Instagram #1

Zwangerschap

Hoe gaat het eigenlijk?

12 januari 2016
Blog voor HEMA - Bringinghappiness.nl

Mijn derde blog voor HEMA is online gekomen! Ik deel wat leuke ideeën voor je zwangerschapsverlof, want die weken thuis zijn een prima moment om nog even iets voor jezelf te doen (zeker als het je eerste zwangerschap is). Die klusjes en regeldingen moeten natuurlijk ook gebeuren, maar besteed alsjeblieft ook wat tijd aan jezelf. Na de bevalling zul je dat nog missen 😉

Zelf ben ik inmiddels bevallen en dus vooral bezig met verschonen, voeden, temperaturen, kruiken vullen, veel knuffelen, slapeloze nachten en me aan het verwonderen over het feit dat het zo’n klein meisje is. Zwangerschapsdiabetes of niet, ze is stukken kleiner dan ik had verwacht en zelfs maatje 44 zit nog ruim en alle mutsjes die ik heb zijn te groot. In het begin had ze wat moeite met zichzelf warm houden, maar dat gaat inmiddels wel beter. Ze komt netjes aan in gewicht en dat is fijn!

Blog voor HEMA - Bringinghappiness.nlMet mij gaat het eigenlijk heel goed, zo zwaar als ik de zwangerschap vond, zo snel lijk ik nu te herstellen. Ik voel me eigenlijk, op wat bekkenklachten na, prima. Ik ben blij dat ik momenteel even geen bloed hoef te prikken en insuline hoef te spuiten.

De kraamverzorgster is inmiddels vertrokken en we hebben erg veel hulp aan haar gehad. Ik heb deze keer meer genoten van mijn kraamweek dan bij mijn oudste dochter, maar wat vliegt zo’n week voorbij zeg. Om een of andere reden heb ik daar ook deze keer weer last van.. iets met kraamtranen, het is zo snel gegaan, dit komt noooooit meer terug en OMG ze is alweer een week!

Ik verwijs hierboven naar een blogpost die ik in opdracht van HEMA heb geschreven. Lees mijn disclaimer.

 • Dina
  12 januari 2016 at 18:28

  Wat fijn dat je zo hebt kunnen genieten van de kraamweek en wat fijn om te lezen dat alles goed gaat! <3

 • gerhilde maakt
  12 januari 2016 at 18:58

  Zo leuk dat alles goed gaat! Hoera voor niet meer prikken en insuline spuiten.

 • Heleen Schrijvershof
  12 januari 2016 at 20:25

  Fijn dat het zo lekker gaat en dat je nu meer kunt genieten. 🙂

 • Puck
  12 januari 2016 at 20:43

  Fijn dat het zo goed met jullie gaat. Hopelijk komt de kleine dame snel aan en is warmhouden geen probleem meer als het dadelijk echt koud gaat worden.

 • Olga
  12 januari 2016 at 22:18

  Oh maatje 44. Wat een mini meisje heb je gekregen. Geniet van alles 🙂

 • Dita
  13 januari 2016 at 09:03

  Wat fijn dat je je zo goed voelt en hebt kunnen genieten van de kraamweek.

Stay weird