1:: 1. Ik kocht wat leuke spulletjes bij de HEMA. Een van mijn favoriete winkels. :: 2. Juli was de maand dat ik vaak beschuit at met cottagecheese, augurk, komkommer en tomaat. :: 3. Ik hou van kaarsen. Zomers brand ik ze een stuk minder, maar zodra de avonden weer korter worden gaan ze aan! :: 4. Watermeloenen, ze kunnen heel lekker zijn, maar soms ook helemaal nergens naar smaken. Dit jaar hebben we alleen nog maar lekkere watermeloenen gehad!

20130700inbeeldjuli2
:: 5. Flow vakantieboek. Flow maakt altijd zulke mooie magazines en special editions. Dat geld ook weer voor dit vakantieboek. :: 6. Watermeloensap, delicious! Het recept vind je hier. :: 7. Juli is de maand van mijn verjaardag. :: 8. Ik bestelde wat spullen om zelf stempels te snijden en een tweedehands punnikpoppetje (ken je ze nog??).

20130700inbeeldjuli3
:: 9. Ik ben dol op Japans eten. Voor onze verjaardagen gingen we samen weer lekker sushi eten. :: 10. Zoooo warm, ik moest gewoon even een duik nemen in het zwembad. Handdoekje mee en gaan! :: 11. Enige tijd geleden schaftte ik de starterskit van Allesandro Striplac aan (heel blij mee!), maar ik wilde even een ander kleurtje. Deze lila kleur van Essie is lekker zomers! En.. blijft op de Striplac lekker lang zitten. Aangezien nagellak bij mij normaal binnen het uur er al af vliegt, ben ik nu dolgelukkig. :: 12. Dit leuke notitieboekje (HEMA) kreeg ik cadeau voor mijn verjaardag. De handcrΓ¨me van Soap & Glory is mijn favoriet! Zo’n lekker geurtje en hij trekt snel in.

20130700inbeeldjuli4
:: 13. Speltbrood + pindakaas + banaan = lekker. :: 14. Zelfgemaakte guacamole is zoveel lekkerder dat kant-en-klare. Het recept kun je hier vinden. :: 15. Ik maakte bananenbrood zonder suiker. Het recept is me erg goed bevallen en ik ga het zeker vaker maken. :: 15. Water is goed voor de mens, water met een smaakje zΓ³nder suiker is ook nog eens lekker!

 • Sabine
  3 augustus 2013 at 18:14

  Leuk om te zien! En OH YEAH pindakaas met banaan. Ik ben echt verslaafd. Speltbrood moet ik eens proberen, is dat lekker? Wat maakt het zo bijzonder? Ik zie het de laatste tijd overal, namelijk.

  • Lnnk
   3 augustus 2013 at 18:26

   @Sabine: Speltbrood is zeker lekker, maar wat het nu zo bijzonder maakt? Geen idee, ik kwam het tegen en kocht het πŸ˜‰

 • Angelina
  3 augustus 2013 at 18:23

  Fijne foto’s! En ik heb toch ook maar het Flow vakantieboek aangeschaft, ben nog niet heel enthousiast.. had er iets meer van verwacht al zijn de stukjes wel leuk en interessant.

 • Dita
  3 augustus 2013 at 18:37

  Leuke foto’s, guacamole is idd zelfgemaakt zo veel lekkerder! πŸ™‚

 • Iris
  3 augustus 2013 at 18:48

  In mijn Dille en Kamille tas zit een scheur πŸ™ Maar ik gebruik hem ook wel heel intensief en voor zware boodschappen enzo. En jaaa jummie, watermeloen. Ik ben heel benieuwd naar het Flow vakantieboek, ik kreeg eergisteren een mailtje dat ik hem via een online winactie had gewonnen, wat een geluk πŸ˜€ Mooie foto’s!

 • Karlijn
  3 augustus 2013 at 20:20

  Wat een mooie foto’s weer! Dat watermeloenensap ziet er heerlijk uit πŸ™‚ En zo jammer, als die zo melig smaakt. Gelukkig heb je dat nog niet gehad. Leuk boekje heb je gekregen, leuk he de Hema?!

 • Farah
  4 augustus 2013 at 05:32

  Ziet er allemaal weer goed uit. Inspireerde en vooral zomerse foto’s. Volgens mij was juli een leuke maand! πŸ˜‰

 • Michelle @ the World is a Book
  4 augustus 2013 at 13:14

  Love love love! z2

 • Marcella
  4 augustus 2013 at 17:24

  Wat maak je ook prachtige foto’s! Dat bananenbrood ga ik snel ook weer es maken, zo lekker! En water met een smaakje, daar ben ik fan van! Fijne nieuwe maand!

 • Nanda
  4 augustus 2013 at 17:47

  Wat een heerlijke foto’s maak je toch!
  En dat lakje van essie is heel leuk.

 • Sas
  6 augustus 2013 at 09:36

  Weer erg mooie (en lekkere!) foto’s

Stay weird