Instagram #1

Groen doen In beeld spotlight

Groen, groener, groenst

31 mei 2017
Hommel - Bringinghappiness.nl

Een tijd geleden besloten ik om mijn blog een beetje los te laten. Het was even te veel en dan moet je keuzes maken. De grap is dat het me dit keer ook heel goed gelukt is en ik ook geen enkele druk ervoer om iets te posten. Kleine persoonlijke overwinning en I love it! Het scheelt ook dat ik Facebook e.d. van mijn telefoon afgegooid heb. Wat een rust! Ik kan het iedereen aanraden 😉 Maar goed, ik blog en fotografeer te graag dus ik heb besloten gewoon regelmatig wat foto’s het wereldwijde web in te gooien. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Twee meisjes, twee fruitboompjes

Vorig jaar hebben we twee boompjes in de tuin geplant voor onze meiden. Een appel- en een perenboom. Voor ieder een eigen boom die hopelijk lekker met ze mee groeien. In de appelboom zat vorige maand een beetje bloesem dus in theorie moeten er dit jaar appels aan zitten. We gaan het zien!

Garden - Bringinghappiness.nlIk hou van onze tuin momenteel. Veel planten staan in bloei en ik krijg er altijd de groene kriebels van. Het probleem is echter dat ik totaal, maar dan ook totaal geen groener vingers heb. Ik heb echt geen flauw idee waar te beginnen. Gelukkig is man daar wel goed in 😉 Het is, suf genoeg, wel iets wat ik zou willen leren. Het lijkt me zo heerlijk ontspannend.

Garden - Bringinghappiness.nl

Komende week zal er een overkapping achter ons huis worden geplaatst. Ik kan niet wachten, ik ben zo benieuwd! Vrij snel daarna hebben we vakantie dus met een beetje goed weer kunnen we er gelijk flink van profiteren.

Garden - Bringinghappiness.nl

Hoe gaat het met jou?

  • Sheila
    31 mei 2017 at 15:34

    Leuk om weer een blog van je te lezen. Niet dat je uit m’n zicht bent geweest, hoor. Want bloggen en Lonneke gaan gewoon samen voor mij. Zelfs als je rustig aan doet, weet ik ook wel dat er ergens wel weer wat verschijnt. En dan lees ik het weer en dan voelt het weer als vertrouwd. Ik vind het in ieder geval fijn om te lezen dat je echt je digitale rust hebt gepakt, maar dat je niet de intentie hebt om dit volledig achterwege te laten.

Stay weird