Instagram #1

Reviews

Brownies per post

22 maart 2016
Brownies per post - Bringinghappiness.nl

Brownies per post, hoe geniaal is dat? Ik hoorde een hele poos geleden via via van dit concept en ik vond het idee meteen zo ontzettend leuk. Stuur een doos met lekker brownies naar iemand die wel een opkikker kan gebruiken.. Zeg nou zelf, daar moet je toch blij van worden? Hoe dan ook, ik stuurde vorige jaar zo’n doos naar mijn zusje om haar op te vrolijken en volgens mij is dat meer dan gelukt. Al die tijd wilde ik al eens over dit concept schrijven, maar het kwam er niet zo van. Tot nu dan.. Ik verstuurde een doos naar hubbie, omdat hij dit meer dan verdient. Een ietsiepietse klein beetje eigen belang, want jullie kunnen wel raden dat ik dus ook heb zitten smullen *insert big smile here*.

Brownies per post - Bringinghappiness.nl

Dat past door de brievenbus joh

Het voordeel van brownies versturen is dat het gewoon door de brievenbus kan. Iemand hoeft dus niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Mocht die persoon nu huisdieren hebben dan is het wellicht wel verstandig om iemand in te lichten. Het lijkt me zo sneu als iemand thuis komt en zijn hond zit onder de brownie-kruimels (ik zie het ook helemaal voor me).

Ik koos dit keer voor de kan-niet-kiezen-doos, je weet dan niet wat je ontvangt en er kan van alles in zitten. Dat vind ik persoonlijk heel erg leuk, maar je kunt ook kiezen voor een doos in één smaak, een twee-soorten-doos of een vier-soorten-doos.

Brownies per post - Bringinghappiness.nl

Er zijn heul veul smaken

De smaken waar je momenteel uit kunt kiezen zijn: originals, double chocolates, blondies, frambozenblondies, karamel-zeezoutbrownies en hazelnoot-paaseitjesbrownies. Deze zaten ook allemaal in de kan-niet-kiezen-doos. Op de foto hierboven zie je trouwens de karamel-zeezoutbrownies en die zijn echt goddelijk! Eigenlijk vond ik alle brownies echt heel erg lekker, ik vond alleen de blondies wat saai. De blondies met frambozen zijn daarentegen dan weer heel erg lekker, maar ik heb een zwak voor frambozen. Ik hou van die friszure smaak in combinatie met cake of chocolade.

Brownies per post - Bringinghappiness.nl

Klein, middel of groot?

Je kunt verschillende opties kiezen qua grootte: een kleine doos (6), een normale doos (12) of een super doos (24). Verder kun je de wikkel kiezen en een kaart toevoegen. Zelf koos ik voor een normale doos (dat is de kleinste optie bij de kan-niet-kiezen-doos) en ik betaalde daar € 17,95 voor.

Brownies per post - Bringinghappiness.nl

Oh ja…

Nu willen jullie natuurlijk dolgraag een linkje hebben van deze webshop.. bij deze: Browniesperpost.nl Duh!
En al trek gekregen? Niet? Kijk dan nog maar eens heel goed naar de foto hieronder van de karamel-zeezoutbrownie. Ja je ziet het goed.. ik had al een hap genomen vóór het maken van de foto. Iets met gulzig, niet kunnen wachten bla bla.

Brownies per post - Bringinghappiness.nl

 • marije
  22 maart 2016 at 07:01

  Ik vind dit zo”n super leuk concept. Tijd om eens iemand te gaan verrassen.

 • Tiffany
  22 maart 2016 at 07:35

  Dit lijkt me echt een super leuk cadeautje om onverwachts aan iemand te sturen. Als ik geen glutenintollerantie had bestelde ik meteen een doos voor pasen :p

 • Dita
  22 maart 2016 at 07:54

  Wat een leuk concept!

 • Evelien
  22 maart 2016 at 07:57

  OMG, wil ik! Super leuk concept en ik vind het doosje er ook echt heel simpel leuk uitzien!

