Instagram #1

Gewoon zomaar Persoonlijk

Goede voornemens? Ben je gek..

1 januari 2016
kaartenrek en kerstboom - Bringinghappiness.nl

Daar doe ik namelijk helemaal niet aan. Plannen heb ik wel voor komend jaar en ik hoop ook dat ik daar in ga slagen. Of jullie nog goede voornemens hebben of niet, ik wil jullie een heel heel heel gelukkig nieuwjaar wensen. Ik hoop dat komend jaar een mooi jaar mag worden voor jullie met daarin heel veel lichtpuntjes!

Ik geef zelf niet heel erg veel om oudejaarsavond. Ik vind het altijd wel een gezellige avond, maar vind de dagen erna altijd zo grijs en somber. De feestdagen zijn weer voorbij en de (voor mijn gevoel) lange januari-maand begint weer. Om een of andere reden ga ik in januari altijd extreem uitkijken naar het voorjaar. Ja ik hou van sneeuw, warme chocolade met slagroom, schaatsen en kaarsjes branden in de avond, maar het voorjaar met weer steeds langer wordende dagen vind ik een stuk prettiger.

kaartenrek en kerstboom - Bringinghappiness.nlIk kocht een nieuw kaartje bij de Dille & Kamille, degene met het fruit erop, Tutti Frutti. Ik vind hem erg leuk en de kleurtjes mooi. Het draaimolentje maakte ik zelf, beetje jeugdsentiment.

Ik ben trouwens wel heel benieuwd, hebben jullie een fijne oudejaarsavond gehad?

 • Anne
  1 januari 2016 at 10:13

  Ik vind januari ook altijd een beetje een sombere maand! Zeker als alle feestverlichting overal weg is en het weer gewoon koud en grijs is. πŸ˜‰ Wij hadden een rustige oudejaarsavond, met mijn ouders en natuurlijk voor het eerst met kleine J. (die gelukkig om 22.45 in slaap viel en door het vuurwerk heen sliep..)

 • Rowan
  1 januari 2016 at 10:50

  Dit is zo herkenbaar, ik vind januari ook een lange en sombere maand. Kan er altijd een beetje tegenop zien. Maar we slaan ons er vast wel doorheen, haha. Fijne dag vandaag!

 • Nikki
  1 januari 2016 at 11:02

  Ik probeer januari te zien als een frisse start in plaats van lang, saai en grijs. Lukt ene jaar beter dan het andere jaar. Mijn oudejaarsavond was heerlijk rustig met zijn tweetjes op de bank. Filmpje, dutje, bubbels, prima!
  Gelukkig nieuwjaar!

 • gerhilde maakt
  1 januari 2016 at 11:37

  Grijs inderdaad, die januarimaand. En omdat we nog geen echte winter hebben gehad, kan dat voorjaar misschien nog heel lang op zich laten wachten. Alle goeds voor 2016!

 • Tineke
  1 januari 2016 at 12:02

  Ik herken je stuk over de januari maand helemaal. Eigenlijk ben ik wel blij dat de feestdagen nu zijn afgelopen. Maar januari is hier toch ook altijd wel een tikkeltje saai.
  Liefs

 • Anita
  1 januari 2016 at 13:10

  Het was een rustig oud en nieuw hier omdat we moesten kijken hoe de hond het zou doen het eerste jaar met die knallen. Gelukkig is het allemaal goed gegaan πŸ™‚ Alle goeds voor 2016 gewenst!

 • Inge
  1 januari 2016 at 13:52

  Wat een vrolijke kaarten Γ©n foto! Onze avond was erg rustig: gewoon thuis met het gezin. Niets bijzonders dus, maar dat is prima! Ik wens je een prachtig 2016 toe! πŸ™‚

 • Angelina
  1 januari 2016 at 14:38

  Herkenbaar! πŸ˜‰ Ik kan ook niet wachten op de dagen die weer langer worden (vooral voor de foto’s haha!). Een mooi 2016 toegewenst! X

 • Lotte
  1 januari 2016 at 14:51

  Ik hou ook niet van januari! Na alle feestdagen in december waardoor je weinig moet werken, duurt januari zo eindeloos lang.

 • Alyssa
  1 januari 2016 at 15:33

  Gelukkig nieuwjaar!! Ik heb precies hetzelfde, in januari begin ik ook met uitkijken naar de lente! Wat leuk zeg, zo’n draaimolentje, hihi.

 • Marieke
  1 januari 2016 at 17:20

  Ik heb ook helemaal niks met januari… Maar heb wel een goed voornemen: gezonder eten en meer sporten. Lekker clichΓ©, haha… Jij succes met je laatste zwangerschapsloodjes!

 • Maaike
  1 januari 2016 at 21:11

  Ik had gisteren veel moeite met wakker blijven… ik vind het jammer dat vanaf maandag alles weer “normaal” is… geen rare vrije dagen… het is ook heel stil op m’n werk op het moment dus ik hoop maar dat het wat drukker wordt…

  mijn plannen voor het komende jaar zijn gezonder eten, meer sporten en daardoor weer een paar kilootjes afvallen… =D

 • Nathalie
  1 januari 2016 at 22:11

  Mooie foto’s ! Wij hebben een gezellige avond gehad met vrienden! Veel geluk in 2016!

 • Hanneke
  2 januari 2016 at 19:30

  Ook geen voornemens hier.

  Leuk kaartenrekje trouwens, ik heb er ook één. πŸ™‚

 • Carla
  2 januari 2016 at 20:27

  Tof dat molentje πŸ˜‰ en dat rekje is ook leuk!Hier geen voornemens,enkel wil ik meer genieten van de kleine momenten die het leven net iets mooier maken.Ik vierde met mijn kinderen oud en nieuw bij mijn zus en haar gezin en nog enkele vrienden,heel rustig maar super gezellig!

  • Carla
   2 januari 2016 at 20:29

   Oh ja wij hebben in januari nog enkele verjaardagsfeestjes op het programma staan,daar kijken we naar uit,altijd gezellig heel de familie bij elkaar en zo gaat die sombere/grijze maand toch iets sneller voorbij πŸ˜‰

 • Evy
  3 januari 2016 at 19:57

  Ik maak ook nooit voornemens maar hou wel enorm van de feestdagen. De gezellige sfeer erbij vind ik super. Ik kijk dan ook elk jaar weer uit naar december πŸ˜‰
  PS: Leuk tijdschriften rekje!

 • Anouk
  4 januari 2016 at 15:36

  Ik doe niet aan voornemens, maar wel doelen πŸ™‚ Happy new year!

 • sammie
  5 januari 2016 at 13:52

  Ik vind oudejaarsavond ook niet zo boeiend, wil het liefst in huispak op de bank hangen πŸ™‚ Gelukkig nieuwjaar!

Stay weird