Instagram #1

Persoonlijk

Het was gezellig en tot ziens!

27 maart 2018
Johnny Doodle Chocolade - Bringinghappiness.nl

Dit jaar blog ik al weer 15 jaar en hoewel bloggen altijd mijn grote passie is geweest is dat niet langer zo. Dat is ook wel te zien aan het aantal posts dat ik de afgelopen periode deelde. Meestal miste ik het bloggen wel als ik het een tijdje rustiger aan deed en ik had altijd het idee dat ik echt nog wel jaren zou blijven bloggen. Maar dat gevoel is er niet meer en ik mis het bloggen helemaal niet. Sterker nog, ik heb veel meer rust gekregen sinds ik niet meer blog. En dat vind ik heerlijk.

Hoewel ik veel plezier heb beleefd aan het online wereldje trekt het me nu minder. Ik voelde ook vaak druk om te delen en te reageren. En hoewel ik eigenlijk altijd puur hobbymatig heb geschreven werd ik wel doodgegooid met e-mails voor samenwerkingen, persberichten en de daarbij behorende verwachtingen. Ik heb daar geen zin meer in. Op dit moment vind ik andere dingen belangrijker en wil ik minder online aanwezig zijn. Om die reden heb ik dan ook besloten om te stoppen met dit blog. Enerzijds vind ik het zonde om alles offline te halen, omdat ik er veel tijd in heb gestoken, anderzijds vind ik het zonde om maar te blijven betalen voor iets waar ik niet actief meer mee bezig ben. Ik heb nog betaald tot ergens in de zomer en daarna zal mijn blog offline gaan.

Bedankt voor jullie bezoekjes aan mijn blog. Ik heb jullie bezoekjes en reacties altijd heel erg gewaardeerd! Ik ben online niet helemaal van de aardbodem verdwenen, je kunt me nog op Instagram en Pinterest vinden. Ik vind het leuk om je daar te zien!

Heel veel liefs,

Lonneke

 

 • Reply
  Elisa
  27 maart 2018 at 17:07

  Oh ik vind het wel zeker jammer maar kan het ook wel begrijpen na 15 jaar. Succes en ik vol je stiekem gewoon nog op instagram

 • Reply
  Anne
  27 maart 2018 at 17:45

  Ah, wat ontzettend jammer! Maar ook heel erg begrijpelijk. Ik zal je in ieder geval missen!

 • Reply
  Marcella Molenaar
  27 maart 2018 at 19:05

  Ik mis je al een tijdje Lonneke, maar ik snap dat je hart nu ergens anders ligt. Bij je man en lieve meisjes. Ik hoop wel dat we elkaar binnenkort weer eens zien, het wordt hoog tijd om bij te kletsen! Liefs!

 • Reply
  Karlijn
  27 maart 2018 at 22:35

  Herkenbaar, precies hetzelfde gepost gisteren. X

  • Reply
   Karlijn
   28 maart 2018 at 11:36

   En wat ik nog vergeet te zeggen, ik heb altijd genoten van je blog Lonneke!

   • Reply
    Karlijn
    28 maart 2018 at 11:38

    En ik zie nu jouw reactie bij mij, ik wens jou hetzelfde! X

  • Reply
   Eva
   11 april 2018 at 12:00

   LEES IK DIT EERST HIER!?

 • Reply
  Inge
  28 maart 2018 at 08:33

  Jammer maar heel begrijpelijk! Bloggen is leuk maar het is voor velen toch een tweede fulltime job geworden (mailtjes, andere blogs lezen, etc.). Ik volg je op Instagram zodat ik nog steeds van je vrolijke foto’s kan genieten! 🙂

 • Reply
  annouska
  28 maart 2018 at 11:29

  Jammer dat je gaat, maar ik begrijp het volkomen. Gelukkig volg ik je al een tijdje op instagram om jouw toffe foto’s te blijven zien!

 • Reply
  Ukkie
  28 maart 2018 at 12:38

  Heel herkenbaar Lonneke!
  Zelf zit ik ook al een tijdje met het dilemma, wel of niet doorgaan.

  Het gaat jullie goed!
  (en ik blijf je volgen op instagram)

 • Reply
  Femke
  28 maart 2018 at 13:07

  Wat ontzettend jammer! Al snap ik je keuze natuurlijk heel goed… Ik kan je nog wel blijven volgen op Instagram, toch?

 • Reply
  sammie
  28 maart 2018 at 18:54

  Ik blijf je volgen op Insta!

 • Reply
  Maria
  31 maart 2018 at 23:56

  Heel jammer voor ons, maar wel veel begrip voor jouw keuze. Ik ga je in ieder geval volgen op Instagram 🙂

 • Reply
  Saskia
  2 april 2018 at 09:56

  Awww jammer. Ik heb je vanaf bijna het begin gevolgd.. Ik volg je nog op Ig gelukkig 🙂

 • Reply
  Eva
  11 april 2018 at 12:00

  Aah Lonneke, ik ga je blogs wel missen hoor <3 Maar snap je keuze heel erg! Blijf je via Instagram trouw volgen.

 • Reply
  Annelies
  18 april 2018 at 15:57

  Jammer hoor, ik snap je gevoel wel, als je eenmaal iets hebt wat ervoor in de plaats komt kan ik me voorstellen dat je het niet mist. Toch jammer om weer een blogger te zien gaan. Succes met alles hierna!

Leave a Reply

Stay weird