Instagram #1

Persoonlijk

In beeld: januari

4 februari 2016
Druifjes - Bringinghappiness.nl

De maand januari was een vreemde maand vol met blijdschap en helaas ook veel verdriet. Hierdoor stond bloggen even niet op mijn prioriteitenlijstje en dat maakt dat ik de laatste tijd weinig heb gepost. Stiekem baal ik daar erg van, maar tegelijkertijd gaat het ‘gewone’ leven soms simpelweg even voor. Januari was natuurlijk de maand waarin ik uitgerekend was en ik ingeleid werd. Nu kan ik inleiden niet per se aanraden, maar tegelijkertijd was het een prima bevalling. Toegegeven bevallen doet verdomd veel pijn, maar ik mag absoluut niet klagen en heb ook na de bevalling weinig klachten. HALLELUJA!

Inmiddels is de kleine meid alweer 4 weken oud en beginnen we steeds meer te wennen aan de gezinsuitbreiding. Mijn oudste dochter besloot in de eerste week dat Eefje thuis was gelijk maar te gaan lopen en ze deed dit heel triomfantelijk terwijl ze ons trots aankeek. Uiteraard applaudisseerde wij alsof ze de 100 meter sprint had gewonnen… Lekker suf, I know!

20160100Inbeeld1 β–² 1. t/m 3. Ik probeer ook van Eefje regelmatig foto’s te maken, maar het is een stuk lastiger nu het winter is. Sommige dagen heb ik het gevoel dat het maar amper licht word (hoezo deprimerend?) en dat maakte het fotograferen een stuk lastiger. β–² 4. Deze Soothie-speen is absoluut favoriet hier in huis. Ik heb helemaal niets met spenen, sterker nog, ik vind het maar stomme dingen. Echter zit mijn pink (die ze heel fijn vindt) nu eenmaal aan mijn hand vast, welke weer aan mijn lijf vast zit en dan is een speen soms toch verdomde handig. En nu is ze af en toe net Maggie uit de Simpsons haha.

In beeld - Bringinghappiness.nlβ–² 1. Deze trui kocht ik voor Sanne in de sale van Z8. Oh wat houd ik van de uitverkoop πŸ˜‰ β–² Bloemen e.d. in huis maken me altijd zo vrolijk. Blauwe druifjes zijn ideaal en ik vind ze altijd erg leuk. β–² Een hoekje van de kamer van Eefje. Hier hangen een aantal planken waar eerst leesboeken op stonden, maar nu allemaal lijstjes met daarin leuke printjes. β–² Dit pakje is van Maxomorra, dit merk verkoop veel kleding met drukke printjes en daar heb ik momenteel een enorme zwak voor. Het enige nadeel is dat ze dubbele maten voeren. Dit pakje is bijvoorbeeld maat 50/56 en momenteel dus nog veel te groot voor Eefje.

In beeld - Bringinghappiness.nlβ–² 1. & 3. Deze leuke spullen kreeg ik cadeau van vrienden van ons. Super tof! β–² 2. Over dit keukentje schreef ik gisteren al een stukje. Ik kocht hem voor Sanne en hij is gemaakt van een oud kastje. Ik vind hem zo gaaf. Leuk ook om zelf te maken! β–² 4. Ja jongens.. het spijt me, het is uitverkoop, ik heb verlof, ik probeer emo-eten te voorkomen en ik heb momenteel een gat in mijn hand. Dit jurkje is ook van Maxomorra en ik kocht hem voor een soort fotoproject met Eefje. Het jurkje heeft namelijk de maat die ze ongeveer zal hebben als ze 1 jaar oud is. De bedoeling is nu om iedere maand een foto te maken met haar in dat jurkje. Leuk om te zien hoe ze langzaam in het jurkje groeit (althans ik hoop dat het resultaat leuk word).

De komende tijd kan ik hopelijk het bloggen weer wat actiever oppakken, maar het kan ook zijn dat dit even niet lukt. Ik wil daar verder niet teveel over uitweiden i.v.m. de privacy van anderen, maar laat ik het er op houden dat we momenteel helaas veel verdriet hebben. Dat zijn de momenten waarop familie even voor het bloggen gaat. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.

 • Anita
  4 februari 2016 at 17:11

  Wat is het toch een mooi meisje! Heel veel sterkte met hetgeen waar momenteel je aandacht naartoe gaat! Bloggen komt wel weer. X

  • Lonneke
   9 februari 2016 at 16:36

   @Anita: dank je wel!

 • Kim
  4 februari 2016 at 17:15

  Och, wat een prachtige foto’s van de kleine meid…
  Heel erg veel sterkte met hetgeen waar jullie nu doorheen gaan. Bloggen komt op zulke momenten echt niet op de eerste plaats. Sterkte!
  Liefs

  • Lonneke
   9 februari 2016 at 16:37

   @Kim: Soms ontdekt je ineens dat je prioriteiten ergens anders moeten liggen, maar neemt niet weg dat ik van bloggen hou haha.

 • Ingrid - 365 Miles to Paris
  4 februari 2016 at 17:24

  Wat maak jij prachtige foto’s, zo vol kleur. Prachtig om te zien, bedankt voor het delen.
  Ongeacht waar jullie nu doorheen gaan, veel sterkte gewenst. Het bloggen volgt wel weer.

