Instagram #1

In beeld

In beeld: december

2 januari 2016
Kähler Avvento - Bringinghappiness.nl

Het is een eeuwigheid geleden dat ik een blogpost maakte in deze categorie. Nu moet ik zeggen dat mijn leven in de afgelopen maanden ook uitzonderlijk saai was. Ziekenhuisbezoeken, veel rusten, werken en dat was het wel zo’n beetje. Ik had simpelweg niet zoveel te delen denk ik en bovendien ben ik de blogflow gewoon al even kwijt. Gebrek aan energie doet helemaal niets voor mijn creativiteit en ik wil jullie niet continue lastig vallen met zwangerschapspraat.

De maand december begon positief en eindigde anders dan we hadden kunnen denken. Ik wil daar niet teveel over uit wijden, maar het zorgde er wel voor dat het kerstgevoel e.d. ver te zoeken waren en dat verdriet even overheerste. Tegelijkertijd ging het met de zwangerschap goed. Hoewel het eten moeizaam gaat en ik redelijk wat insuline moet spuiten blijft de kleine tot nu toe gemiddeld qua groei. Dat is elke keer weer een opluchting om te horen. Inmiddels is de datum van het inleiden bekend en hoewel ik liever ‘zelf aan de slag ga’ heb ik daar weinig invloed op. Ik kan gewoon niet wachten om mijn kleine meisje te zien en ik hoop natuurlijk dat alles goed is met haar en dat de bevalling goed gaat.

Diary - Bringinghappiness.nl▲ 1. Deze kandelaars van Kähler uit de serie van Avvento stonden al een eeuwigheid op mijn wensenlijstje, maar ze zijn best prijzig en je gebruikt ze natuurlijk voornamelijk met Kerstmis. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ze mezelf toch cadeau gedaan.
▲ 2. Ik schreef onlangs al over deze geurkaarsen van Zilverblauw. Ik hou van geurkaarsen en deze is erg lekker. ▲ 3. Ik ontdekte een merk dat ik nog niet kende qua kinderkleding, namelijk nOeser, en ik bestelde dit leuke jurkje met print voor de kleine meid. Ik hou wel van gekke printjes in kinderkleding. ▲ 4. Schreef ik voor mijn oudste dochter nog in een babyboek van de HEMA, bleek dat ze die inmiddels niet meer verkopen. Deze van uitgeverij Snor vind ik ook erg leuk, met name de tekeningen in het boek vind ik tof. Hoewel ik eigenlijk een bloedhekel heb aan de geijkte vragen die in zo’n boek staan, wil ik toch graag voor beiden een boek invullen. Beetje jeugdsentiment geloof ik, want ik heb zelf ook zo’n boek liggen.

Diary - Bringinghappiness.nl▲ 1. Dit kleurrijke pakje is van Smafolk, het is een jumpsuit. Nu maar hopen dat de kleine meid wegkomt met deze kleur geel 😉
▲ 2. Een leuk kaartje en foaming shower gel die ik cadeau kreeg. ▲ 3. Dit kussen bestelde ik bij Sloppop Yeah. ▲ 4. Het kerstontbijt was behoorlijk schraal dit jaar. Er zijn helaas wat minder leuke dingen die momenteel spelen en daardoor was het doen van boodschappen er helemaal bij in geschoten. Maar we hadden van die goedkope slechte croissantjes om af te bakken, eitjes, jam en kaarsjes en dan kom je al een heel eind 😉

Diary - Bringinghappiness.nl▲ 1. Dit jaar deelde ik eigenlijk helemaal geen foto’s van de kerstversiering in mijn huis. Nu moet ik ook zeggen dat ik dit jaar vrij weinig heb gedaan. Ik vind Kerstmis heel fijn, maar dit jaar stond mijn hoofd er simpelweg niet naar. Ik heb ernstig last van nesteldrang en ik geloof dat ik me vooral irriteerde aan de boom dit jaar. Hoe dan ook, ik mikte wat ballen op een schaal. ▲ 2. Hield een ster voor mijn lens om zo een geweldig creatieve (ahum) foto met wat bokeh te maken. ▲ 3. We regelden een kleine plastic boom die lekker hoog stond, zodat mijn dochter er niet in zou kunnen klimmen. ▲ 4. En tadaa.. nog een fotootje dan om het vierkantje vol te maken 😉

Children´s room - Bringinghappiness.nl▲ 1. Mijn oudste dochter is naar een andere kamer verhuisd en ik moest daar nog wat dingen afronden. Deze circusletter is van HEMA en het hondje maakt muziek en is heul heul retro. Hij is nog van mij geweest namelijk en ik ben inmiddels ook alweer een beetje retro 😉 ▲ 2. Tja je komt hem in elk woonblad tegen dus als je hip wilt zijn moet je hem natuurlijk ook kopen, dit gekke lampje. Hubbie vind hem afgrijselijk, ik vind hem leuk.. hij was afgeprijsd dus ik won 😉 Oh en ik ben he-le-maal niet hip en I couldn’t care less. Hij is trouwens van het merk Lapin and Me. ▲ 3. Stoel, bed, rekje en een lamp leek me ook wel handig. ▲ 4. Dit boekenrekje blijft favoriet!

