Instagram #1

DIY

DIY: Quote in een fotolijstje

23 september 2015
DIY Quote in a frame - Bringinghappiness.nl

Dit lijstje kwam ik al weer een hele poos geleden tegen bij de Action en ik had gelijk wat ideeΓ«n wat ik er mee wilde gaan doen. Vandaag deel ik het eerste idee, een quote in een fotolijstje. Het mooie is dat deze DIY nauwelijks uitleg behoeft, maar ik hou juist wel van simpele DIY-projecten. Hoe ingewikkelder, hoe kleiner de kans dat je er zelf mee aan de slag gaat πŸ˜‰

Hoewel ik liever een witte had waren die op dat moment helaas niet te verkrijgen en daarom koos ik toch voor de zwarte. In combinatie met de zwarte letters vind ik dat op dit moment ook wel prima en anders kan ik hem altijd nog wit spuiten.

Benodigdheden

β–² Fotolijstje (het originele lijstje zie je hieronder en ik kocht het bij Action)
β–² Lettertang Γ³f lettertype ‘Impact Label
β–² Schaar
β–² Lijmstift (pritt o.i.d.)

DIY Quote in a frame - Bringinghappiness.nl

Werkwijze

β–² Er zijn twee manieren om dit lijstje te maken. Met behulp van een lettertang of door lettertype ‘Impact Label‘ te downloaden. β–² Als je een lettertang hebt is het vrij simpel, druk de tekst af die jij mooi vindt en plak deze op het achterste glasplaatje. β–² Wanneer je gebruik maakt van de computer typ dan de tekst in Word of Photoshop en druk deze af. Knip de teksten uit en plak deze met een klein beetje lijm op het glasplaatje. Liever te weinig dan teveel anders loopt de lijm misschien onder de tekst uit. Het tweede glasplaatje helpt met het op zijn plek houden van de tekst. β–² Schuif nu beiden glasplaatjes weer over elkaar en schuif ze terug in het lijstje. Veel makkelijker kan haast niet.

DIY Quote in a frame - Bringinghappiness.nl

Oh ja…

Ik vind lettertangen erg tof, maar ze zijn niet allemaal even geweldig. Lees hier mijn reviews over verschillende lettertangen: Dymo, HEMA & Motex.

 • Frauke
  23 september 2015 at 07:29

  Zo leuk! Met dat fotolijstje kan je zoveel creatieve dingen doen, je kan echt alle kanten op :). Bij mij steekt er nu een foto in, maar misschien dat ik binnenkort wel eens een leuke quote in Impact Label neertik haha. X

 • writingmonique
  23 september 2015 at 09:09

  Dit is zo leuk, en simpel! Het ziet er echt superlief uit!

 • Marlissa
  23 september 2015 at 09:53

  Ja super tof!!

 • Angelique
  23 september 2015 at 10:10

  Wat een leuk idee!

 • Linda
  23 september 2015 at 11:10

  Ohh die heb ik ook haha! Leuk gedaan zo!

 • Yolande
  23 september 2015 at 11:40

  Wat een leuke DIY! Heel simpel, maar je kan er toch veel verschillende kanten mee uit.

 • Liese
  23 september 2015 at 12:10

  Ik heb hier hetzelfde kadertje staan, maar met de originele foto van de veertjes er in. Zoveel leuker met die quote zoals jij deed! Misschien toch maar eens aan het DIY’en slaan ^^

 • Elsbet | La Vie Pure
  23 september 2015 at 14:55

  Wat een tof idee, ga ik echt eens proberen!

 • Inge
  23 september 2015 at 18:52

  Heel erg tof en zo simpel inderdaad. (Dat zijn vaak de leukste!)

 • Kelly
  23 september 2015 at 19:08

  Erg leuk gedaan!

 • Estrella
  23 september 2015 at 21:59

  Heel leuk en origineel!

 • Puck
  24 september 2015 at 20:54

  Leuk gemaakt. Ik heb ook een aantal doorzichtige lijstjes. Zo vind ik ze wel leuk opgevuld. Nu nog leuke quotes vinden, die echt bij mij passen.

 • Miriam
  27 september 2015 at 14:08

  LOVE it, erg mooi πŸ˜€

 • Anouk
  10 oktober 2015 at 18:54

  Grappig, ik twijfelde of ik het fotolijstje mee zou nemen. Toch wel heel erg leuk, dus misschien toch maar gaan halen!

 • Martine
  3 november 2015 at 23:35

  Ik heb een lettertang en ik heb zulke lijstjes, dus… ik weet al wat ik ga maken als Sinterklaascadeautje! Dank je voor het delen van dit toffe idee. πŸ™‚

Stay weird