Instagram #1

In beeld

In beeld: augustus

1 september 2015
Beautiful succulent/cactus - Bringinghappiness.nl

Ongelooflijk dat we al weer aan de maand september zijn begonnen. Het klinkt elke keer weer als een cliché, maar de tijd gaat echt te snel voorbij. Augustus was een behoorlijk enerverende maand voor mij moet ik zeggen. Voornamelijk mijn zwangerschap heeft me erg bezig gehouden.. of nou ja.. moe op de bank gehouden. In september staan er weer wat leuke dingen op de planning, waaronder een tripje naar Antwerpen. Hoewel we vrij regelmatig naar deze stad rijden, het is maar een half uurtje rijden voor ons, blijven we er dit keer een nachtje slapen. Cadeautje voor onze verjaardagen van onze vrienden. Tof!

20150800Inbeeld1▲ 1. & 2. Ik kocht weer wat nieuwe plantjes. Hoewel ik ooit schreef dat ik niets in leven kon houden gaat me dat steeds beter af. Ik hou zo van planten in huis! Het brengt zoveel sfeer en frisheid met zich mee. Ik word er altijd erg blij van. ▲ 3. Ik maakte weer eens havermout. Ik moet nog een beetje uitvinden wat ik wel en niet kan eten qua koolhydraten, maar tot dusver lijkt havermout prima te lukken. Deze versie is met amandelmelk, kaneel en noten. Heerlijk! ▲ 4. Muntthee blijft een van mijn favoriete drankjes.

20150800Inbeeld2▲ 1. Afgelopen maand werd er geconstateerd dat ik zwangerschapsdiabetes heb. Waar ik in eerste instantie nog hoopte geen insuline te hoeven spuiten moest ik na een weekje al beginnen met insuline in de avond. Dat laatste valt me overigens reuze mee, het is vooral wennen om ‘op dieet’ te zijn tijdens mijn zwangerschap. ▲ 2. Deze printable maakte ik speciaal voor jullie. Je kunt hem hier downloaden. ▲ 3. Ik kocht een nieuw bandje voor mijn horloge. Lekker sportief en een beetje kleurrijk. Nu kan ik afwisselen met het bruine leren bandje dat ik erbij heb. ▲ 4. Deze prachtige tas kreeg ik cadeau van mijn hubbie en ik ben er zo blij mee! Hij is van Cowboysbag en als ik het goed heb is het model Dover. Op de foto komt hij wat flets over, maar het is een hele mooie cognacbruine kleur, heel warm.

Hoe was jullie maand?

 • Elisa van Propvol
  1 september 2015 at 07:27

  Ja de tijd vliegt daar heb je gelijk in. Geniet van een nachtje antwerpen!

 • Anne
  1 september 2015 at 08:15

  Augustus was best wel een intense maand, zo! Vind al je nieuwe aankoopjes trouwens wel erg leuk 🙂

 • Margot
  1 september 2015 at 08:46

  Wat is die tas mooi en wat een fijn vooruitzicht dat uitstapje naar Antwerpen!

 • Dina
  1 september 2015 at 08:48

  Grappig is dat eigenlijk, ik vond het als kind altijd maar zo gek als mensen zeiden dat de tijd zo snel ging, want dat ervoer ik zelf helemaal niet op die manier. En nu, nu lijkt de tijd te vliegen en voorbij te razen. Alles gaat zo snel, hoe groot dat cliché ook is.

  • Lonneke
   1 september 2015 at 20:28

   @Dina: Ja suf is dat he? Ik denk dat hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd lijkt te gaat. Ik herinner me nog dat de zomervakanties op de basisschool een eeuwigheid leken te duren. Het is inderdaad een cliché, maar niet voor niets 😉

 • Frauke
  1 september 2015 at 09:10

  Gezellige foto’s! Planten zijn inderdaad geweldig, ze maken je huis een echt knusse ‘thuis’ vind ik! Goed dat het insuline spuiten je afgaat, want het lijkt me inderdaad niet gemakkelijk om op dieet te zijn tijdens je zwangerschap. Mooie tas heb je gekregen! X

 • Bien
  1 september 2015 at 10:42

  Mooie foto’s! Ik eet mijn havermout ook bijna elke ochtend met amandelmelk, lekker! Ik wens je een mooie maand!

 • Chantal
  1 september 2015 at 11:26

  Er gaat niets boven eigengemaakte havermout

 • Leoni
  1 september 2015 at 11:58

  Ja wat ging augustus snel inderdaad! Maar ik heb stiekem best zin in de herfst, dus ik vind het niet zo erg haha. Die cactus plantjes (of vet plantjes ofzo) zijn echt super cute! Mooie foto’s ook.

  • Lonneke
   1 september 2015 at 20:29

   @Leoni: Ik heb ook wel zin in de herfst eigenlijk. Mooie kleuren aan de bomen, lekkere boswandelingen.. nee ik vind het prima!

 • Vlijtig Liesje
  1 september 2015 at 12:16

  Ik vond het een prima maand. Maar ik raak afgeleid door die leuke bruine tas!

 • Stella
  1 september 2015 at 13:04

  Ik vind havermout echt totáál niet lekker, maar ik moet zeggen dat jouw versie er WEL smakelijk uit ziet (: Fijn dat je dat tot nu toe gewoon prima kunt opsmikkelen. Ik ben ook fan van je nieuwe horlogebandje. Sowieso van die horloges, smelt. De printable wilde ik nog uitprinten, maar ik had de afgelopen dagen geen printer in de buurt. Nu wel. Dus; dat ga ik gelijk even doen. Ik vind hem echt heel leuk! Liefs.

 • Puck
  1 september 2015 at 13:37

  Mijn maand was een beetje mwah. Maar ik ga met goede moed september in!

  • Lonneke
   1 september 2015 at 20:29

   @Puck: Dat is balen en ook herkenbaar. Hopelijk gaat september voor ons beiden een betere maand worden.

 • Jolien
  1 september 2015 at 13:41

  Wat maak je toch altijd prachtige foto’s! Een genot om naar te kijken.

  • Lonneke
   1 september 2015 at 20:31

   @Jolien: Dank je wel!

 • Marlissa
  1 september 2015 at 14:52

  Super mooie tas heb je gekregen, wow!

 • Kim
  1 september 2015 at 16:42

  Ik vind de plantjes zo leuk! 😀
  Mijn maand was wel oké, alles ging een beetje zo z’n gangetje. Ik hoop dat september een hele fijne maand wordt!

 • Suuz
  1 september 2015 at 19:22

  Fijne plaatjes weer kanjer 🙂 Heerlijk! mijn augustus was ook een bewogen maandje! op naar september, hele benieuwd wat dat gaat brengen!

  • Lonneke
   1 september 2015 at 20:31

   @Suuz: Ik ook.. Maar ik heb wel zin in de komende maand, hopelijk een betere maand dan augustus haha.

   • Suuz
    1 september 2015 at 20:39

    Dat hoop ik ook voor jou!!!! 🙂 we gaan er voor!

 • Marcella
  10 september 2015 at 20:42

  Prachtig bandje voor je horloge. Wat fijn dat jullie een nachtje Antwerpen hebben gekregen, leuk! Ik was in 2009 voor ’t laatst in de stad, ik moet echt eens terug!

Stay weird