Lieve allemaal, ik wens jullie een fijne januari!

 • Olga
  2 januari 2016 at 06:52

  Jij ook een fijn jaar toegewenst! Ik vind je foto’s zo mooi en stijlvol hè. En ik ben benieuwd naar je tweede spruit. Volgend jaar vier je met 2 kerstmeisjes je feestdagen. Zo lief. Ik lees net dat ze geen babyboeken meer bij de Hema verkopen. Echt jammer. Ik heb dat boek namelijk ook voor mijn zoon gebruikt en vond het zo’n lief boek om in te schrijven. Deed het t niet goed in de winkels denk je?

  • Lonneke
   3 januari 2016 at 11:57

   @Olga: Dank je wel, wat lief!
   Jammer van die babyboeken, want ik vond het ook een van de weinige leuke die er te verkrijgen zijn. Nu hebben ze in ieder geval allebei een ander boek en dat is misschien wel zo leuk voor ze. Ik weet niet waarom ze, ze niet meer verkopen. Af en toe wisselen van assortiment denk ik.

 • Joyce
  2 januari 2016 at 07:56

  Nog heel even en dan mag je de kleine meid knuffelen. Dat babyplakboek vind ik heel leuk! Ik had de zwangerschapsvariant ervan.

  • Lonneke
   3 januari 2016 at 11:58

   @Joyce: Ik heb de zwangerschapsvariant toevallig nog wel van de HEMA, maar ik moet zeggen dat ik deze zwangerschap niet zo ben geweest in het invullen daarvan. Daar moet ik eigenlijk nog even mee aan de slag haha.

 • Tineke
  2 januari 2016 at 09:36

  Wauw, wat heb je die kamer mooi ingericht! Dat babyboek lijkt me ook erg leuk.
  Liefs

  • Lonneke
   3 januari 2016 at 11:58

   @Tineke: Dank je wel!

 • Kelly
  2 januari 2016 at 14:44

  Wauw wat een mooie dingen!

 • Dita
  2 januari 2016 at 19:15

  Wauw wat een mooi kamertje! Kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar jullie kindje. Ik ben ook zo benieuwd naar ons meisje.

  • Lonneke
   3 januari 2016 at 12:00

   @Dita: Heb je alles al klaar op haar kamertje? Het is zo spannend allemaal hé? Zeker bij zo’n eerste, want dan is het helemaal allemaal nieuw!

   • Dita
    4 januari 2016 at 14:30

    Ja alles is klaar. Net alle kleertjes nog gewassen dus nu kan ze maar komen (liever nog even wachten hoor ;))

 • Carla
  2 januari 2016 at 20:25

  Jammer dat je kerstdagen niet zo leuk waren maar nog even en jullie kunnen genieten van een 2de dochter als ik het goed lees!Super mooie foto’s heb je geplaatst.

  • Lonneke
   3 januari 2016 at 12:01

   @Carla: Ja dat klopt! We zitten in een spannende periode haha.

 • Suuz
  2 januari 2016 at 20:30

  Wat een fijne plaatjes weer! Jammer van de kerstdagen,,, Hopelijk kun je heeeeeel gauw je kleine meisje in je armen nemen!! ik denk aan je!!

  • Lonneke
   3 januari 2016 at 12:02

   @Suuz: Dank je wel!! Heb jij fijne dagen gehad?

   • Suuz
    3 januari 2016 at 16:45

    Jaaa wel aardig voor zover mogelijk! 🙂

 • Mieke
  2 januari 2016 at 20:33

  Wat rot dat er nu zulke nare dingen spelen bij jullie. Ik kan me voorstellen dat je hoofd dan niet echt naar kerst staat.
  Hopelijk kun je jullie kleine meisje nu snel in je armen houden.

  • Lonneke
   3 januari 2016 at 12:01

   @Mieke: Dat hoop ik ook! Dank je wel meid!

 • Lotte
  3 januari 2016 at 17:47

  Wat is dat kamertje mooi ingericht! Helemaal mijn stijl 🙂 Jouw kerstboom lijkt trouwens bijzonder goed op de mijne, dus ook daarvan ben ik fan.

Stay weird