  • Lonneke
   9 februari 2016 at 16:38

   @Ingrid: Wat een lieve comment, dank je wel. You made my day!

 • Anne
  4 februari 2016 at 17:35

  Wat een prachtig meisje hebben jullie! Ik moet ook echt mijn best doen om regelmatig foto’s van Jula te maken, maar dat is soms zo lastig als het zo vroeg donker is :(. En ook, natuurlijk, heel veel sterkte voor jullie!

  • Lonneke
   9 februari 2016 at 16:38

   @Anne: Lastig hΓ©! Dat was echt het voordeel de vorige keer toen ik in de zomer beviel. Hoe gaat het met jullie meisje?

   • Anne
    12 februari 2016 at 17:04

    Ja, wat dat betreft is de zomer wel beter ;)! Met Jula gaat het heel goed. Ik sta er versteld van wat ze allemaal al kan en doet en hoe ze groeit. <3 En met jullie meisjes? Hoe zijn ze samen?

 • Anne
  4 februari 2016 at 17:46

  Helemaal mee eens, wat is ze mooi!
  Sterkte! Doe het maar rustig aan πŸ˜‰

 • Carla
  4 februari 2016 at 17:51

  Natuurlijk gaan jullie private zaken ons niets aan,heel begrijpelijk dat daar nu meer tijd in gestoken wordt,dat bloggen komt wel weer…Mooie foto’s trouwens πŸ˜‰

 • Tamara
  4 februari 2016 at 17:51

  Aah lief mooi meisje <3 heerlijk zo! En super leuke spulletjes gekocht en gekregen. Verliefd op het Z8 shirtje!

 • Angelina
  4 februari 2016 at 18:20

  Leuk overzichtje! En wat een mooi meisje, zo lief. Sterkte meid, bloggen is dan even niet zo belangrijk!! X

 • Kelly
  4 februari 2016 at 18:57

  Wat een prachtig meisje! πŸ™‚ Heel veel succes.

 • Suuz
  4 februari 2016 at 19:33

  Lieverd, pas goed op jezelf! Take care! En wat een prachtig dochtertje heb je! Dikke knuffel voor jullie

 • Nicky
  4 februari 2016 at 20:13

  Ik hou van blauwe druifjes!

  • Lonneke
   9 februari 2016 at 16:39

   @Nicky: Geweldig zijn ze hΓ©! Instant lente in huis!

 • Mieke
  4 februari 2016 at 20:51

  Wat een prachtig meisje, jullie Eefje. En wat moeilijk dat er nu ook iets speelt waardoor je er niet optimaal van kunt genieten. Heel veel sterkte lieve Lonneke, en pas goed op jezelf.

 • Nikki
  4 februari 2016 at 21:06

  Jij kan zelfs januari met verdriet er licht en zonnig uit laten zien. Sterkte, familie is het allerbelangrijkste. X

  • Lonneke
   9 februari 2016 at 16:39

   @Nikki: haha ik doe mijn best!! πŸ˜‰

 • Bibi
  4 februari 2016 at 21:06

  Prachtige foto’s weer… en heel veel sterkte! x

 • Sonja
  5 februari 2016 at 10:09

  Ah gossie wat een schattige foto’s. En heel veel sterkte met wat er aan de hand is, natuurlijk is het soms belangrijk om je familie voor te laten gaan.

 • sammie
  5 februari 2016 at 10:22

  Oh dat laatste jurkje is gaaf zeg! Het idee er bij trouwens ook, zal inderdaad tof zijn om haar erin te zien groeien πŸ™‚ Verdriet in de familie is nooit goed nieuws. sterkte!

 • Renske
  5 februari 2016 at 10:34

  Wat hebben jullie toch een prachtige dochter! Het olifantje vind ik een heel leuk cadeau, lief.

  Ik snap precies wat je bedoelt: soms gaat privΓ© voor het bloggen. Ondanks dat ik niet weet wat er gaande is, hoop ik dat je veel steun aan familie en vrienden hebt en de meiden iedere dag een glimlach op jullie gezicht kunnen toveren. Heel veel sterkte in deze verdrietige periode!

 • Vlijtig Liesje
  5 februari 2016 at 10:54

  Wat een schatje! En dat jurkje vind ik ook bijzonder leuk.

 • Danielle
  5 februari 2016 at 16:47

  Oooohhh je foto’s zijn weer heerlijk, en wat een toffe cadeautjes hebben jullie gehad. En de meiden lopen er maar hip bij, zulke lieve kleertjes!!

 • annouska
  6 februari 2016 at 20:28

  De tijd vliegt alweer als ik naar je prachtige foto’s kijk! πŸ˜€

 • Miriam
  7 februari 2016 at 15:45

  Wauw, prachtige foto’s zeg! Heel veel sterkte, turrlijk komt familie voor het bloggen!

 • Olga
  9 februari 2016 at 22:49

  Veel sterkte met alles en een dikke digitale knuffel voor jou.

 • Marcella
  12 februari 2016 at 20:33

  Leuke spulletjes Lonneke. De trui voor je oudste dochter is te gek! Bloggen komt wel weer lieverd, veel sterkte! XX

Stay weird