 • Anna
  22 maart 2016 at 08:09

  Jaaa, dit is zo leuk <3. Wat een heerlijke verrassing als dit ineens op je deurmat ligt :). Feestje! Leuk dat je je zus er al eens blij mee gemaakt hebt.

 • Yvette
  22 maart 2016 at 08:50

  Laatst aan mijn papa kado gedaan, het is wel ook echt iets waar iedereen altijd blij mee is, dat is zo leuk! Tenzij je niet van chocolade of brownies houdt, maar dan vertrouw ik je niet… 😛

 • Anita
  22 maart 2016 at 10:53

  Super leuk concept en heb er inderdaad al vaker over gehoord. Nu nog eens een keer wat bestellen 😉

 • Vlijtig Liesje
  22 maart 2016 at 11:10

  Dat lijkt me nou nog eens een leuk poststuk om te krijgen!

 • sammie
  22 maart 2016 at 11:18

  Oh jammie! Ziet er heerlijk uit en inderdaad een tof concept! Ik ga het zeker onthouden 🙂

 • Diana
  22 maart 2016 at 16:03

  Wat een super leuk concept, en het ziet er ook nog eens heerlijk uit!

 • Anouk
  22 maart 2016 at 16:40

  Oeh, dat ziet er lekker uit! Geef mij maar één met chocolade 🙂

 • Fleur
  22 maart 2016 at 16:53

  OH MY! Mag ik nu brownie pleeeaaaase 🙂

 • Suuz
  22 maart 2016 at 19:40

  Zoooooo lekker!!!!!

 • Irma
  22 maart 2016 at 20:31

  Dit is echt zo’n pérfect idee om iemand te sturen als verassing. Zo leuk!

 • Eva
  22 maart 2016 at 23:19

  Oeeeh het is dat ik gisteren te veel brownies gegeten heb op de verjaardag van Joppe maar anders was ik ze nu direct gaan bakken, mjam!

 • Denise
  23 maart 2016 at 06:57

  Dat was inderdaad een mooie verrassing! Je zusje heeft er van genoten haha.

 • Lotte
  23 maart 2016 at 09:38

  Wat een leuk idee! Ik vind het zelf echter veel te leuk om te bakken, dus ik maak mijn brownies altijd zelf 😉

 • Rowan - sillysis.nl
  23 maart 2016 at 17:49

  Ohhhh lekker zeg! Ik ben gek op brownies (maar tja… wie niet he?!)

 • zwartraafje
  24 maart 2016 at 09:23

  Ik heb hier zelf allemaal bruine kartonnen pattisserie-dozen staan zodat ik mijn vrienden en familie af en toe koekjes, brownies of ander gebak cadeau kan doen. Al blijft het dan wel bij persoonlijk overhandigen vermits ze onmogelijk door de brievenbus passen (ik maak immers meteen een hele lading en prop die dan allemaal in één doos). Binnenkort staan er voor het eerst rauwe brownies op de planning. Nadien wil ik me aan een versie met zoete aardappels wagen én daarna aan één met zwarte bonen. Nu maar hopen dat die gezondere versies even lekker zijn als de originele. Oh ja, tot nu toe is mijn favoriet een Oreo Creamcheese Brownie.

 • Marjolein
  24 maart 2016 at 09:25

  Hé Lonneke, wat leuk dat je over ons schreef. En leuk dat je leuk schreef 😉 Is altijd weer spannend om onszelf terug te zien in de media. In elk geval zijn we blij dat ze in de smaak vielen!

  Groet,
  Marjolein, Brownies per Post

 • Nadine
  24 maart 2016 at 10:54

  echt een leuk concept!

 • Nina Simplynspecial
  24 maart 2016 at 18:24

  Wat een bijzonder concept. Nog nooit van gehoord! Super leuk om te krijgen hihi.

 • Kim
  6 april 2016 at 11:48

  Jaaa, dit is zoo leuk!

Stay weird