Instagram #1

Interieur

Babykamer inrichten (HEMA blog)

26 februari 2016
Babykamer - Bringinghappiness.nl

Jeej, mijn vierde blog voor HEMA staat inmiddels online. Hoewel er, sinds ik blog voor HEMA, ontzettend veel gaande is in mijn leven vind ik het nog steeds ontzettend leuk om te doen. Ik kan alleen maar hopen dat de rust snel weer een beetje terug zal keren en ik ook weer meer inspiratie zal hebben voor mijn eigen blog. Ik heb echt tientallen concepten klaarstaan, maar ik kom er gewoon niet aan toe om ze af te maken. En nu ben ik ook nog ziek trouwens.. snif snif.

Dit keer deel ik de baby-kamer van mijn oudste dochter. Mocht je het leuk vinden dan kun je de blogpost hier lezen. Ik geloof dat ik wel honderden foto’s heb gemaakt van deze kamer. Op een of andere manier kreeg ik het maar niet op de foto zoals ik wilde. Het licht in die kamer is zo lastig, maar uiteindelijk heb ik besloten dat ik ze maar moest accepteren zoals ze zijn en dat ik dan maar wat aan mijn skills moet gaan doen 😉

Babykamer - Bringinghappiness.nlIk verwijs hierboven naar een blogpost die ik in opdracht van HEMA heb geschreven. Lees mijn disclaimer.

 • Carla
  26 februari 2016 at 12:36

  Leuk kamer heeft je oudste,die plankjes met boekjes erop vind ik leuk,de knuffels ook natuurlijk en mooi samen gesteld 😉

 • Lauriëtte
  26 februari 2016 at 12:47

  Ik vind de foto’s prachtig geworden hoor! Vind vooral het hoekje dat je hebt gecreëerd met de stoel en het wandkastje erg leuk. Beterschap Lonneke!

 • Marushi
  26 februari 2016 at 14:11

  Die boekenplankjes zijn echt super leuk! Dat wil ik later ook als ik kinderen heb. -x-

 • Vlijtig Liesje
  26 februari 2016 at 16:29

  Ik vind het een hele leuke inrichting!

 • Dita
  26 februari 2016 at 19:05

  Super mooie kamer met prachtige spulletjes.

 • Heleen Schrijvershof
  26 februari 2016 at 21:03

  Beterschap Lonneke! Wat een mooie kleur op de muur zeg!

 • Miriam
  27 februari 2016 at 18:01

  Awww, die knuffeltjes! Die zou ik ook nog wel willen 😉

 • Sheila
  28 februari 2016 at 17:35

  Ik vind dit zo jij!! Echt mooi gedaan. Ik denk altijd wel, wat handig dat je meisjes hebt. Want meisjeskamers komen volgens mij meer tot recht met jouw stijl dan jongenskamers! Hahaha. Althans, volgens mij kan je daar meer je ei in kwijt.

 • Sanne
  3 maart 2016 at 15:24

  Die kinderboeken! Zo leuk!!

 • Chantal
  4 maart 2016 at 11:43

  lekkere frisse inrichting

 • Lin
  19 augustus 2016 at 10:39

  Zo leuk, heerlijke inspiratie!! Waar komt die stoel vandaan? Ziet er heerlijk comfy uit! Lijkt me fijner dan een schommelstoel die je ook in veel kinderkamers ziet.

 • Elisa van Dam
  19 oktober 2016 at 14:30

  Wat een leuke kamer, en vooral die gele kleuraccenten vind ik top gekozen!

 • Mevrouw Aardbei
  13 juni 2017 at 14:46

  Altijd leuk om een kinderkamer in te richten!

Stay weird