Instagram #1

Shoppen

(*) Hoe laat is het? Komkommertijd!

27 juli 2016
Daniel Wellington - Bringinghappiness.nl

Ik ben niet verdwenen hoor. Na mijn laatste blogpost heb ik het lekker rustig aan gedaan. Al is rustig niet het goede woord, want zowel Man, Mini als ik waren in een tijdbestek van 6 dagen jarig en daarmee had ik het iewat druk.

Ik heb de afgelopen dagen/weken dan ook vooral genoten van het buiten zijn. Hoewel ik niet per se een voorkeur heb voor hele warme dagen vind ik het wel fijn om tijd buiten door te brengen. Ik heb dus heerlijk gezwommen, gebarbecued en pizza’s gebakken in onze nieuwe outdooroven (zoooo blij mee!). Life is good!

Muntthee - Bringinghappiness.nl

Kortingscode Daniel Wellington

Hoe dan ook, ondanks dat het komkommertijd is wilde ik dit bericht toch ook even delen. Een tijdje geleden kreeg ik een horloge van Daniel Wellington opgestuurd. Ik schreef een poos geleden al eens een blogpost over dit merk in vergelijking met het merk Cluse. Tot op de dag vandaag een veelgelezen post, erg leuk! Ik vind het leuk om producten met elkaar te vergelijken. Dat betekent ook dat ik nu dus niet uitgebreid ga schrijven over dit horloge. Per slot van rekening is er door menig blogger al wat over gezegd. Wel wil ik graag een kortingscode met jullie delen. Met de code: bringinghappiness krijg je tot 31 juli 2016 15% korting bij de aankoop van een horloge of een bandje. Dat is altijd mooi meegenomen toch?

Komkommertijd dus

De komende tijd ga ik kijken of ik een aantal onderwerpen ga bespreken uit de 30 Day Blog Challenge van Maris van Haremaristeit. Ze komt wel met een aantal onderwerpen waar ik anders niet zo snel over zou schrijven en soms moet je even uit je comfort-zone gaan toch?

Wat zijn jouw plannen de komende weken? Heb je vakantie? Ga je weg of blijf je lekker thuis?

β–² Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 • Inge
  27 juli 2016 at 21:30

  Ik heb de 30 Day Blog Challenge van Maris niet meegekregen, maar ben benieuwd naar jouw invulling! Oooh en een outdooroven, dat lijkt mij ook wel wat! Verse pizza’s.. ik kan ze al bijna ruiken..

 • Maris Maria Renne
  28 juli 2016 at 10:55

  Ik wil ook een outdoor oven! Heerlijk, buiten eten is fantastisch, mijn favoriete onderdeel van mijn favoriete seizoen.
  Benieuwd welke opdrachten jij gaat doen! Keep me posted πŸ™‚

 • Anita
  28 juli 2016 at 11:45

  Benieuwd naar de 30 dagen challenge, zal ook eens kijken of er iets voor mij tussen zit om over te schrijven!

 • Nina
  28 juli 2016 at 22:37

  Heerlijk, pizza uit de oven! En helemaal niet erg om meer tijd buiten door te brengen, toch? Ik ga ook eens naar die 30 dagen challenge kijken πŸ™‚

 • Nicky
  31 juli 2016 at 11:00

  Dat horloge is gaaf! Wij gaan over 4 weken op vakantie, zo’n zin in!

 • Eva
  31 juli 2016 at 21:43

  Hier ook super komkommertijd hoor πŸ˜‰ Begin wat plannen uit te werken voor nieuwe blogdingen (eindelijk) maar echt aan de slag wordt het nog niet want mijn creativiteit lijkt ook een beetje stil te liggen.

Stay weird