Instagram #1

In beeld

In beeld: april

2 mei 2016
Bloomon - Bringinghappiness.nl

Jongens, ik ben er nog hoor. Het is beduidend rustiger op mijn blog. Het hoe en waarom daar ben ik een blogje over aan het typen die snel online zal komen. Geen ernstige dingen hoor, helemaal niet. Overigens ben ik op Snapchat meestal wel redelijk actief. Dus wil je nu echt niets missen van mijn geweldig enerverende (NOT) leventje, volg me dan vooral: Lnnk.

De maand april was een vreemde maand. Mijn ouderschapsverlof ging in en mijn zwangerschapsverlof was ten einde. Een gek idee, want echt genoten heb ik niet van mijn zwangerschapsverlof. Alles wat ik van tevoren bedacht had is niet gelukt. Iemand dierbaars verliezen in de tijd dat je net een kleintje hebt gekregen is gewoon heel erg ^&$%^%*&^%&*^ Hoe dan ook, het leven gaat wel gewoon door. Zeker met twee kleintjes. We modderen dus maar een beetje aan, maar uiteindelijk zullen we ook meer gaan genieten van alles. Dat is ook meteen de reden waarom ik de afgelopen maand lekker vaak naar buiten ben gegaan.

In beeld - Monthly diary - Bringinghappiness.nlβ–² 1. Een tijdje geleden mocht ik Storytel uitproberen en echt, zonder gekkigheid, wat vind ik dit concept tof. Ik had nooit gedacht dat ik luisterboeken zo leuk zou vinden! Ik ben nu bezig in ‘Het Rosie Project’ en wat vind ik het een heerlijk boek! β–² 2. Een tijdje geleden nam ik een abonnement op Bloomon. Een cadeautje aan onszelf om ons een beetje op te vrolijken. Ik vind de bloemen vaak prachtig, maar toch heb ik ook gemengde gevoelens. Het is duur en de bloemen zijn niet altijd even vers. Desondanks doe ik meestal twee tot drie weken met een bos. Ik haal de slechte bloemen eruit en soms steek ik er nieuwe bloemen bij. β–² 3. Van Annemerel van Dolce Piccante kreeg ik wat lekkere thee opgestuurd. Annemerel is deze webshop in 2015 opgestart en heerlijk enthousiast over haar thee en daar hou ik wel van! Hoe dan ook, ik ben verzot op thee en kan hier nooit genoeg smaken van proberen. Deze met banaan is verrassend lekker! β–² 4. Onlangs waren we een dagje in Middelburg en daar kwam ik een geweldige winkel voor kinderen (Si-Sa-Soep) tegen. Dit rugzakje stond vlak bij de ingang en trok gelijk mijn aandacht.. I love it!

In beeld - Monthly diary - Bringinghappiness.nlβ–² 1. Ik kreeg twee boeken opgestuurd over moestuinen. Ik wil hier zo graag een keer mee aan de slag gaan, maar ik moet eerst even de tijd vrijmaken om deze boeken te lezen. β–² 2. We bezochten de Beekse Bergen. We hebben sinds kort een abonnement en vinden het dus heerlijk om hier af en toe heen te gaan. Mijn dochter vind het allemaal prachtig en kijkt haar ogen uit. β–² 3. Moderne carwash.. of uh.. juist niet? β–² 4. Het is een hoop gesjouw om met jonge kinderen op pad te gaan. Hoewel ik met deze kinderwagen bij onze plaatselijke Jumbo, maar bij één kassa naar buiten kan (die laatst nog kapot was ook), vind ik het een geweldige wagen. Ik kocht hem via marktplaats en dat scheelde een boel geld ten opzichte van een nieuwe. Het is een Bugaboo Donkey. Het voordeel is dat je hem ook makkelijk om kunt bouwen naar een enkele wagen en dan heeft hij ook nog een boodschappenmandje. En dat boodschappenmandje.. oh jongens dat is echt ideaal!!

