Instagram #1

Disclaimer

Beautiful succulent/cactus - Bringinghappiness.nl

Op de inhoud van deze website berust copyright van Bringinghappiness.nl/LNNK.nl. Alle foto’s en teksten op mijn website zijn door mijzelf gemaakt tenzij anders vermeld.

Wil je een foto van mij gebruiken? Je mag één foto uit de originele blogpost gebruiken, altijd onder vermelding van mijn naam (Lonneke de Kanter) en een link naar de betreffende blogpost of Bringinghappiness.nl. Mijn posts mag je natuurlijk altijd delen op Pinterest met een correcte link. Ik vind het overigens heel fijn als je me even op de hoogte stelt als je mijn foto’s wilt gebruiken. Kleine moeite en ik vind het prettig.

Reviews

Ik heb een zwak voor het ontdekken van nieuwe producten en spullen. Ik wil ze uitproberen en als ik enthousiast ben met je delen. Op BringingHappines.nl verschijnen daarom zo nu en dan reviews van uiteenlopende producten. In de meeste gevallen gaat het om artikelen die ik zelf koop, maar incidenteel test ik ook producten die ik van een bedrijf ontvang om uit te proberen.

Ik vind het belangrijk dat je exact weet wanneer ik het product gratis heb ontvangen. Om die reden vermeld ik dit onderaan de betreffende post (en meestal ook in de eerste alinea). Tevens kun je deze posts herkennen aan de tag ‘Sample‘. Ik garandeer bedrijven nooit een positieve review. Bovendien moet het product bij mij en mijn blog passen.

HEMA Blogger

Af en toe verwijs ik naar blogposts die ik schrijf voor HEMA. Dit doe ik vooral omdat ik er heel erg trots op ben, maar feit is ook dat ik deze in opdracht schrijf. Ik ontvang hiervoor dus ook een financiële vergoeding.

Affiliates

Op mijn blog vind je zo nu een dan affiliate linkjes, bijvoorbeeld van Bol.com. Als jij op deze linkjes klikt en eventueel wat koopt dan krijg ik daarvan een heel klein percentage. Het product is daardoor voor jou niet duurder. Mocht je het niet prettig vinden dan kun je uiteraard het product zelf opzoeken, maar anders help je mij een klein beetje de winter door. Ik plaats overigens niet lukraak lintjes naar webshops. Ik doe dit alleen als ik enthousiast over iets ben en ik normaal gesproken dan ook een link zou delen.

Wanneer ik een affiliate link opneem in een blogpost vermeld ik dit onderaan de betreffende blogpost. Er zijn blogposts waar het wellicht niet onder staat en daarom ben ik momenteel mijn blog aan het doorlopen en eventueel te corrigeren.

Winacties

Zo nu en dan organiseer ik een winactie op mijn blog. De voorwaarden voor deelname, wanneer en hoe de winnaar gekozen wordt staat onderaan de betreffende blogposts. Hierover word verder niet gecorrespondeerd.

Moderatie

Reacties van bedrijven die opzichtig reclame maken voor hun eigen bedrijf door het middel van plaatsen van lintjes o.i.d. pas ik aan of verwijder ik. Wil je reclame maken? Neem dan vooral eens een kijkje op de pagina ‘Samenwerken‘.

Stay weird