Instagram #1

In beeld

In beeld: januari

27 januari 2017
Beekse Bergen - Bringinghappiness.nl

Wij bezochten de Beekse Bergen. Nu is de winter misschien niet het beste moment om naar een dierentuin te gaan, maar we hebben een abonnement en het is gewoon een fijne plek om rond te wandelen. We hebben het wel erg koud gehad. Ik had Mini lekker warm aangekleed met tig lagen kleding, maar dat was ook wel echt nodig. Ik zit nu nog na te rillen.

Beekse Bergen - Bringinghappiness.nlVeel dieren waren er niet per se te zien. Ook de giraffen zaten binnen. Het zag er een beetje sneu uit, want ze staan wel met veel in een gebouw. Ik moet wel zeggen dat ik ze nooit eerder binnen heb gezien dus het leek me een uitzondering. De verwarming stond in ieder geval lekker aan. Mini heeft uitgebreid staan zwaaien, want giraffen zijn natuurlijk wel heel cool.

Ring Names4everVan Names4ever mocht een tijdje geleden een sieraad uitkiezen. Ik draag meestal ringen van zilver dus daar koos ik nu ook voor, maar dan met een tekst. Ik twijfelde nogal wat ik erop zou laten zetten, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor het woord happiness. Het suffe is alleen dat ik hem graag om mijn middelvinger wilde dragen, maar daar is hij te klein voor. Ik heb de maat genomen van een ring die ik al had, maar dat is toch niet helemaal goed gegaan. Mijn fout, maar wel jammer. Om mijn ringvinger zit hij gelukkig wel heel goed. Het is een relatief dunne ring, helemaal plat en daardoor modern. Mocht jij nog een leuk sieraad met eigen tekst willen is dit zeker een prima adres. De ring was snel binnen.

Hyacinten - Bringinghappiness.nlHeel eerlijk.. zodra oud & nieuw is geweest moet bij mij die boom eruit en komen de hyacinten erin. Eventjes heb ik dan een lentegevoel. Al weet ik ook wel dat het nog even duurt voor het zover is, maar ik hou even van dat nieuwe frisse gevoel. Deze hyacinten bleven trouwens onwijs lang mooi, soms kunnen ze zo ineens weg zijn.

kinderkleding - Bringinghappiness.nlJanuari = sale. Ik kocht vooral voor de kinderen wat leuke dingen. Het jurkje is van Mini Rodini en had ik al even op het oog. Uiteindelijk vond ik het bij Bon Bon Bleu voor een mooie prijs en bestelde ik het. Goede keuze bleek, want mijn dochter is er weg van! De onesie die eronder hangt is van de H&M en ik kocht hem voor carnaval. Niets ingewikkelds, maar wel lekker warm.

LetterbordIeniemini werd deze maand 1 en wordt zo ook al een hele dame. Ze probeert steeds vaker om te lopen dus voor we het weten zal ze het huis verder onveilig maken. Idioot hoe snel afgelopen jaar is omgevlogen! We hebben verder geen grote festiviteiten gehouden. Lekker thuis met het gezin en wat familie. De taart die ze voor het eerst mocht eten vond ze in ieder geval totaal niet interessant. Laten we hopen dat ze die gezonde gewoonte voortzet πŸ˜‰ Het letterbord is trouwens van Misceaup en is zeker geen miskoop!

Filofax Clipbook - Bringinghappiness.nlIk bestelde een Filofax Clipbook, omdat ik daar goede verhalen over las. Ik had al een Filofax A5 agenda liggen, maar dat ding is enorm lomp. Ik vind het wel prettig als ik papier kan wisselen en zelf printables toe kan voegen. Een Clipbook is een stuk compacter, maar wel nog steeds A5. Op zich een fijn systeem, maar ik heb deze maand nog een prettiger systeem gevonden (later meer daarover). Hij heeft wel een heel fijn roze kleurtje! Ik kocht hem overigens bij Paperchase in de sale. Scheelde behoorlijk wat geld.

Sudio koptelefoon - Bringinghappiness.nlDeze prachtige koptelefoon kreeg ik van Sudio Sweden. Is hij niet mooi? Hier komt nog een review over online, maar ik kan nu al verklappen dat ik er heel blij mee ben!

β–² Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 • Laura
  27 januari 2017 at 20:11

  Ik vind de Beekse Bergen juist heel fijn in de winter omdat je veel overdekt kunt doen zoals de auto safari en bussafari. Ook bij de bootsafari zit je droog mocht het regenen. πŸ™‚

 • Anne
  27 januari 2017 at 21:10

  Wauw, die koptelefoon is inderdaad geweldig! En dat jurkje op de foto trouwens ook. Heerlijk hè, winkelen voor de kleine dames?

 • zwartraafje
  29 januari 2017 at 18:13

  Oh, dat zwarte raafje als muursticker (of is het geverfd) is echt wel leuk.

 • Marcella
  1 februari 2017 at 19:40

  Mooie ringen, ziet er tof uit. En je koptelefoon is ook gaaf. Ik heb blauwe druifjes in huis, maar eigenlijk zijn ze al wat te lang. Ze staan te dicht bij de verwarming denk ik.

 • Sheila
  2 februari 2017 at 14:02

  Mooie dingen heb je toegezonden gekregen! Die koptelefoon ziet er gaaf uit. Zelf ga ik ook regelmatig met de winter naar de dierentuin. Het voordeel van Burgers’ Zoo is dat er ook veel binnen te doen is. Dus ideaal voor regenachtige dagen.

 • Monique | WritingMonique
  2 februari 2017 at 14:23

  Dat jurkje is echt onwijs leuk, en de onesie trouwens ook πŸ™‚ Zo lief!

 • Eva
  7 februari 2017 at 23:17

  Dierentuinen zijn altijd een feestje, of het nou winter is of niet! πŸ™‚
  En dat jurkje is echt een plaatje zeg!

Stay weird