In beeld - Monthly diary - Bringinghappiness.nlβ–² 1. Met z’n tweeΓ«n gingen we even uitwaaien in Zeeland op het strand en we bezochten daarna even Middelburg. We aten een hapje in ‘De Herberg’ en dat is ook een absolute aanrader. β–² 2. Bij dit tentje kwamen we terecht op aanraden van Mieke. β–² 3. Trappetje af.. en daar was het strand van Zoutelande. β–² 4. Omdat koffie met een figuurtje altijd goed is.

Deze foto’s heb ik trouwens ook gedeeld op mijn tweede Instagram-account. Nu zul je, je afvragen waarom ik in hemelsnaam een tweede account ben gestart, maar ik deel daar foto’s die wat minder licht zijn. Foto’s van als ik op pad ben, gemaakt met mijn telefoon. Gewoon, omdat het kan.

β–² Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. In deze blogpost kunnen affiliate links voorkomen. Blogposts als deze maken Bringinghappiness.nl mede mogelijk! Lees mijn disclaimer.

 • Bien
  2 mei 2016 at 07:49

  Wat een vrolijke, zonnige foto’s. Ik hoop voor jullie dat er steeds meer ruimte gaat zijn voor de kleine geluksmomentjes!

 • gerhilde maakt
  2 mei 2016 at 08:31

  Het leven gaat door, inderdaad. Niet altijd gemakkelijk, maar het is wel zo. Sterkte nog!

 • sammie
  2 mei 2016 at 08:56

  Ik vind de bossen van Bloomon erg mooi maar inderdaad best aan de prijs. Daarom heb ik het abbonement alweer op pauze gezet, dan doe ik het gewoon eens in de zoveel tijd.

 • Sophie
  2 mei 2016 at 10:26

  Door jou ben ik ook Storytel gaan luisteren en vind het heerlijk om zo voorgelezen te worden uit al die leuke boeken, waar ik zelf niet aan toe kom om te lezen.
  Doe het rustig aan en probeer te genieten van de kleine dingen, sterkte!

 • Renske
  2 mei 2016 at 12:17

  Wat een heerlijke foto’s! Ondanks alles heb je toch nog enigszins kunnen genieten volgens mij. πŸ™‚ Ik kan mij trouwens goed voorstellen dat je even een pauze neemt van het bloggen. Doe vooral rustig aan en probeer te genieten van jullie twee prachtige meiden! Veel kracht toegewenst!

 • charile
  2 mei 2016 at 15:24

  Heerlijke foto’s! Ondanks alles heb je nog wel wat leuke dingen gedaan πŸ™‚

 • Quinty
  2 mei 2016 at 15:42

  Ik heb het rosie project als volgende op mijn lijstje staan. Ik ga hem dan alleen lezen in plaats van luisteren

 • Karlijn
  2 mei 2016 at 20:59

  Fijn dat je er weer/nog bent Lonneke! X

 • Puck
  3 mei 2016 at 11:09

  Wat vervelend dat jullie iemand zijn verloren. Sterkte in deze moeilijke tijd.
  BTW: Leuke schoenen, die gele!

 • Lottes Anekdotes
  4 mei 2016 at 23:39

  Thee met banaan? Dat moet ik dringend eens proeven, al lijkt het niet zo lekker πŸ™‚ Veel sterkte met het verwerken van jullie verlies!

 • Miriam
  5 mei 2016 at 10:47

  Wauw, wat een mooie foto’s! Love die ene met de giraf erop. Leuk om te zien en te lezen!

 • Lenneke
  7 mei 2016 at 15:47

  Sterkte met het verlies.

 • Rachel Kromdijk
  9 mei 2016 at 12:58

  Je maakt echt prachtige heldere foto’s! en ook veel sterkte met het verlies..

 • Miriam
  9 mei 2016 at 19:27

  Wat een toffe kleur schoenen zijn dat zeg, beetje oker geel! Leuk overzicht weer en welcome back! πŸ™‚

 • Marcella
  26 mei 2016 at 22:40

  Leuk overzicht Lon. Fijn dat jullie er even samen op uit waren in Zeeland. De thee klinkt goed trouwens, ik ga ook even in de webshop sneupen. Leuk trouwens, je gele schoenen!

Stay weird