Instagram #1

In beeld

In beeld: december #2

23 december 2016
Ieniemini - Bringinghappiness.nl

Dat 2016 niet per se ons jaar is bleek afgelopen week wel weer toen we onverwachts naar het ziekenhuis moesten. Niets ernstigs, maar toch vervelend. Laten we het er maar op de houden dat ups en downs er nu eenmaal bij horen, maar 2017 mag van mij beginnen. Ik realiseer me ook dat ik juist nu stil moet staan bij de fijne dingen. Zoals Ieniemini hierboven in haar vrolijke trui. Alle mooie kerstlichtjes en de gezelligheid.

Ik geloof dat ik een tijd geleden al schreef dat ik mijn blog een beetje ‘losgelaten’ heb. Ik heb geen zin in een niche, ik heb geen behoefte om er mijn werk van te maken en ik wil er vooral van genieten. Genieten van mijn blog is toch voornamelijk het delen van foto’s. Ik ben geen professional, maar ik vind het leuk om te doen en mijn blog zorgt ervoor dat ik me blijf ontwikkelen. En dus schreef ik al eerder dat ik vooral meer foto’s ga delen. Dus bij deze…

Op het kinderdagverblijf zijn ze lekker creatief bezig geweest en peuter maakte dit ge-wel-dige kunstwerk. Ze is er onwijs trots op en komt hem minstens drie keer per dag aan ons laten zien. Je weet wat ze zeggen.. met glitters word alles mooi.

Treintje Minibar - Bringinghappiness.nlDit houten treintje kreeg ik opgestuurd door Waschbaer, een eco-shop. Zij verkopen ecologische alternatieven voor alles in het dagelijkse leven. Beiden meiden vinden de trein overigens helemaal fantastisch dus stiekem ben ik heel erg blij met dit onverwachte pakketje! De trein kun je trouwens hier vinden, mocht je hem leuk vinden. Dank je wel voor dit mooie cadeau!

Hyacinten - Bringinghappiness.nlIk ben echt gek op hyacinten, omdat ik daar een enorm lentegevoel van krijg. Hoewel ik weet dat de winter eigenlijk nog soort van moet beginnen kijk ik heel erg uit naar de lente! ‘Vroeger’ vond ik de winter leuk met zijn korte dagen en gezelligheid, tegenwoordig geniet ik meer van de langere dagen. Hoewel ik een flinke sneeuwbui nog wel zie zitten zeg ik toch: kom maar op met die lente!

β–² Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 • Maai
  23 december 2016 at 19:42

  Ik merk dat ik me er ook beter bij voel als ik mijn blog meer loslaat. Fijn mooie foto’s daar hou ik van. En leuk, ook een rood kopje πŸ˜‰

  • Lonneke
   23 december 2016 at 20:56

   @Maai: Ja ik ben nu meer ontspannen wat mijn blog betreft. Fijn gevoel! Rood haar is tof!

 • annouska
  23 december 2016 at 22:03

  Wat een onwijs gaaf kunstwerk heeft je dochter gemaakt. Ik hou van originaliteit. Wat een toffe trein heb je trouwens gekregen!

  Wat het loslaten van je blog betreft snap ik je heel goed, ik heb dat een tijd geleden ook besloten. En het voelt zo rustgevend dat ik ook weer het plezier terug vind van bloggen en blogs lezen.

 • Anna Maria
  24 december 2016 at 18:20

  Bloggen moet leuk zijn, en als je het zelf leuk en fijn vind om te doen dan merken de lezers dat. Wij vinden dat dan ook weer fijn πŸ™‚ PS. die trein is wel uberkoel

 • Lottes Anekdotes
  25 december 2016 at 22:51

  Met glitters kan je inderdaad nooit verkeerd doen! πŸ™‚

 • chucky1012
  26 december 2016 at 18:00

  Vindt ik ook bloggen moet kunnen wanneer jij het zelf wilt πŸ˜‰

Stay weird