Instagram #1

In beeld

In beeld: december #1

11 december 2016
Jane Foster - Bringinghappiness.nl

Afgelopen week was een week met zieke kinderen, slapeloze nachten, we vierden Sinterklaas en we tuigden de kerstboom op. Deze dagen in aanloop naar Kerst maken we hier met dubbele gevoelens mee. Een jaar geleden speelde er nog zoveel rond deze periode. De komst van een nieuw leven, het slechte nieuws van mijn schoonvader en nu nog geen jaar verder voelen we vooral veel gemis. Het is zo snel gegaan.

Jane Foster - Bringinghappiness.nl
De knuffeltjes hierboven zijn van Jane Foster en ik had ze al een tijdje op het oog. Ik vond ze nu in de sale bij Mooikamertje.nl. Soms loont het om even te wachten (meestal heb ik echter pech haha). Ik ben er heel erg blij mee, ik hou van de stofjes die gebruikt zijn! De knuffeltjes waren leuk ingepakt. Ik hou ervan als webshops moeite doen om het pakketje een persoonlijke touch mee te geven.


Ik kreeg onlangs een aantal boeken opgestuurd om te lezen en zelf bestelde ik het boek ‘Hygge‘ van Meik Wiking. Ik probeer de laatste tijd meer te lezen, het is ontspannend en ik vind het fijn om te doen. Ik ben nu bezig in het boek ‘Geluk is D.O.M.‘ van Patrick van Hees, fijn boek om te lezen met handig tips om gelukkiger te leven. Ik moet eerlijk zeggen dat ik verrast ben door het boekje. Ik ben niet zo’n zweverig type en het boekje is lekker praktisch en met bruikbare tips. Aanrader!

Mini - Bringinghappiness.nlDeze dame speelt graag met klei en het is een van de weinige dingen waar ze zich een behoorlijke poos mee kan vermaken. Echt figuren maken met de klei doet ze nog niet, vooral het ‘snijden’ van de klei vind ze fantastisch. Inmiddels zijn er al meerdere kleuren met elkaar vermengd tot een soort uhm.. bruin-paars mengsel. Ach voor nu lijkt de kleur haar totaal niet uit te maken.

Kerstboom - Bringinghappiness.nlOok dit jaar hebben we de kleinere boom gezet. Als ik ergens geen zin in heb dan is het om mijn kinderen continue weg te houden van de kerstboom. En dus zetten we de kerstboom lekker hoog, zodat ze er niet bij kunnen. Vorig jaar ging ik met een vriendin al naar een soort vintage-kerstballen-beurs. Hilarisch wat er voor sommige kerstballen gevraagd wordt, maar feit is dat die oude gekleurde ballen wel mooi zijn. Ik kocht er vorig jaar dus een paar die enigszins betaalbaar waren en ik kreeg er nog een paar cadeau van mensen om mij heen. Dit jaar vond ik nog een paar leuke ballen bij de HEMA en zo was de boom voor dit jaar compleet.

Kerststal Ingela P Arrhenius - Bringinghappiness.nlDit kerststalletje kon ik niet laten liggen. Later deze week meer daarover.

Hoe was jouw week? Heb je nog iets leuks gedaan?

 • Anna Maria
  11 december 2016 at 08:57

  Wat een heerlijke foto’s, mijn week was wel prima. Ik tekende kerstversiering op de ramen omdat wij geen kersboom kunnen hebben dit jaar. (kleine kitten)

 • Sammie
  12 december 2016 at 20:53

  Wat een leuke kerstboom heb je! Ik vind de kleurtjes geweldig! Hema had dit jaar ontzettend veel leuke kerst versiering, ik heb er ook het 1 en ander mee genomen 🙂

 • Marcella
  13 december 2016 at 16:14

  Mooie kerstboom! Ik kan me voorstellen dat deze periode heel dubbel voelt voor jullie. Sterkte lieve Lon! <3

Stay weird