Instagram #1

Persoonlijk

Het was gezellig en tot ziens!

27 maart 2018
Johnny Doodle Chocolade - Bringinghappiness.nl

Dit jaar blog ik al weer 15 jaar en hoewel bloggen altijd mijn grote passie is geweest is dat niet langer zo. Dat is ook wel te zien aan het aantal posts dat ik de afgelopen periode deelde. Meestal miste ik het bloggen wel als ik het een tijdje rustiger aan deed en ik had altijd het idee dat ik echt nog wel jaren zou blijven bloggen. Maar dat gevoel is er niet meer en ik mis het bloggen helemaal niet. Sterker nog, ik heb veel meer rust gekregen sinds ik niet meer blog. En dat vind ik heerlijk.

Hoewel ik veel plezier heb beleefd aan het online wereldje trekt het me nu minder. Ik voelde ook vaak druk om te delen en te reageren. En hoewel ik eigenlijk altijd puur hobbymatig heb geschreven werd ik wel doodgegooid met e-mails voor samenwerkingen, persberichten en de daarbij behorende verwachtingen. Ik heb daar geen zin meer in. Op dit moment vind ik andere dingen belangrijker en wil ik minder online aanwezig zijn. Om die reden heb ik dan ook besloten om te stoppen met dit blog. Enerzijds vind ik het zonde om alles offline te halen, omdat ik er veel tijd in heb gestoken, anderzijds vind ik het zonde om maar te blijven betalen voor iets waar ik niet actief meer mee bezig ben. Ik heb nog betaald tot ergens in de zomer en daarna zal mijn blog offline gaan.

Bedankt voor jullie bezoekjes aan mijn blog. Ik heb jullie bezoekjes en reacties altijd heel erg gewaardeerd! Ik ben online niet helemaal van de aardbodem verdwenen, je kunt me nog op Instagram en Pinterest vinden. Ik vind het leuk om je daar te zien!

Heel veel liefs,

Lonneke

 

 • Elisa
  27 maart 2018 at 17:07

  Oh ik vind het wel zeker jammer maar kan het ook wel begrijpen na 15 jaar. Succes en ik vol je stiekem gewoon nog op instagram

 • Anne
  27 maart 2018 at 17:45

  Ah, wat ontzettend jammer! Maar ook heel erg begrijpelijk. Ik zal je in ieder geval missen!

 • Marcella Molenaar
  27 maart 2018 at 19:05

  Ik mis je al een tijdje Lonneke, maar ik snap dat je hart nu ergens anders ligt. Bij je man en lieve meisjes. Ik hoop wel dat we elkaar binnenkort weer eens zien, het wordt hoog tijd om bij te kletsen! Liefs!

  • Lonneke
   1 mei 2018 at 20:43

   @Marcella: Thanks meid. Zonder het bloggen had ik je nooit leren kennen!

 • Karlijn
  27 maart 2018 at 22:35

  Herkenbaar, precies hetzelfde gepost gisteren. X

  • Karlijn
   28 maart 2018 at 11:36

   En wat ik nog vergeet te zeggen, ik heb altijd genoten van je blog Lonneke!

   • Karlijn
    28 maart 2018 at 11:38

    En ik zie nu jouw reactie bij mij, ik wens jou hetzelfde! X

  • Eva
   11 april 2018 at 12:00

   LEES IK DIT EERST HIER!?

 • Inge
  28 maart 2018 at 08:33

  Jammer maar heel begrijpelijk! Bloggen is leuk maar het is voor velen toch een tweede fulltime job geworden (mailtjes, andere blogs lezen, etc.). Ik volg je op Instagram zodat ik nog steeds van je vrolijke foto’s kan genieten! 🙂

  • Lonneke
   1 mei 2018 at 20:34

   @Inge: Ja dat is het probleem een beetje. Ik krijg zoveel e-mail dat ik er een beetje gek van word en ze inmiddels ook niet meer beantwoord. Mijn blog is mijn hobby en om heel die administratie eromheen heb ik nooit gevraagd. Ik zie je op Instagram 🙂

 • annouska
  28 maart 2018 at 11:29

  Jammer dat je gaat, maar ik begrijp het volkomen. Gelukkig volg ik je al een tijdje op instagram om jouw toffe foto’s te blijven zien!

  • Lonneke
   1 mei 2018 at 20:44

   Dat is lief, dank je! Zie ik je op Instagram 🙂

 • Ukkie
  28 maart 2018 at 12:38

  Heel herkenbaar Lonneke!
  Zelf zit ik ook al een tijdje met het dilemma, wel of niet doorgaan.

  Het gaat jullie goed!
  (en ik blijf je volgen op instagram)

  • Lonneke
   1 mei 2018 at 20:44

   Dank je wel. Is lastig he om die knoop door te hakken.

 • Femke
  28 maart 2018 at 13:07

  Wat ontzettend jammer! Al snap ik je keuze natuurlijk heel goed… Ik kan je nog wel blijven volgen op Instagram, toch?

  • Lonneke
   1 mei 2018 at 20:44

   Uiteraard, leuk!

 • sammie
  28 maart 2018 at 18:54

  Ik blijf je volgen op Insta!

 • Maria
  31 maart 2018 at 23:56

  Heel jammer voor ons, maar wel veel begrip voor jouw keuze. Ik ga je in ieder geval volgen op Instagram 🙂

 • Saskia
  2 april 2018 at 09:56

  Awww jammer. Ik heb je vanaf bijna het begin gevolgd.. Ik volg je nog op Ig gelukkig 🙂

  • Lonneke
   1 mei 2018 at 20:45

   @Saskia: Ja sommigen van jullie volg ik ook al zolang en jij bent er daar een van!

   • Saskia
    2 mei 2018 at 19:58

    <33

 • Eva
  11 april 2018 at 12:00

  Aah Lonneke, ik ga je blogs wel missen hoor <3 Maar snap je keuze heel erg! Blijf je via Instagram trouw volgen.

 • Annelies
  18 april 2018 at 15:57

  Jammer hoor, ik snap je gevoel wel, als je eenmaal iets hebt wat ervoor in de plaats komt kan ik me voorstellen dat je het niet mist. Toch jammer om weer een blogger te zien gaan. Succes met alles hierna!

 • Sheila
  20 april 2018 at 09:50

  Ik kan je natuurlijk al heel lang via onze eerste web-log gebeuren. En ben zelf jaren afwezig geweest (want jemig, dat account is wel héééél lang geleden). Ik heb altijd veel respect gehad voor het feit dat je al die tijd bent blijven bloggen. En dat je nog steeds tot mijn top 3 van favoriete en inspirerende blogs behoort. Toen ik weer begon met bloggen, was het dus een feest van herkennen dat jij ook nog ‘digitaal bestond’. Maar ik volg je wel op andere kanalen. Al klinkt dat wel weer heel stalkerig :). Ik ken je in ieder geval te lang om te weten dat dit een echt afscheid is 🙂

  Maar ik snap je keuze volledig. Ik vind het jammer dat je niet meer blogt, maar wie weet. Ik waardeer het in ieder geval enorm dat je desondanks mijn blogs nog leest. Jouw blog was/is gewoon jij. Geen niche, gewoon Lonneke. Daarom dat je altijd veel volgers had. Logisch! Dankjewel voor al je digitale mooie en inspirerende dingen!!

  • Lonneke
   1 mei 2018 at 20:47

   Aah wat een lieve woorden! Het was/is een moeilijke beslissing hoor, want bloggen is toch een beetje mijn ‘ding’. Wie weet ooit nog, maar voor nu heb ik wel vrede met mijn keuze. Het is goed zo. Ik blijf jou ook lekker volgen, dat doe ik al zo lang dus waarom zou ik stoppen haha 😉

 • Francis
  8 mei 2018 at 10:56

  Jammer, ik heb genoten van je blogs! Succes nog verder.

 • Paul
  14 mei 2018 at 18:11

  Lonneke, ik begrijp jouw keuze en worstel er zelf ook een beetje mee. Een blog is toch een soort ‘onafgemaakt huiswerk’ waar je nog iets mee moet. Geniet van de rust en vrijheid, en wie weet tot ooit!

Stay weird